БСП се ядоса: ГЕРБ крият Борисов и немощта му

Ограничавате възможността за контрол, обвиниха ги от Левицата
26 май 2017 10:07,
73
БСП се ядоса: ГЕРБ крият Борисов и немощта му
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

ГЕРБ крият премиера Бойко Борисов и немощта му. Това обявиха от БСП, които протестираха срещу отказа на председателя на парламента Димитър Главчев да допусне въпрос до министър-председателя в парламентарния контрол. 

Соцдепутатът Антон Кутев протестира срещу решението на Главчев да не допусне негов въпрос до Борисов за назначенията на новата власт. 

"Ограничавате възможността за контрол", обърна се народният представител към парламентарния шеф. Според него мотивът за отклоняване на въпроса нямало нищо общо с текстовете от парламентарния плавилник. 

"Опитвате се да прикриете немощта на министър-председателя", констатира Кутев. 

Председателят на парламента му отвърна, че времето на парламентарния контрол не би стигнало за изчитането на всички назначения."Напълно правилно съм ви върнал въпроса", заключи той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: Бойко БорисовбспКутев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
3
 
1
 
! Отговори
Ръководител преди 6 години
А бе ,тия нагли и *** комунисти не разбраха ли,че за да върви добре една работа или една държава само един командва и разпорежда - всички други казват само "Слушам" и изпълняват. И никой не може да пита защо ръководителят е наредил как и какво да се работи. Тоя г.з ,Кутев, никога няма да разбере това,защото е комунист-*** с маймунски манталитет.
55
1
 
4
 
! Отговори
ДАААА.... преди 6 години
ГЕРБ ЗАПОЧНАХА СЪС СТАРИТЕ НОМЕРА ЧЕ ТЕ ДРУГО ЗНАЯТ ЛИ?????
54
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 64: Сигурно те е срам и че не ти става, ама няма как. Заради хубава работа много хора станаха лъжливи комунисти и в последствие предатели на идеята и родината си. Истинските комунисти си останаха такива и не се срамуват че са били членове на БКП.
53
12
 
4
 
! Отговори
Стар партиен член преди 6 години
Срам ме е,че едно време бях партиен член - ама нямаше как?!Не си ли в партията - нямаш хубава работа и много други неща! Срам ме ,че по това в реме имаше лагерите Белене и Скравена,срам ме е,че по наше време чакахме на опашка по 10 години за лека кола,по пет за хладилник и телевизор,чак ми е неудобно да си спомня,че банани, манда рини и портокали ни се разрешаваха САМО по Нова година и то по три килограма,докато в същото време от специализирани магазини баш другарите СИ КУПУВАХА КОЛКОТО СИ ИСКАТ
52
4
 
12
 
! Отговори
КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ преди 6 години
Заради него премахнаха и блиц-контрола, защото НЕ Е СПОСОБЕН да отговаря
51
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТДАВНА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ БОРИСОВ НЕ Е СПОСОБЕН ДА ОТГОВАРЯ НА ТОКУ ЩО ЗАДАДЕНИ ВЪПРОСИ В ПАРЛАМЕНТА.ЗНАЕ ЛИ БОРИСОВ, ЧЕ В БРИТАНСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ПОЧТИ НА ВСИЧКИ ВЪПРОСИ ОТГОВАРЯ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ.НО БОРИСОВ НЕ Е В ЧАС С МНОГО НЕЩА И ЗАТОВА НЕ Е СПОСОБЕН ДА ОТГОВАРЯ.
50
0
 
7
 
! Отговори
Пенсионерски клуб 13 преди 6 години
А бе някой спомня ли си какво трябваше да пиша във форума, че другарката си тръгна?
49
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Комунизмът е пагубен 55Ха-ха-ха-ха-ха......при социализма БЯХМЕ В ПЪРВИТЕ МЕСТА по производство, промишленост, селско стопанство....УЧИ ИСТОРИЯ, неграмотнико! Че откъде се пръкнаха олигарсите, нали окрадоха НАРОДНОТО НАСЛЕДСТВО!? И още грабят! Това дето Бай Тошо построи, ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗРУШАТ! Какво остава да построят нещо!
48
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без Вожда Герб загива, пазят го за по-дълго управление.
47
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И у нас стана така - или Магарето или Слона , а и двата вида плюскат на поразия .
46
2
 
21
 
! Отговори
до 55 преди 6 години
Комунизмът е пагубенВсичко добро постигнато при социализма/ комунизъм не е имало никога/, беше поругано,разрушено , изтрито. А плюсовете не бяха малко по него време, във всички аспекти.Сега не можем да догоним социализма.Псевдодемокрацията погуби всичко и прогони хората навън.
45
26
 
11
 
! Отговори
Комунизмът е пагубен преди 6 години
За 45 години комунистическа власт комунистите върнаха България 100 години назад и сега затова сме бедни и на последно място по доходи в Европа.
44
3
 
26
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Политик номер едно на България/поне по длъжност/,ходи с тридневна брада,все едно е хамалин от Сточна гара.Лицето на България......
43
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А кой да изберем бе? Дайте ми една алтернатива. БСП ? Никога. ДПС ? Никога.
42
15
 
12
 
! Отговори
Комунизмът-тежка бол преди 6 години
Вие комунистите сте - като екзема Псориазис - никой не знае(и вие самите) защо се появявате - същите сте на цвят, и у нас - почти неизличими!Червени пааразити впити в снагата на България - нямате изтръгване!Все пак на запад са открили сравнително успешен лек срещу червената чуума.За да се спасим ще го използваме и тук. Нарича се пълна лустрация.
41
13
 
6
 
! Отговори
Бай Хей преди 6 години
До 40. Стига с тези бакалски сметки. По твоята логика БСП колко подкрепа има, а? Ако бяха спечелили и с 1% щяха да реват, че народът ги е избрал.
40
18
 
6
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
Не разбраха ли червените кратуни и техните глашатаи по форумите, че със смешни и жалки плюнки и злоба нищо няма да постигнат? Те затова и загубиха последните избори.
39
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 47. А ти какъв си, бе раппон?
38
16
 
7
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 6 години
До 40 червен анонимник. И гроздето ти е кисело, нали? 50% били гласували (че кога са били повече, при социализЪма само), купен вот, Цветанов това-онова, дрън-дрън. Не хванаха ли БСП в Бобовдол с корпоративен купен вот, не купуваха ли *** цигансли гласове? Айде сега на червената ракета, космосът й пречи.
37
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама то ГЕРБ е БКП обновена!Кой разбал разбрал.Другото е калпав матриял!