Радев отвръща на удара: Цветанов да обвинява Швеция в корупция?!

Политиката не била място за скечове с "доброто и лошото ченге"
Обновена: 27 юни 2017 23:08 | 27 юни 2017 18:50, Камелия Цветанова
187
Радев отвръща на удара: Цветанов да обвинява Швеция в корупция?!
Снимка: Reuters, архив

Политическата сцена не е място за разиграване на скечове от типа "доброто и лошото ченге", каза в Горна Оряховица президентът Румен Радев, цитиран от БТА.

"Доживяхме Цветан Цветанов да обвинява държавата Швеция в корупция, защото нали знаете, че за корупцията трябват две страни, но да оставим настрани този европейски виц", заяви Радев в отговор на въпрос за "въвличането" на президентската институция в политически диалог с партията ГЕРБ във връзка с превъоръжаването на Военновъздушните сили.

Още по темата

Президентът посочи, че не става дума за диалог, и изрази надежда премиерът Бойко Борисов ясно да каже подкрепя ли декларациите на своя заместник.

"Когато говорим за корупция, очаквам да разбера дали г-н Борисов е прочел папката, завещана му от премиера Герджиков", добави Радев.

По повод на създаването на анкетна комисия в Народното събрание за превъоръжаването на Военновъздушните сили по инициатива на ПГ на ГЕРБ, Радев коментира, че няма как президентът да бъде викан в парламента.
Той заяви, че комисията, ако иска може да провери решенията, подписите и графиците, които правителството "Борисов-2" е разработило, утвърдило и разписало, а предишното 43-то Народно събрание е приело, и за които има много ясен график.

Президентът посочи, че очаква детайлен анализ и доклад за средствата за всички видове въоръжени сили и е получил уверение, че правителството работи усилено по подготовката на документите, които е трябвало да бъдат подготвени до 20 юни, съгласно решенията на КСНС.

Румен Радев смята, че полицаите имат съвсем основателни искания и от дълги години проблемите им са пренебрегвани. От тяхната социална сигурност, оборудване, условия за подготовка зависи сигурността на всеки един от нас, каза той и отбеляза, че очаква ефективни решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
2
 
! Отговори
браво преди 6 години
на генерал Радев, президент на нас обикновените хора, обичаме те,мачкай генерале, с теб сме.
144
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"***" Радев, неумни рапонодържателю, е навярно най - опитния военен в България...Този "опитен военен" стоя на поста си докато авиацията се съсипваше, пишейки елементарни рапорти. Дочака кротко предложението за президент и се пенсионира. Не виждам тук нищо професионално или достойно! А сред политиците е пълен лаик, който може лесно да бъде тласнат в определена посока.
143
0
 
9
 
! Отговори
НО ПАСАРАН преди 6 години
ВСИЧКИ СМЕ НАЯСНО С МОТИВИТЕ НА ЦЕЦОУ И БОКО МУ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТА. СБЪРКАЛИ СА АДРЕСА ОБАЧЕ. И ВСИЧКИ ВНУШЕНИЯ ОТ ПЛАТЕНИТЕ ТРЕТОРАЗРЯДНИ АГЕНТИ НА САЩ КАТО ВЪПРОСНИЯ ЦЕЦО КРАДЕЦА И БИВШИЯТ ВОЕНЕН МИНИСТЪР НА КОСТОВ БОЙКО НОЕВ СА ПРЕЛИВАНЕ ОТ ПУСТО В ПРАЗНО И НЯМА КАК ДА МИНАТ. ПРЕЗИДЕНТЪТ НИТО СЕ ОПЛИТА, НИТО ЕКИПЪТ МУ ГО ПОДВЕЖДА. ПРОСТО ОТГОВАРЯ НА ПЕРМАНЕНТНИТЕ ПРОВОКАЦИИ НА ЕДНИ ОЦАПАНИ И ПРОДАЖНИ"ПОЛИТИЦИ" КАТО ФИЗКУКУЛТУРНИКА, ПОЖАРНИКАРЯ И КОХОРТАТА ИМ ОТ ПЛАТЕНИ ЖУРН АЛЯ.
142
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само това ли можа да измисли Радев? Жалка картинка!
141
2
 
8
 
! Отговори
Корумпе преди 6 години
Правите се на "дръж ми шапката". Радев каза, че за корупционна сделка са необходими две страни. Ако той е корумпиран и е взел комисион за услугата на SAAB то значи и SAAB са корумпирани след като са му дали едни пари за услугата. Следователно и Шведската страна е корумпирана защото държавата Швеция контролира и наблюдава фирми като SAAB. А доколкото ми е известно шведската държава има дялово участие във всички шведски фирми произвеждащи или търгуващи със спец. оборудване. Включително и SAAB.
140
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Генерал Радев определено обърка сметките на ГЕРБ. Май Цветанов и Борисов са взели някакви пари за Ф-16 и сега трябва да се връщат. Освен това тъпите и прости тикви начело с Тиквата и Цвъко не могат да се примирят, че има някой, който да се ползва с огромно доверие. Освен това Румен Радев показа какво е истински генерал, а не гевералче с изпросени пагони и нацупена мутренска физиономия.
139
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само така г-н Президент.Не се оставяйте на шайка бандити, узурпирали държавата вече трити мандат. Гордея сте, че сте моя президент.
138
7
 
35
 
! Отговори
nina преди 6 години
ДОСТОЕН ОТГОВОР, г-н Президент!Някои хора в омразата си не могат да се контролират и не преценяват смисъла на това, което говорят. В случая има и нещо друго-ЦвЦв не може да се побере "в кожата си", защото Вашето възпитание не Ви позволява да му отговорите така, както аз бих го направила, т.е. винаги ще получава адекватен, но възпитан отговор.
137
9
 
37
 
! Отговори
АНТИ-герб преди 6 години
Страхливата тиква си насъска помияра с особената форма на главата и 6-те кучешки колиби щото не му стиска на шлангаджията да се изправи като мъж срещу ГЕНЕРАЛА!!!Граждани за Ежедневно Разграбване на България
136
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
поддръжниците на Цв Цв са не по-малко елементарни от него
135
6
 
41
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Президентът Генерал Румен Радев защо си губи времето да се занимава с неграмотния Цветанов и неговите плоски сплетни!?
134
4
 
38
 
! Отговори
socialen преди 6 години
За 3.5 години като министър на Милицията, Цветанов издаде единствено една проста наредба за криминално проявените и тя се оказа противоконституционна, когато искаха да го регистрират за криминално проявен по силата на нея.Кво повече да се каже от това за Цветанов и неговия "интелект".
133
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"***" Радев, неумни рапонодържателю, е навярно най - опитния военен в България, а да не кажа, че е най - опитния военен пилот. Освен това е доста опитен и в административните и политически дела. Има повече сертификати от целия ГЕРБ, БСП и ДПС заедно. Можеш да си сигурен в това. А за това дали Швеция е корумпирана, всеизвестен факт е, че всички европейски държави на всички нива са силно корумпирани. И корумпират слабите "евроатлантически" мозъци в България твърде усилено.
132
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев до момента не е хабил енергия на Българите. Обаче усилено хаби енергията на антибългарите ;)))Надявам се не само енергия им хаби, а и нерви. Мноого нерви. Заслужават си го за това, което причиняват на България и Българите. Скапани продажни "евроатлантици"! Един път поне няма ли да спрете да мислите за джобовете си и да започнете да мислите за България?
131
37
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РАДЕВ, РАДЕВ КОЛКО ЕНЕРГИЯ ХАБИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ, НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ОСЪЗНАЕТЕ ЗАЩОТО СТЕ ***. А БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА БЪРЗО ДА ГО ОСЪЗНАЯТ И ДА ПРЕСТАНАТ ДА ВИ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ.
130
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РУМЕН РАДЕВ СМЯТА, ЧЕ ПОЛИЦАИТЕ.... А РУМЕН РАДЕВ НЕ СМЯТА ЛИ ЧЕ ПОЛИЦЕЙСКИЯ СИНДИКАТ Е ЧЕРВЕН, ЧЕ ОНИЯ КОИТО БИЕХА ХОРАТА ПО ПРОТЕСТИТЕ ПРОТИВ ОРЕШАРСКИ СА ЧЕРВЕНИ? ЗАЩОТО ТАМ СЕ ДОКАЗА ВРЪЗКАТА С БСП?
129
37
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РАДЕВ ДА ХОДИ ДА СЕ ПЕРЕ, КАТО ИСКА ДА ДАВА АКЪЛ ДА НЕ БЕШЕ СТАВАЛ ПРЕЗИДЕНТ. САМОЗАБРАВИЛ СЕ ШАПКАР, ТОВА НЕ МУ Е ПОДЕЛЕНИЕТО.
128
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До фактИскаш да кажеш, че Цветанов е цъфнал с акъла? Хумор и сатира!
127
5
 
28
 
! Отговори
Източноевропеец преди 6 години
Браво на Радев. ГЕРБ не разбира от самолети, разбира само от послушание пред чужди шефове.
126
0
 
8
 
! Отговори
dimitar lenkov преди 6 години
ВЪПРОДС,СВЪРЗАН С ОБВИНЕНИЕТО НА ЦВЕТАНОВ КЪМ ПРЕЗИДЕНТА НИ:= ГРИПЕНА НАЛИНЕ Е МИГ-29?