Годишнината от опита за преврат в Турция - и в Разград

На тържеството присъства ген. консул на Р Турция в Бургас
15 юли 2017 13:14,
103
Годишнината от опита за преврат в Турция - и в Разград
Снимка: bTV

Консулството на Турция в Бургас организира възпоменателно тържество по повод Деня на демокрацията, който се отбелязва в южната ни съседка в годишнината от опита за преврат – 15 юли.

Още по темата

Мероприятието не е обявено официално, като на него присъстват областният управител Гюнай Хюсмен и представители на партия ДОСТ, съобщава bTV.

Първоначално то трябваше да се проведе в шуменския театър, но ръководството в последния момент отказа да предостави помещения. Това стана на фона на закани за протести от страна на местните структури на ВМРО и НФСБ.

Така тържеството се премести в разградски хотел.

Събитието беше съпроводено само от символичен протест на националисти, които прочетоха декларация, в която осъждат провеждането му.

"Това събитие трябваше да се проведе в Щумен, но след като научихме за провокациите, решихме да не нагнетяваме допълнително напрежение. Единствената ни цел е да споделим демократичните ценности и саможертвите, които бяха направени", заяви консулът Ниязи Акьол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
0
 
! Отговори
Измир преди 6 години
До 71Че си имаме *** е вярно но нашите поне не се крият.Турските ханими-*** ни превъзхождат само че не го правят явно.Те са все забулeни докато влезнат в хотела или в колата.На кой ги разправяш и аз живея в Турция. А що се отнася за кражбите,всички пороци сме ги наследили от вас,като се започне от рушветството мини се през измамата и се стигне до проституцията.Та нали 500 години сте ни управлявали вие,ако не от вас от къде ще ги научеми тези мурафети beyefendi ???
79
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
гадна турска измeт... Време е Дядо Иван да ви натика в мишата ви дупка, за да се научите къде ви е мястото.
78
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като какъв присъства Областния управител Гюнай Хюсмен на това сборище? Ако е като официално лице, трябва да бъде незабавно уволнен. Ако е като частно лице, ДПС трябва да го изключи заради съвместен митинг с ДОСТ. И разбира се пак трябва да бъде уволнен.
77
9
 
4
 
! Отговори
ЗЕМЯ НА ДЕДИ преди 6 години
До Гробокопач 1352г-----1878т земите са били ТУРСКИ и скоро пак и пак
76
4
 
11
 
! Отговори
100%TURK преди 6 години
Тук гледам , така наречения "коментар 21" е спечелил доста симпатии. Прочетох го , и що да видя ...той е изпълнен със завист , злоба и ксенофобия ! Докога така бе българи ? Затривате се по този начин......
75
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че откъде на къде ще го отбелязват в България,кой им дал разрешение да правят събития без да се съгласуват с институциите...полицията да си свърши работа и да ги подгони...като искат да отбелязват в турция тук Не...
74
11
 
10
 
! Отговори
Турски преди 6 години
Етнос не съществува. Това са потомци на изклани родители, откраднати деца, изнасилени жени, насилствено помохамеданчени.21 е много прав.Това е псевдо-държава построена с кръв, болка, убийства, геноциди, изнасилвания, зверства, кланета, и т.н Кармата е много истинска...Господ Бог е справедлив, няма ненаказано зло. Амин
73
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Гюнай областния управител дали ще празнува годишнината от освобождението ни от Турско робство? Щом е областен управител в БГ то е и Българин,ако ли не се чувства такъв да предостъпи поста си на Българин!
72
8
 
14
 
! Отговори
До: 75 преди 6 години
А петстотинте години турско робство, а?Забрави ли ги?Или си траеш, защото Волен Сидеров на който сигурно си му фен услужливо мълчи... защото така са му заповядали от Москва?
71
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ако преврата беше истински, защо двата изтребителя които са го прихванали не са го свалили?Защото "преврата" е режисиран от него за да заграби цялата власт"Нещо не си разбрал...пътува със самолета си и го показват, че е нормален пътнически...а тези два изтребителя от не джунтаджиите му ескортират...твойта медия така ли ти каза:-) :-) :-)
70
26
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на турците. Горд народ. Не си продават държавата за жълти стотинки, както едни други.
69
14
 
15
 
! Отговори
True преди 6 години
Turcite sa sashtata negramotna I zlobna sgan kato ***.Moje da sa prosti, no za tova pak agresivni.
68
4
 
13
 
! Отговори
комитов преди 6 години
дреме ми мой,аз съм на *** с крака,уши и чесън.и бира.дреме ми зя ердуганя.
67
16
 
15
 
! Отговори
Anonomen преди 6 години
Do 21 ТурцитеAbe pisal si 4e sme zavistlivi i kradlivi.Predi nyakolko dena arestuvaha kradlivi balgarki vav Antalya.otkradnali 8500 $.a 6to se otnasya za prostitutciyata na parvo myasto ste vav evropa.Nyamate ikonomika.nyamate proizvedeni.samo kafeneta .restorantı.i prostitutki pred hotelite.ne me Karay da pi6a istinata.
66
15
 
11
 
! Отговори
Anonomen преди 6 години
Do 23 kibir4estvay ,no Nyama balgari vav İstanbul za da praznuvat.a polovinata ot naselenieto na bg e tursko.
65
3
 
10
 
! Отговори
До 69 преди 6 години
You have to sucky the dicks of all Bulgarian men, sun of a masculated!!!
64
16
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам как се слагат минуси на съвсем точни анализи за зверствата на Ерсдухан се питам, живеят у нас явно, знаят, че са избивани и арестувани интелигентни хора, знаят, че всичко е против интелигенцията и Турция се връща в Средновековието, и подкрепят това!!! Това са долни предатели и се убеждавам, колко прав е бил Т.Живков с Възродителния проект. Изключително прав но закъснял с 10 години! Турци ли сте, не знам, като не ви харесва тук, чао! Хайде при Ерсдухан да ви натика по затворите.
63
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ey negramotni yurode bulgarskiyy vijte po turskite tv kak cqla Turcia e za ERDOGAN milioni se stekoha po ulicite v momenta
62
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ердоган кого се опитва да заблуди с тези "чествания"? Кой му вярва, че е запазил демокрацията? Натресе се на турците, ликвидира всичко мислещо с европейско съзнание, празнува? Хайде, и на нас се натресе Бай ***, купува си изборите човека, защото му позволяваме. И Ердоган ги купи, съмнява ли се някой? Ако преврата беше истински, защо двата изтребителя които са го прихванали не са го свалили?Защото "преврата" е режисиран от него за да заграби цялата власт.Какъв *** трябва да си за да празнуваш?
61
8
 
27
 
! Отговори
ПАМЕТ преди 6 години
НЕКА ДА ПРИПОМНИМ, ЧЕ ВА 19 ЮЛИ СЕ НАВЪРШВАТ 140 ГОДИНИ ОТ ЗВЕРСКОТО КЛАНЕ В СТАРА ЗАГОРА, ИЗВЪРШЕНО ОТ ОРДИТЕ НА СЮЛЕЙМАН (СОЛОМОН) ПАША И ЕВРЕИТЕ ОТ ГРАДА.ЗАГИВАТ ПХО НАЙ-МЪЧИТЕЛЕН НТАЧИН `14000 ЖИТЕЛИ НА СТ.ЗАГОРА И ОКОЛРНИТЕ СЕЛА. 10000 МОМИЧЕТА СА ОТВЛЕЧЕНИ И ПРОДАДЕНИ ПО РОБСКИТЕ ПАЗАРИ В ЕГИПАТ И ЛЕВАНТА.Ще видите, че никаде няма да пишат за това клане.