Премиерът Борисов само леко накуцва. Без патерици срещна Заев!

За трети път се подлага на операция на дясното коляно
58
Премиерът Борисов само леко накуцва. Без патерици срещна Заев!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов посрещна без патерици македонския си колега Зоран Заев, който днес е на официално посещение в София.

Макар че в петък Борисов претърпя спешна операция на менискуса на дясното коляно, премиерът още в събота се захвана с работата си, а днес посрещна и госта от чужбина в Министерски съвет.

Още по темата

Борисов влезе в залата за пресконференцията, която даде с премиера на Македония, само леко понакуцвайки.

За трети път той се подлага на операция на дясното коляно, а иначе операция на менискус му се прави за четвърти път - през ноември 2013 г. на същата интервенция бе подложено и лявото му коляно.

Операцията от петък беше направена от д-р Антони Георгиев от "Софиямед", един от най-добрите травматолози в страната. Това е лекарят, на когото Бойко Борисов се доверява при всяка травма.

След всяка операция докторите го предупреждават да не рита футбол и да не играе тенис, понеже всеки следващ път връзките му съвсем изтъняват.

Най-рисков спорт за подобни травми е футболът. Тенисът не е толкова, макар че също може да доведе до нова травма.

Борисов обаче никога не спира със спорта. Затова и след последната операция - на 28 февруари 2015 г., той се пошегува със себе си: "В моя случай е като в оная поговорка: "Да би мирно седяло, не би чудо видяло". Тогава той викаше вкъщи министрите от второто си правителство.

Първия път Георгиев оперира коляното на лидера на ГЕРБ още докато работеше във Военномедицинска академия - през 2009 г. Тогава Борисов получи контузия по време на мач малко преди парламентарните избори, които го направиха премиер. Втората операция беше през ноември 2013 г. също във ВМА.

След такива интервенции обикновено двигателното възстановяване отнема 30 дни - период, в който се ходи с патерици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: Бойко Борисовоперация
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
1
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
Той може да накуцва,но това не му пречи да наритва топките на червените *** всеки път,когато не внимават в картинката!
47
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не човек а желязо, изсъскал агента фашист, не, комунист, отговорил Баце, станал, зашил раната, и продължил да се грижи за Българския народ, да му види по-бързо сметката.
46
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да играе пинг - понг с някой китайски министър. Може и да доведе до нещо по - доброи, отколкото да ходи на инструктажи при баба Меркел.
45
4
 
10
 
! Отговори
ОСТАВЕТЕ ГО,ТОЯ преди 6 години
ЦИРКАДЖИЯТА ОТ БАНКЯ НАКУЦВАЛ. СТИГА БЕ, ТОЙ НЕ НАКУЦВА, ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО! ТОЙ ХОДИ НА МЕТЪР НАД ЗЕМЯТА, КАТО ЕДИН ХРИСТОС. КАК КАТО, ТОЙ Е БОГ И НЕ НАКУЦВА. НЕ ЛЪЖЕТЕ. НЕ ГО КАРАЙТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВА ПО-ОТГОВОРНО С УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.КАТО ПОЧНЕ ДА СЕ ЗАНИМАВА И СТИГАМЕ ДО НЯКОЙ МИЛИАРД ЗАЕМ. ПО-ДОБРЕ ДА РИТА МАЧЛЕТА, МАКАР ЧЕ И ТОВА НЕ ГО МОЖЕ И ДА ПЛЯМПА ПРОСТОТИИТЕ СИ, НО ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА. ДА ОДИ ДА СЕ СНИМА, ДА ПРЕХВЪРКА КАТО ГЪЛЪБ ДО ЕВРОПА И ПАДИШАХА
44
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Притеснен съм как ще работи .Графика му е пълен с "мачлета", "топкане" на тенис и други важни спортни срещи
43
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като го сравня ББ с путин, направо ме избива гордост! Един такъв европеец, висок, як, строен, говори на едро,не като сдуханото мрънкащо мижаво джудже...
42
0
 
14
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 6 години
Еййййй голем менискус се оказа този десният,Премиерски!!!
41
2
 
1
 
! Отговори
Makedon преди 6 години
E kakva e ovaa informacija be ......kolenoto na Bojko najvazna tema na sredbata so Zaev......abe um nemate ...posle se lutite koga Dojce vele ke objavi vistinats
40
2
 
16
 
! Отговори
Еееее преди 6 години
Ама,аз много се интересувам за здравето на Борисов,а той кога много ще се заинтересува за моето здраве?
39
1
 
4
 
! Отговори
Nenormalna rabota преди 6 години
Nerazbrahte li che ot gospod ne moje da se skriete
38
1
 
21
 
! Отговори
Лекар преди 6 години
Като написаха преди два дни че му е направена операция по "спешност" направо бях потресен!Явно от пишещите "Журналисти" никой не знае какво значи това!А това значи животоспасяваща операция!!!От разкъсан менискус никой не е умрял!Макар че и това не го вярвам.След такава операция е нужен период от минимум 20 дни обездвижване,след това физиотерапия и кинезитерапия,и през това време пациентът трябва да е с патерици!!!А той на крака посреща някой си!!!Това е чиста подигравка Българи!!!Спете още!!!
37
2
 
11
 
! Отговори
нагоре/надолу преди 6 години
он че го диабето зашоколадиса на минизкоС ша да ни куцаутре на изходна халка след посрещане на РД в Диарбакир ше да приклекваи некой ден туко ОПППааа ади при Мишо Бирата и то по най естетсвен и скръбен за Нацията начин. от дека Мишо ще ни го върне да възхваляваме
36
1
 
12
 
! Отговори
орто преди 6 години
Баце е голям и тежък, леко не може да е накуцвал. По-скоро е бил нещо средно между едностраннен лост и изкривена джанта.
35
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
интересен достъп до здравното досие на премиера.
34
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
О, какъв умилителен материал! Бас държа, че журналистката е проронвала по някоя сълза за господин премиера, пишейки за слабите му коленни връзки и за геройството му, че се е надигнал да посрещне македонския премиер! Прекалиха вече журналята, копаят дъното! То бива слагачество, бива, ама стана вече адска отврат!
33
2
 
23
 
! Отговори
боклук-мафиот преди 6 години
До СтършелКаквото му в краката, такова му в главата........
32
2
 
15
 
! Отговори
Бойко жената куца преди 6 години
В името на евроатлантизма НЕ ЩЕ КУЦА ,ШЕ ЛАЗИ ! Бойка какво ли не дава за едно "конграчулейпън "от мути Меркел и чичо Юнкер . Ердоган е гледал частно шоу преформанс ,колко ли жребци в Турция са го ръгали..... чак куцаме и ходим на криво .
31
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господ здраве да му дава, та да си изкара и тоя мандат, и да станем 3 000 000 население.Такъв демографски проблем май не имало откак съществуваме като нация,то една нация-мани.
30
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НА ВРЕМЕТО НЯКОЙА БЕШЕ КАЗАЛ, ЧЕ ПЪТЯТ ЗА Европа минава през Босфора.Затова Боко тръгна по този път - през Босфора.
29
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Премиерът Борисов само леко накуцва."---Не накуцва от менискуса, ами от хемороидите.