Глобализация, роботизирана тълпа... Волен: Не може така!

Сидеров се обяви срещу Homo Facebook, третия пол и откъсването от Бог
27 юни 2017 18:37,
118
Глобализация, роботизирана тълпа... Волен: Не може така!
Снимка: архив Булфото

Глобализация, Homo Facebook, трети пол, роботизиране на човечеството и виртуалната реалност отдалечават човека от Бога. Това декларира лидерът на "Атака" Волен Сидеров в доклад пред  Интерпарламентарната асамблея по православие в Рим.

Изказването на Сидеров беше озаглавено "Роботизирането на човечеството отдалечава от Бога и вярата". Извадки от него бяха изпратени до медиите от пресцентъра на "Атака".

"Надявам се с изказванията и решенията тук да помогнем на повече хора да бъдат мислещи и вярващи. Защо наричаме глобализацията безумие, защото тоталното облъчване на хората днес от медиите, от виртуалната реалност и политическата пропаганда, бавно и неотклонно превръща човечеството в роботизирана тълпа", обяви Сидеров.

Още по темата

Според него отделният човек все по-трудно мисли самостоятелно.

"Все по-трудно оцелява моралната база на християнската вяра, която е единствената опора в подвижните пясъци на глобализационното тресавище... Потъването се представя като възнасяне, откъсването от Бога като прогрес", категоричен е той.

Лидерът на "Атака" цитира анализатори, които говорят за нов човек.

"Не Homo Sapiens, а Homo Facebook, не мислещ, просто комуникиращ човек. Без значение с кого и за какво", констатира Сидеров и допълва: "Различни общества за така наречените права на човека започват да измислят трети, четвърти и пети пол. Не им стигат създадените от Бога два пола - мъжки и женски. Искат да надиграят Създателя на всичко видимо и невидимо".

Според него тоталното оглупяване на човечеството работи за печалбите на огромните фирми.

"Затова глобализмът се представя като прекрасен и неизбежен прогрес. А всеки, който го критикува е популист, лош националист, комунист или фашист. Това клише работи в цял свят", заключи още лидерът на "Атака".

В доклада си на международния форум той призовава делегатите да си представят, че се случва катаклизъм.

"Спътников и комуникационен. Че само една седмица в света няма телевизия, интернет, Фейсбук, Туитър и Гугъл. А компютрите са просто пишещи машини. О, ужас! Ще трябва вместо да чукнем в Гугъл за търсената информация да ровим в тези архаични вещи, наречени книги", пресъздава Сидеров и допълва: "Може би ще се наложи дори да мислим със собствените си глави, а не с главите на сценаристите в рекламните агенции и шоу програмите. Не, това е твърде тежко за нас, ще кажат милиарди... Назад към глобализацията!".

Според лидера на "Атака" обаче ще има и хора, които ще се зарадват да има връщане към човешката същност, създадена от Бог и това са хората, за които си струва политици, духовници, държавници и общественици да работят.

"Защото те са надеждата на света. Солта на земята", завършва лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Друго любопитно е, че някои *** бързо забравиха, че този душевно обременен човек, като улично псе се присламчи към хранилката на ГЕРБ и прадължават да го защитават. Та той си е обикновен по*мияр, който би направил всичко за парченце кокал.
66
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Болният, след като чува гласове си мисли, че има нещо общо с бог. Любопитно, но тези гласове му говорят на руски!
65
3
 
5
 
! Отговори
st.anger преди 6 години
понеже реши належащите проблеми в здравеопазването,образованието и икономиката , сега е ред на духовните въпроси,нали? не мога да разбера защо постоянно ни го навират в очите тоя...
64
3
 
6
 
! Отговори
номер2 преди 6 години
СТИГА С ТОЯ АДИОТ ВОЛЕН! ОЩЕ ОТ СУТРИНТА НИ ВГОРЧАВАТЕ ЖИВОТА!
63
4
 
4
 
! Отговори
Голям срам преди 6 години
Прав е Волен Да напомним какви нагло престъпни анти човешки и анти природни законо проектчета прекарваха през парламента ЦАчева.Срам ме е за всички депутати .Ползваха следящи системи и видео терор . Никой не смееше да с е обади ..пПревърнаха в престъпници целата огромна ненужна вредна и крадлива администрация МВР и други вкл всички депутати и министри с тия НАГЛО НЕЗАКОННИ прецакващи и ограбващи народа престъпни наредби.
62
5
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Хубави и вярни думи е казал Сидеров, но те противоречат на участието му във властта на евроатлантическото глобалистко правителство "Борисов - 3".Затова го смятам за част от Новия световен ред срещу, който той говори.
61
1
 
7
 
! Отговори
турчина преди 6 години
Никога не съм си мислел, че ще го кажа но Волен е прав!
60
1
 
11
 
! Отговори
Българин от Германия преди 6 години
Прав е Волен, тук в Германия съм свидетел на тази промяна. Виждам, че обществото е декадентско, подобно на разпадането на Римската Империя, но за жалост все още малко са здравомислещите. Не е необходимо да вярваш в Бога за да си прозрял, че Глобализацията, Джендата, Хомобрака, и Дигитализацията ще разбият обществото. Атеист съм, но подкрепям напълно Волен в това му изказване. Пропуснал е да спомене и Финансовата система, която е на път да ограби хората, чрез премахване на кеша.
59
4
 
3
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 6 години
Страги тресе човека с шесте апартамента че премиера настоява за независимо звено за борба с корупцията по високите етажи .
58
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фурнаджийска лопата,предател,нагаждач.И ти се продаде за пари и власт.
57
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ShoppКОГАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СЕ МОЛИШ НА ПРАВОСЛАВНИТЕ СИ СПОМНИ ТОВА
56
11
 
6
 
! Отговори
Shopp преди 6 години
Ах, а самоят Болен е ангел с крилца, нали!А не дребен комплексар, който се ожени за гаджето на доведения си син, 30 години по-млада...Колко традиционно-православно!
55
0
 
19
 
! Отговори
Читателка преди 6 години
Волен си е Волен, казва абсолютната истина! Нека се замислим върху думите му! Ежедневно сме свидетели на падението на морала в обществото, на липсата на милост, смелост и разум у хората! Промиване на мозъците, сляпо подражание на модни тенденции за пари и надмощие - физическо, психологическо, финансово! Зад парадигмите за правата на човека стоят цели за неговото унищожение и деградиране, защото така по-лесно се манипулира и управлява човечеството.
54
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВОЛЕН ВЛЕЗНА НАЙ-НАКРАЯ В ДЕБАТА НА 20 ВЕК ХАХАХА
53
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименВОЛЕН Е ПРАВ, НО Е И *** И НЕГРАМОТЕН, ВДИГА АЛАРМА НО НЯМА РЕШЕНИЯ.
52
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗА ХОМОФЕЙСБУК Е ПРАВ И ЗА ДРУГОТО СЪЩО. ВЪПРОСЪТ ЗА РОБОТИЗИРАНЕТО НА ОБЩЕСТВОТО СЕ ДИСКУТИРА ОТДАВНА, ОЩЕ ОТ ОРУЕЛ
51
0
 
15
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Добре е, че между многото просташки хули, явно сътворени от един кухата лейка на един НЕумен и НЕкрасив ***, могат да се прочетат коментарите на нормални хора, даващи си сметка, че думите и определенията на Волен са самата истина за живота който живеем
50
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гласувах за Атака.. Но Путин ме поряза с нож , излезна македонист.. Вече не мога да гледам Алфа ТВ.. Раковски излезна прав.. Добре че ВМРО и Каракачанов мразят Русия, заради сръбските окупатори на Македония.
49
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Яша бе поп крьстю ГЕРБ ли са Турците ? Щото Борисов се продаде на Ердоган .
48
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Shopp Духаш ли ,ду.хаш ли сф.ирка на Волен . Ду.хай ,ду.хай якооо. Волен + Борисов + Каракачанов + Винкела ....духаааайи .Ще го търпиш1щеш не щеш и ще си правиш сам сфир.ка . Сам на себе си . Чики .д.жия. Духа..аай!