Депутат от БСП цитира депутат от ГЕРБ: ГЕРБ са шайка...

Антон Кутев разкритикува назначенията на кадри от кабинета
26 май 2017 14:00,
57
Депутат от БСП цитира депутат от ГЕРБ: ГЕРБ са шайка...
Снимка: архив, Булфото

Социалистът Антон Кутев устрои публично четене на книга на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров. Тя е писана преди Тодоров да стане част от партията на Бойко Борисов. В нея новият гербаджия нарича ГЕРБ "шайка" и критикува начина, по който си избира "калинките".

Още по темата

Кутев пък отдели време за четенето й, за да разкритикува ГЕРБ за назначенията на кадри и за да ги попита какви са компромисите, които са готови да направят в името на властта. 

Социалистите взеха на мушка Тодоров след като преди седмица той изчете остра декларация срещу тях, в която ги обвини, че са клали българите, както турчин не ги е клал.

"Всяка власт е форма на компромис. Главният въпрос на властта е до какво ниво на компромис си готов да стигнеш. Кое е твоето ниво на гнусливост, под което не си склонен да паднеш", прочете в декларация Кутев.   

Той попита какво ниво на компромис трябва да направиш, за да назначиш 25-годишен човек зам.-министър на външните работи.

"Румяна Желева не ни ли стига, за да разберем, че външната политика е сложно нещо? Особено сега", попита Кутев. 

"Що за цинизъм е необходим, за да направиш Валери Симеонов председател на Съвета за сътрудничество по етническите въпроси? Това е компромис, който дори не е гнусен", каза още социалистът. 

Спорад него това е компромис, който е опасен за държавата. Кутев разкритикува властта и за неспазените обещания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
4
 
! Отговори
Питам преди 6 години
Половината любители на БСП преминаха към ГЕРБ. Те какъв морал имат?
44
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВЯРВАМ САМО НА ФАКТИ- БСП- ФАЛИТ НА БАНКИ, И ХИПЕРИНФЛАЦИЯ НАД 1500%, СРЕДНА ЗАПЛАТА ОТ 5 ДОЛАРА, ОБЪРНАХА БГ В БУНИЩЕ, СЛУЖИТЕЛИ НА ДС СЪВРЕМЕННИТЕ ВЕЛИКИ БИЗНЕСМЕНИ, КОИТО ФАЛИРАТ ЦЕЛИ СЕКТОРИ ОТ ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ АКО НЕ ГЛАСУВАМЕ ПРАВИЛНО, МНОГО ОТ ТЯХ С ВИДИМИ МЕНТАЛНИ ПРОБЛЕМИ И ЛИПСА НА КАПАЦИТЕТ 2007/8 Г 12.8% ИНФЛАЦИЯ- ЧЕРВЕНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ СЪБУДИЛИ СЕ КАТО МИЛИОНЕРИ СА ОПАСНИ ЗА ДЪРЖАВНАТА СИГУРНОСТ, А СЛУЖИТЕЛИТЕ В АГЕНЦИЯТА ЗА СЛЕДПРИВАТ КОНТРОЛ СА ЗА ЗАТВОРА.
43
5
 
4
 
! Отговори
Буден гражданин преди 6 години
Тоя Антон Тодоров ми е доста антипатичен и само глупости говори - главата му е пълна с безполезна информация. Обаче Кутев какви е глупости и той е наговорил, общи приказки без грам да е полезен за страната. Лично аз не виждам проблем политиците да си сменят партиите. Днес си на едно мнение, а утре си на друго - това е съвсем нормално, само тесномозъчните тъпигьози си стоят на същата позиция цял живот и ни крачка напред не правят, като не виждат че нещата около тях са динамични и се променят.
42
15
 
13
 
! Отговори
Браво преди 6 години
на Кутев. Благодарение на него и Нинова Бсп отива там където и е мястото- на политическото бунище на историята. Много се радвам , че тея двамата са в Партията и в Парламента- само с такива инфантилни изказвания и действия комуноидетие могат сами да се занулят.
41
1
 
12
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Гьорги Георгиев е бакалавър и магистър по политология от СУ. Бил е сътрудник на български евродепутати, а през 2014 г. е депутат в 43 НС. Следващата стъпка в кариерата му я определи сам премиерът - зам.министър на МВнР. Той оцени неговата способност непрекъснато да говори с повод и без повод, при спорове да пресича опонента си, намесвайки се в неговото изказване, да гледа умно като Д.МитOFF, да не съблюдава никога правилата за добро поведение.Тъкмо човек за зам.министър в кабинета ББ-3!
40
23
 
8
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
39
18
 
10
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
38
2
 
19
 
! Отговори
Експерт от ГЕРБ преди 6 години
Зоров е човек на ГЕРБ. Замърсява Дунав с отпадни води от краварника си. През лятото това може да се почувства. А миризмите ухаят далеч преди да видиш краварника.
37
4
 
28
 
! Отговори
И Въпреки Това...И В преди 6 години
Депутатът от БСП е напълно прав, съгласен съм. Не съм съгласен, че ГЕРБ продължавали да са симпатични. Нищо подобно ГЕРБ все-повече са противни, този процес продължава. Един ден народа ще ги изгони от властта.
36
5
 
13
 
! Отговори
Зоров преди 6 години
Димитър Зоров Пършевица е съветник на министър Порожанов. От къде тръгна Зоров милиционера? Първо при Плугчиева измамничката и кадър на БСП, после при Бъчварова БСП измамничка, после продължи при Бойко. Сега с всичко на всичко 2000 крави е усвоил с всичките си фирми над 60 милиона европейски и държавни средства. А вие народе ручайте жабетата. Комунистите си правят каквото си искат а Бойко е най-големия комунист.
35
26
 
7
 
! Отговори
И Въпреки Това... преди 6 години
И въпреки, това че депутатът от БСП е прав ГЕРБ продължават да са ми симпатични , а депутатите от БСП ВСЕ ТАКА ПРОТИВНИ !!!ЗАЩО ЛИ ???С какво БСП-то са толкова противни като говорят по телевизията, независимо че са прави ??АМИ С ТОВА, ЧЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ КРАХА И ЛЪЖЕХА НАГЛО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА!! И с коалициите си .... Говорете другари, но сега освен, че сте противни сте и хамстери/мишки и МАЛЪЪЪК РЕЙТИНГ !!! ПАДАВИ СЕ !! Не, тепърва ще изчезвате и вижте - пропорционално на това БГ се оправя !!!
34
7
 
11
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 6 години
Всички партии в България са шайки ! Учудващо определението за партия и организирана престъпна група са идентични ! Ето защо само мажоритарни избори ще ни отърват от тези разбойнически шайки !
33
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кутев Президент!
32
2
 
28
 
! Отговори
знай преди 6 години
Народ който си избира, шайки и бандити за ръководители не са за съжаление
31
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По канал 1 Антон тодоров се опита да защити ББ и за разработката "Буда". Да но всички помним как се скриха листи от разработката от един *** на вожда. Така , че каквото и да се говори от Тодоров ББ е разработван като престапник, представител на организирана престъпна група . Та това е положението такъв човек ни управлява сега. " не комунист, а престъпник" просъскал някой.......
30
16
 
3
 
! Отговори
Един преди 6 години
Като ви чета писанията , разбирам защо България е на това дередже! Ами то няма едно свястно и позитивно изказване! Искате всичко да ви е наред, а само плюете и чакате някой да ви оправи! ДА ама НЕ, няма да стане, още дълго време! До обяд едните мразят, следобяд другите, всички един дол дренки. И докога , ще е така?
29
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя не беше ли един подсъдим ? Какво прави в политиката , че и дава акъли? Акъл може да дава умен и просветен човек - и двете не са черта на БСП.
28
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само калинки гледаме в правителствата на Боко. И се чудя феновете му как го търпят още. Един свестен министър не е излюпил. То затова сме и на това положение.
27
9
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гафовете на кабинета Борисов-3 дори на са ежедневие.Те са буквално на всеки час.Ами няма как да е иначе,щом допуснахме да ни управлява един *** от най-известните герои на Алеко Константинов и Доньо Донев.
26
31
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кутев, кога ще издадеш твоята книга с бсп-спина?