Оградата по границата отива на прокурор

Елена Йончева ще предаде на ДАНС всички документи
17
Оградата по границата отива на прокурор
Снимка: архив, Reuters

Оградата на границата, която трябва да спира нелегалните мигранти да нахлуят от Турция, отива на прокурор.

Соцдепутатката Елена Йончева отсече, че още утре ще предаде на прокуратурата и на ДАНС всички документи, с които разполага и от които става ясно, че решението на правителството е оградата да е двуредова, но се строи едноредова.

Още по темата

"В момента, в който има риск от засилване на мигрантския поток, се оказа, че не е ясно ние каква граница строим",отсече тя.

Червената депутатка смята, че става въпрос за кражба на парите за съоръжението, което обаче заплашва националната ни сигурност.

В Хасковско оградата я строи едноличен търговец и той променя решението на правителството тя да е двуредова, скочи Йончева.

Според нея оградата на границата не е достатъчно ефективна, защото мигранти я минават със стълби.

Освен това от три години камерите и сензорите на браздата не работели, което още повече улеснявало нелегалните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Контрол преди 6 години
Искам само да попитам, а контрол по поръчките, изпълнението има ли? Ако не, защо не? Ако да, кой е сгафил?Когато се изпълнява един проект се наема някой разбиращ който наблюдава изпълнението. Той гледа ако случайно фирмата не си върши работата и накрая той се подписва че всичко е изпълнено по план. Така се прави в цивилизованите държави, у нас спят под дървото и крадат колкото се може.Никога няма да се оправим, а се имаме за Европейци, хахаха толкова сме далеч че направо е страшно.
16
0
 
2
 
! Отговори
Драскач преди 6 години
Който е писал тази статия едва ли има завършено средно:Оградата по границата отива на прокурор.Без думи съм за липсата на малко елементарен български език и липсата на контрол от днес.бгУжас!
15
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
каква ограда БЕ всеки минава както си иска,тъкъв разграден двор наречен българия никога не е имало.
14
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това което разбрах е, че правителството е поръчало двуредова ограда, а изпълнителя е променил заданието и е построил едноредова. Ако е така, значи половината пари са откраднати. Така ли е, или бещо не съм разбрал?
13
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Елена Йончева ще предаде на ДАНС всички документитая пръдлa е същата лъжкиня като ***. Дай му на камунето кьорфишеци да фърля.
12
16
 
18
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Следващата популистка "фатка" на Бесепарската смет...само когато са в опозиция , се сещат за закон, и принципи! Кога "червените приватизатори" Гергов, ***...и още цяла плеяда ще отидат на прокурор ? Краддеца вика:"Дръжте крадеца"Няма досега правителство, което освен да краде - да е свършило нещо !
11
0
 
29
 
! Отговори
БГ МАФИЯ преди 6 години
НАЙ-СМЕШНОТО от всичко е че народа грам не зацепва кво случва !!!!!
10
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евала пичове и да кажат къде изчезна единия ред ограда и откъде влизат тия бежанци ? 20 човека в един бус по 5 000 еврака - 100 000 еврака един курс само и няма заловени каналджии ? Туй не може да стане без замесени от правителството. Туя после почват да режат глави във Франция и Англия рано или късно ще ни изкарат съучастници на ИДИЛ.
9
3
 
22
 
! Отговори
бг смешки преди 6 години
извинете ме но Каракчанката строи 2 палата по морето ...на Камчия - вече Готов и Балчик ! с кви пари ?!!!?!!?от къде има над 10 млн лв да стро подобни палати ?!?!! именно от оградата са парите ....
8
3
 
27
 
! Отговори
бг смешки преди 6 години
проблемите в БГ са много сериозни ! държавата се източва с обръчи от фирми от упраляващите полтически партии ...... крадат се до 80 % от парите отпуснати за дадена поръчка - било то магистрала или ограда ....или нещо от тоя сорт ! ето така се забогатява у *** .... като има балъци да гласуват за Каракачанов , БОЛЕН И ГАНИО БУРГАСКИ така ше е ....
7
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До бг смешкиЙончева е куче марка,също като Манолова и кака ти Корнелия! Ще се видят в чудо с нея!
6
2
 
26
 
! Отговори
Симеонов преди 6 години
Няма арести защото фирмите са силно патрЕотични. Силен патрЕотизъм гори в тях.
5
5
 
25
 
! Отговори
бг простаци преди 6 години
че парите са свити от фирми около Каракчанов и бургаския БАЙ ГАНИО е ясно и на децата вече .....въпросът е защо вместо да ги арестуват никоя институция не ги пипа грам .....тва ако е държава аз съм трамвай ......
4
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Йончева!До сега основно всички единствено лаят,грухтят и кудкудякат,а реални стъпки никой не беше предприел!
3
2
 
36
 
! Отговори
Хм преди 6 години
За тея пари оградата трябваше да е двойна,бетонна с вишки с картечници и минно поле по средата....Ами вижте турската и израелската и тогава да говорим!
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Oградата пеша ли отива до прокурора?
1
0
 
28
 
! Отговори
бг смешки преди 6 години
знаете ли кво ше стане ?!?! ами ше направят някаква "проверка" от ДАНС и накрая разбира се ше окаже че няма нищо ....защото у нас институциите НЕ ФУНКЦИОНИРАТ ИЗОБЩО !!! ШЕ го мотат 2-3-4 месеца и накрая нищо .... със всичко е така е У БГ !