Нинова за Манчестър: Не сте сами, имайте сили и смелост!

Лидерът на БСП изрази подкрепата си за британския народ
Обновена: 23 май 2017 09:51 | 23 май 2017 09:50,
51
Нинова за Манчестър: Не сте сами, имайте сили и смелост!
Снимка: архив, Bulphoto

"Подкрепа за целия британски народ - не сте сами в борбата срещу тероризма, имайте сили и смелост!"

Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Facebook по повод трагедията в Манчестър, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Още по темата
"Дълбоки съболезнования към семействата и близките на загиналите в Манчестър и бързо възстановяване на пострадалите", пише също председателят на БСП.

По-рано тази сутрин премиерът Бойко Борисов изпрати съболезнователен адрес до министър-председателя на Великобритания Тереза Мей.

Министър-председателят Бойко Борисов изразява своите дълбоки съболезнования към близките на загиналите и пострадалите от терористичния акт, съобщиха от правителствената пресслужба.

Потенциална заплаха за България няма. Това заяви министърът на отбраната Красимир Каракачанов във връзка с атентата в Манчестър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
4
 
! Отговори
Кака Корнелия преди 6 години
Радвайте се, бе! Нали не ви гръмнахме ние!Какви атентати можем да спретнем! Доказали сме го през годините!Но се научихме и да мимикрираме. Ето, виждате ли? Откакто станаха скандалите с онези снимки, с вдигната косо напред ръка за поздрав, аз вече не разрешавам да качват тук такива мои фотографии, макар че ги имам колкото щеш! Но скандала го раздухахме ние! Ето, това се нарича мимикрия с цел оцеляване и на биологичните, и на партийните видове.Учете се!
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До #42Не просто го убиха, изтезаваха го... И клаха народа си, както турчин не го е клал..., арабин не го е взривявал.
41
0
 
6
 
! Отговори
Света Неделя преди 6 години
Вината само с мезетата!!!
40
0
 
9
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 6 години
До Анонимен 39 : А две години преди атентатът в ,,Света Неделя,, ВАШИ хора убиха законно избраният министър -председател на България Александър Стамболийски ...
39
4
 
10
 
! Отговори
Реплика преди 6 години
Наследницата на най-терористичната антибългарска организация на кого казва "Не сте сами, имайте сили и смелост!" ?
38
2
 
11
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 6 години
Лицемерка !
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и започна едно реване....така е станал потопа, вероятно...
36
2
 
11
 
! Отговори
Пуст рейтинг значи преди 6 години
Айде и тая се нареди на опашката да лей сълзи ...
35
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За пореден път се убеждавам, че българина е много загубен народ. Какво спорите тук кои в БГ е по комунисти. Ами ако това е показателя то може би те в сега управляващата партия са повече отколкото в БСП. Тази на снимката била крадла, ок крадла е, но какъв е Цецо, Лъчо мозъка и компания? На тази на снимката детето и учело в чужбина, а на майката на нацията Цеца детето къде учи? Замислете се малко, на 1-во място сме по бедност, смъртност и катастрофи в Европа, а вие за комунисти още се карате.
34
3
 
7
 
! Отговори
до 32 преди 6 години
Очевидно вие сте тъпоумен престъпник -комунист.
33
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чакайте бе, нали Тереза Мей каза преди месец, че проблема на Англия били ....българите и румънците????? И щяла да ограничи визите???? Няма такова двуличие, да отклоняваш вниманието от реалната заплаха която систематично ги избива. Българина бачка, гледа да оцелее и да прати по някой лев на бедните си родители в България. А хардмуслимите са от Пакистан, Афганистан, Сомалия, Нигерия, Либия и т.н. Приемат ги на тумби, а виновни са българите и румънците. А наш Бочко Умний праща депеши до Мей! Умник.
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше нейното дете сред пострадалите дали щеше да обяснява, че има сили и смелост.
31
4
 
13
 
! Отговори
Ха-ха-ха! преди 6 години
Партията има опит във взривяване на църкви.Вероятно ще организират взривяването на някоя джамия за да отмъстят за загиналите англичани.
30
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на мен вече плюшените мечета ми причиняват кошмари..
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ФВие сте болен човек... Или си Методи Андреев
28
3
 
10
 
! Отговори
АМАН, БЕ преди 6 години
СЛЕД ПРОСТОТИИТЕ НА БОРИСОВ И НИНОВА СЕ ИЗХОДИ ПО ВЪПРОСА. ДРЕМЕ ИМ НА ИНГИЛИЗИТЕ, КАКВО КАЗВАТ БОКО И КОРНЕЛИЯ. УЖ ЦИТИРАТ НИНОВА, НО ПОВЕЧЕТО ПИСАНЕ Е ЗА БОКО. И ТОВА АКО НЕ Е ТОТАЛИТЪРИЗЪМ...
27
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гърмят ви араби, дупят ви амуджи, ама вий продължавайте да плюете по българи...
26
1
 
14
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Не сте сами, имайте сили и смелост!Ъъъъ...за какво? Сили и смелост - да изтраят до следващата касапница ли?Кухи...празни думи - на политически лицемери!
25
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНякой път е по-добре да си за мълчиш. Постоянното търсене на политически дивиденти е ОТВТАТИТЕЛНО.Тая се държи постоянно, като натегачка в училище. Ужасна е. ............Сега брой колко ангели небесни ще си сгубят перата от състрадание.
24
2
 
12
 
! Отговори
ф преди 6 години
Кой изравни ислямистите с нас християните след 1945.Кой .Комунизма .Вижте грешките на Димитров ,които и Живков не можа да поправи. Защо канихте в България различни араби и обучавахте Мехмет Али Агджа да стреля срещу папата в Рим . Днес говорим със срам за възродителния процес.Последния шанс да се изчистим от исляма.