След операцията на менискус: Борисов е добре, вече работи

Интервенцията е трета за дясното му коляно
203
След операцията на менискус: Борисов е добре, вече работи
Снимка: БТА, архив

Спешната операция на менискуса, която претърпя вчера премиерът Бойко Борисов, е на дясното му коляно и е вече трета там. Иначе операция на менискус му се прави за четвърти път - през ноември 2013 г. на същата интервенция бе подложено и лявото му коляно, съобщи "24 часа".

Операцията от петък е успешна, очаква се бързо възстановяване, съобщи в петък доц. д-р Антони Георгиев от “Софиямед” - един от най-добрите травматолози в страната. Това е лекарят, на когото Бойко Борисов се доверява при всяка травма.

Още по темата
След всяка операция докторите го предупреждават да не рита футбол и да не играе тенис, понеже всеки следващ път връзките му съвсем изтъняват.

Най-рисков спорт за подобни травми е футболът. Тенисът не е толкова, макар че също може да доведе до нова травма.

Борисов обаче никога не спира със спорта. Затова и след последната операция - на 28 февруари 2015 г., той се пошегува със себе си: “В моя случай е като в оная поговорка: “Да би мирно седяло, не би чудо видяло”. Тогава той викаше вкъщи министрите от второто си правителство.

Първия път Георгиев оперира коляното на лидера на ГЕРБ още докато работеше във Военномедицинска академия - през 2009 г. Тогава Борисов получи контузия по време на мач малко преди парламентарните избори, които го направиха премиер. Втората операция беше през ноември 2013 г. също във ВМА.

След такива интервенции обикновено двигателното възстановяване отнема 30 дни - период, в който се ходи с патерици.

"Премиерът е добре, вече работи", каза пред “24 часа” лидерът на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Самият Борисов всеки път отказва да коментира състоянието си, понеже това не бил най-важният въпрос в държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
какво стана с мишо бирата и жена му
156
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой *** с топки ще пита ли Боко как ще коментира,че неговия другар Пеевски декларира притежавани влогове и акции за над 80 млн лева ? Някоя институция ще си направи ли труда да разследва как са придобити и с какви средства ? Едвали,те институциите работят селективно а тея като Пеевски са с чадър.
155
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От къде намери пари Борисов за операцията , в Бг както се знае, здравеопазването си е платено, само на книга касата плаща, операция на менискус е над 6000 лв, да направим кампания, да съберем пари за реформатора на здравеопазването!!
154
4
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
тиквата отново става за смях,след като не го поканиха на рождения ден на ЦАРЯ,НАПРАВИ поредния си СЕЛЕНДУРСКИ НОМЕР.
153
2
 
8
 
! Отговори
АФУЗ АЛИ преди 6 години
След операцията той с право си спечелва прозвището;,, ТОПАЛ БИЙКО,,!
152
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чета чета и са чуда колко много Го обичат ората ???
151
4
 
19
 
! Отговори
дълъг и червен преди 6 години
Язък ая си мислех че ще пукне!
150
4
 
30
 
! Отговори
П. преди 6 години
"Премиерът е добре, вече работи", каза Цветан Цветанов.Работи, когато му правят операция ли? Или в събота, в неделя?За толкова ли *** ни смятат?
149
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 169Тая "история" яде ли се, пие ли се или е утешение за шардени като теб.А Тиквата че няма да харчи откраднатото ти го ГАРАНТИРАМ!
148
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"....вече работи"......... разбирай: Пак започна да КРАДЕ.
147
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такиви неприятности с кръглия зеленчук от Банкя
146
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен не е имало никаква операция на менискус.Я вижте какъв тен е направил.Май е отскочил до Катар да си нагледа влоговете,а и да ги подсили.
145
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано не го стигнат молбите на повечето българи.
144
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми ся, кво ше праим? Уимбълдън идва, а нашата надежда се тръшнала от некакъф си менискус. Начи, Бочко, зае... тая работа у министерскиот савет у среда и по цел ден да си на корта. Нема да ни отпадаш още на първиот кръг, я.
143
4
 
11
 
! Отговори
Мабуто Се СЕ Секо преди 6 години
Кави ми за Топлофикация, Бензина, лукойл, Пеистанище Росенец, Изкуствено ниските доходи, Руските си зависимости, Руската външнотърговска банка, руските шпиони .......... и Тикво да знаеш!?; почва да си строиш сам мавзолей. България Мрази россия.
142
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другари,освобождавайте злобата,тука може!От *** ,кондури не стават!Някой остава в историята,други никой не ги помни!Успешно оздравяване и помъдряване ,в личен план!Младостта си отива неусетно ,почти.........!
141
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във Франция десен представител на новата власт се възмущава,че предишните са оставли хората в мизерия с 1200 евро пенсия и 1500 евро минимална заплата,а десния премиер на България се хвали,че е увеличил пенсиите на възрастните с 10 евро и с обща сума от 90 евро на месец ще "благоденстват" в "европейска" България.А той доволен от резултата ще си рита мачлета и ще се радва на стабилността,която му осигурихме с недостатъчните си мозъчни гънки.
140
3
 
31
 
! Отговори
Мая преди 6 години
До минувачИ не само от Панорама се отказа ! Отказа се и от приема при Симеон. Представете си как Симеон го презента на гостите си - това е моят бивш охранител, понастоящем министър-председател на България . Вси кралици, крале и принцове щяха да се гътнат от удивление за това кариерно израстване. НЕма друга държава с такова явление ! И ще се притеснят- да не би техните охранители да станат крале- сиреч, да ги изместят от трона !
139
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хванал се е за работа,защото с опериран менискус не може да се рита топка.
138
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kakvo raboti boiko???