Опасност от тероризъм у нас? Няма непосредствена заплаха

Полицейското присъствие е засилена на автогари, гари, летища...
24
Опасност от тероризъм у нас? Няма непосредствена заплаха
Снимка: Булфото, архив

Службите са категорични, че няма непосредствена заплаха от терористичен акт в България. Това стана ясно на Националния оперативен щаб на МВР, който беше свикан спешно тази сутрин от ресорния министър Валентин Радев, след атаката в Манчестър, която отне живота на 22 души.

Още по темата
Изготвен е анализ и оценка на рисковете у нас като е потвърдено нивото на заплаха – трето ниво, ниско, уточниха от пресцентъра на МВР.
 
Потвърдено е нивото на готовност по Закона за противодействие на тероризма – "зелена степен" – постоянна готовност, и "жълта степен" за службите, както и по отношение на транспортната инфраструктура.

Предприети са мерки за осигуряване на засилено полицейско присъствие на местата с висока посещаемост от граждани.

Информация за решенията на щаба ще бъде изпратена официално на президента на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
5
 
! Отговори
Lis преди 6 години
Silna konkurencia...ot zdravna kasa, pensionna kasa, creditbanki, lihvari, partizani, obstinari, central admin...
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
У нас е спокойно, сипи по една ракия и дай една шопска салата, и жандармерията е на лице, всичко е спокойно, пуделите са в парламенту и разпускат, че много заплата зеха тоя месец
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе те чуждите терористи,могат само да се учат от нашите терористи в парламента и да им отдават чест за постиженията в терора,спрямо СОБСТВЕНИЯ си народ.
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе какъв тероризъм нали банкянската тиква ви каза че вас дюнержиите ви пазят? Като гръмне ще се разбере! Не ходете по моловете и не ползвайте метрото това са най уязвимите места където ще ви пораснат криле! От 15 години живея в Норвегия най спокойната и богата държава. Няма нито един от кафените. По улиците се разхождат спокойно девойки руси със сини очи . За една такава се ожених преди 10 години имам 2 дечица като ангелчета. Живея богато и предоволно. А как ли щях да живея в мутроландия?
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може би службите чакат някой от ИДИЛ или Ал Кайда да им се обади по телефона и да има каже "Добър ден, само да ви уведомя, че вече има опасност. Приятен ден!". Тогава мълниеносно се взимат мерки и благодарение на тях се предотвратява атентатът.
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дето се вика "Като ни гръмнат, ще разберем и ще ви кажем".
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак. А конят я ритнал отзад.
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
терористи не ви трябва на вас,вие сами ще се избиете
14
1
 
16
 
! Отговори
Хах преди 6 години
Кой ни бръсне нас?Мюслитата искат международен отзвук и страх.Много добре знаят,че ако ударят тук,няма да има същия отзвук.Което е добре за нас.А и да има опасност,няма кой да я разбере.Службите са ни смешни.Те едни МИ 6 се пропукаха,за какво говорим.А да не говорим,че линейките нямат и дефибрилатор дори.Да не дава господ.Жалко за загиналите и ранените деца в Манчестър.Ужасяващо е какви хора бродят покрай нас.До кога великите сили ще чакат.Всичко може да се оправи за дни ако са решителни.
13
1
 
4
 
! Отговори
аман бре преди 6 години
този се крие в краката на водача отдясно ..подобни се подържат от тежко терористични холограми продавани с полицейски рекет последните години.Холограмите се ползват от жестоки нашественици за трайно увреждане на земята ни и за подържане на условия на живот на същества подобни на това в затворени обеми..Снимани са милиони паразитиращи около цигарени кутии с холограмни оръжия маскирани като бандероли.Имаме много по яка биосфера от сирия и тя ни пази въпреки Борисов
12
2
 
14
 
! Отговори
Мънго Джери преди 6 години
То и за атентата в Сарафово нямаше "непосредствена опасност"....
11
1
 
9
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 6,7,8,9,10У нас трябва да има повече места в лудниците
10
4
 
4
 
! Отговори
има извънземен убиец преди 6 години
На снимката терорист масов убиец закрепен за лека кола опел на МВР ..ВИжда с е отлично като обем с диаметър няколко метра около предната седалка..този е от типа нашественици провели масови убииства в УКрайна сега се готвят да ги пребазират.Да се прерови автомобила за техника с холограми подържащи такива убиици.
9
3
 
3
 
! Отговори
вземете мерки преди 6 години
масови убиици плащат на престъпници да отравят лечебни доскоро плувни басейни със спин активни хлор токсични отрови..Новите остро токсични канцерогенни съединения проникват през кожата за броени минути.Диверсантие ползват камери със скенери за калибриране на дозите отрови като стимулират хвърляне на око едно към гьоторен до милион пъти над безвредните.
8
1
 
3
 
! Отговори
У нас е страшно преди 6 години
Милиони имат тежко нелечими увреждания от комбинирано отравяне с хлор токсични разтвори подавнаи вместо питейна вода и видео терористични облъчвания..Новост са камери убиици със СПИН активаторни бели режещи скенери.За всяка монтирана нагло престъпна античовешка техника се бутат милиони на подставените на власт подава охраната на хората..
7
1
 
3
 
! Отговори
У нас е страшно преди 6 години
Всички деца са подложени на жесток видео педофилски терор в ясли,градини и училища щото една лелка май с е скарала по грубо на едно дете облъчвана и психизирана от видое камера.
6
1
 
5
 
! Отговори
У Нас е страшно преди 6 години
Терористите на власт у нас използват нагло корумпирани подставени лица и отравят с химически оръжия милиони граждани и гости вкл деца под надзора на нагли престъпници.
5
1
 
6
 
! Отговори
U Nas e strashno преди 6 години
U Nas teroristite sa na WLast
4
1
 
12
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Що пък трябва да е на гараНе може ли да се гръмне в пълен градски автобусМОЛДискотекаПазарХипермаркетНе може ли да се вреже с камион в някоя авт.спиркаАйде пращайте полиция навсякъде.
3
1
 
17
 
! Отговори
Казаха преди 6 години
ви от високо място,че тук на всеки ъгъл има дюнер,и следователно няма опасност от тероризъм...