Здравният министър приема оставката на шефа на Онкологията

Прокуратурата повдигна обвинение срещу д-р Валентин Ангелов
25 май 2017 20:47, Анисия Иванова
4
Здравният министър приема оставката на шефа на Онкологията
Архив: Булфото

Министърът на здравеопазването проф. Николай Петров ще приеме оставката на директора на СБАЛО д-р Валентин Ангелов, след като стана ясно, че прокуратурата е повдигнала обвинение за безстопанственост срещу Ангелов, съобщиха от Министерството на здравеопазването.

Още по темата
Здравният министър приема мотивите на досегашния директор на болницата, а именно – недопускането да бъде уронен престижа на лечебното заведение.

Докато трае процедурата по избор на нов директор, изпълняващ длъжността ще бъде д-р Панайот Куртев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
дядо Пенс преди 6 години
В болницата съм,минава визитацията,казвам на доктора,че имам ужасни болки в кръста ,а той ми отговори : ,,Така ще е,,...После : ,,Бият ни,, ...Ами за тия пари,които ,,доите ,, от болните ,трябва и да ви ,,...,,
2
0
 
7
 
! Отговори
Надя преди 6 години
Трябва да се разследват всички директори на болници.Бас ловя,че ще доста зайци ще изскочат от шапката.
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На онкоболните в България,се гледа на хора, които трябва да се уморят задължително, особено ако са в напреднала, или пенсионна възраст.Ако имате такъв сериозен проблем и нужда от лечение,събирайте пари, има много начини и на лечение я в Турция,я във Франция, или където ви стигат възможностите,но нито лев на тези гладни и надути,некадърни, и безполезни крадливи хиени с титли.А докосвайки се да здравеопазване,което е на светлинни години напред, ще си зададете въпроса, защо толкова малко са битите?