Атанасов се замисли за дясно единство! Дали?

Лидерът на ДСБ не изключва сътрудничество с ГЕРБ
16 юни 2017 10:23, Петя Славова
19

В ГЕРБ има определен сегмент от десни хора, които по основни теми за управлението на държавата и демократичните ценности са съмишленици на ДСБ, така че не изключваме на някакъв етап от управлението си сътрудничеството с тях да стане факт. Единството на дясното пространство ще бъде основната ни политическа цел, посочи лидерът на ДСБ Атанас Атанасов в студиото на "България сутрин".

Още по темата

Атанасов коментира още, че не харесва управлението на министър-председателя на страната ни и именно това е била една от основните причини да се кандидатира за лидерския пост.

"Смятам, че ГЕРБ е инструмент на Борисов за получаване на властта, след което той я упражнява своеволно", допълни още той.

Пред Bulgaria ON AIR той заяви, че Реформаторският блок е имал високопоставени цели, някои от които останали неосъществени. Основният проблем за това бил отказът на партньорите за лидерство. Затова и не успял да се превърне в единен политически субект.

"Тези раздори бяха използвани от Борисов, за да се превърне той в неформален лидер на Реформаторския блок и да доведе до разцеплението му", посочи Атанас Атанасов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
ДСБ и другите "десни" но найвече его останки още немогат да втасат че никой необича предателите!
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ВЕЧЕ НЯМА ДЪРЖАВНА СУБСИДИЯ....
13
6
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Отново груба грешка на тези от дясното.Това компрометирано човече от времето на Костов ли ще оправя десните.Тези "бутици" така и не можаха да проумеят настроенията на хората.Овъртолени в този антикомунизъм така са се оплели,че няма излизане.Как не могат да проумеят,че освен тях още 3-4 милиона от населението ни е живяло в това анатемосвано от тях време и по никакъв начин не могат да им сменят мисленето,защото това е бил техния живот.Виж младите могат да се зомбират,но да видим до кога.
12
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джуджета за Слаба България.
11
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Реално най-дясна политика в България води БСП. Атанасов ако се замисля за дясно единство, първо трябва да направи единство с БСП.
10
6
 
7
 
! Отговори
ХМ! преди 6 години
ТОЗИ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ БОРИ ЗА ВЛАСТ - ПИСНА НИ ДА ГО ГЛЕДАМЕ 26 ГОДИНИ И ДА МУ СЛУШАМЕ ЛЪЖИТЕ - ГОВОРИ ПРОТИВ БОРИСОВ А Е СЪГЛАСЕН ДА СЕ КОАЛИРА С ГЕРБ ТОВА НЕ Е ЛИ ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ - КЪНЕВ БЕШЕ ПО ЧЕСТЕН
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И без дайновисти повече.
8
6
 
9
 
! Отговори
Петров преди 6 години
Този е по-зле и от комунистите! Ако не си с МЕН значи си противМЕН! Те разцепиха синьото пространство само и само да са началници - Иван Костов има достойни заместници!
7
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
грешка направиха дсб с избора на ченге - поредното ченге насочило се към власт.негативно излъчване има този, няма да го бъде дсб с него, трябваше да заложат на малинов, който е млад, има излъчване и интелигентна осанка.този ми мяза на един булдог, който като захапе - не пуска. негативна личност!
6
7
 
10
 
! Отговори
bonto преди 6 години
Бях на събранието по работа. То беше толкова нагласена работа, че няма повече на къде абе милиционерска работа. Едни обикаляха със списък и брояха хората на Генерала, които бяха привикани да го изберат "честно".Не че другите кандидати са цветета, но това беше най-лошия за ДСБ избор.Направиха си една врътка с Раданчо и разбираш ли той заместник и повечето от старото ръководство и у новото. Те така се носи отговорност.Явно за пред хората хранихме Боко на събитието сега ще се обединяваме.
5
5
 
3
 
! Отговори
Десен преди 6 години
И аз съм за обединение на десните, стига аз да съм им шефа! Иначе предпочитам да съм си в моята партия, там поне съм шеф на другия член и на секретарката!
4
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
гнома е велик , пълзя като *** нагоре и сега само се вижда на слънцето пътеката ....
3
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...Лидерът на ДСБ не изключва сътрудничество с ГЕРБ... И тези гледат да се прилепят към тези които в момента са на власт,също като онези от ГАдост.Ако на следващи избори дойде някой друг и към него ще се лепнат.
2
7
 
17
 
! Отговори
Безбожник преди 6 години
Това е последния индивид който може да обединява. Шефа му Костов, който разцепва всичко по пътя си дори по има вероятност. Освен зомбитата от ДСБ друг вярва ли на това?
1
6
 
21
 
! Отговори
Бай Хей преди 6 години
Хи-хи-хи, с Атанасов могат да спечелят избори само в Пигмея.