Прогноза от БСП: Времето за вот на недоверие ще е тази есен

Антон Кутев: Нинова има шанс да е големият политик на България
Обновена: 16 юли 2017 17:21 | 16 юли 2017 16:47, Анисия Иванова
94

Гражданите ще осъзнаят през есента, че това правителство не работи, каза депутатът от БСП Антон Кутев в предаването "Опорни хора" на Bulgaria ON AIR.

Вот на недоверие се иска, не като приумица на БСП, а когато го искат гражданите. Времето за вот на недоверие ще е още тази есен. Причините ще бъдат високата престъпност и тлеещият етнически проблем, поясни той.

"Сега, ако бъде поискан с тази конфигурация в парламента, той няма как да успее. Прогнозата ми за предсрочни избори е най-късно 2019 година", каза още той.

Според него няма натиск срещу лидера на "Воля" Веселин Марешки. Грешка беше той да заема заместник-председателското място, смята Кутев.

"Надявам се скандалът с НДК да не застраши европредседателството. Защото, когато става дума за корупция, западняците са много чувствителни. Може и да е грешка, че Деница Златева не е уволнила Боршош, но тя го е направила, за да не забави още повече ремонта. И сега от ГЕРБ си измиват ръцете с нея. Не очаквам да се стигне до съд за НДК и Боршош", прогнозира Антон Кутев.

"В най-скоро време очаквам война между Борисов и Радев. Предстои атака от страна на правителството към президента. Радев никога не се е мислил за част от БСП. Моят проблем с Радев е, че той не е ляв политик, няма ляво мислене. Неговото мислене е по-скоро центристко. Корнелия Нинова има шансове да стане големият политик на България в близките години", каза още депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
До Анонимен 16В евросъюза може и да не става преврат/ако не е организиран от евродемократите,справка Украйна/,тогава да излезем от него!
21
2
 
23
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Какъв парламент,какви конфигурации?Всички вътре сте производни на БКП.***.
20
6
 
21
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Катастрофално управление, при което българите биват избивани от роми по улиците ...Бедност, мизерия, липса на перспектива ...Колониална зависимост от Запада ...Натрупан многомилиарден външен дълг ....И при всичко това БСП имитира опозиция, защото Бойко Борисов е удобен и за Вашингтон, и за Москва, и за Брюксел, и за Анкара.Само за БЪЛГАРИЯ това управление е унищожително, но няма кой да го свали. Факт !
19
6
 
23
 
! Отговори
а бе КУТЕВ! преди 6 години
Хей Кутев, твоята надежда К. Нинова не беше ли шеф на едно ДСО -Държавно Стопанско Обединение, което бе приватизирано от някой без пари и то когато Иван Костов беше 1 в държавата и България се управляваше от СДС ? Още не мога да разбера какви са убежденията на тази жена. За мен е ветропоказател въртящ се на принципа " ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА " ?!
18
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TYA I SEGA E NAI-GOLYAMIAT POLITIK NA BALGARIA,ZASHTOTO E PREDSEDATEL NA NAI-CESTNATA PARTIA.KORNELIA NINOVA E EDINSTVENIAT POLITIK,KOITO NE KRADE I MISLI ZA BEDNIAT NAROD.GERB S PODKREPATA NA FASHISTKITE PARTII POKAZVA KAK SE KRADE V BALGARIA.
17
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
днес умря българин убит от рооомтова е вота на довериеоставка на герррбераското правителство
16
26
 
27
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 6 години
Тази есен БСП съвсем ще се срине и ще разбере, че няма да й стане играта. А бе Кутев, не разбрахте ли, че сте ялови и хората не ви искат. А патката Нинова става само да кряка като комсомолски активист на партийно събрание.
15
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Тлеещият етнически проблем" настина го има и е основателна причина за вот на недоверие. Герб се правят, че не го виждат, но и БСП, ако дойдат на власт, ще се държат по същия начин. И изобщо имам чувството, че всички са се предали пред ромския проблем, дори и патриотите. Освен някой военен да направи преврат и да забрани всички партии, друг изход за България не виждам. Обаче това в ЕС няма как да стане...
14
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много грешки правят сегашното... Следващото правителство пък ще започне с реализиране на всички искания, за да се "харесат" на хората и ще задлъжнеем зверски. То са заплати на полицаи, учители, минимална пенсия и заплати нагоре, а тия пари реално ги няма и не ги произвеждаме...
13
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кутев, те сами ще паднат докато ви чакаме! Бойчето ще хвърли горещия картоф в ръцете ви, за да го отнесете пак вие!
12
22
 
30
 
! Отговори
Някой си преди 6 години
Озверели от глад и липса на власт крадливи комунисти предсрочен вот сънуват. Няма как да стане другарю. Държавата ще се възстанови по-бързо от ядрена катастрофа, отколкото след поредно ваше изстъпление във властта!
11
21
 
28
 
! Отговори
Никога преди 6 години
Мечтай си Кутев! Единственото,което може Нинова е да яхне някоя кобила.БСП никога няма да се върне на власт.Достатъчно ви сърбахме попарата,ВСЕКИ ДРУГ,НО НЕ БСП.
10
16
 
27
 
! Отговори
Статистика преди 6 години
Който иска ББ да се махне завинаги и да ходи в Америка завинаги да натисне плюс.
9
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се иска Вот на недоверие през следващите 10-12 месеца е неразумно. Бойко ще развърже пак кесията със субсидиите и ще изкара " умните и красивите" на улицата. Пък и "феновете" само чакат повод за сблъсъци. И всичко ще е непосредствено пред очите на ЕС и някой ще останат с представата за всенародната подкрепа на Бойко. И пак потупване по рамото, прегръдки, целувки. Нищо че вътрешно ще се смеят на простотиите му, но така е. Политиците не са като хората.
8
10
 
13
 
! Отговори
Няма преди 6 години
да са БКП/БСП, ако не правят НЕГАТИВНИ прогнози на ВСИЧКО, което извън руската политика. Не гледат да сме в ЕС, да върви напред РБългария, а гледат да има неразбории, та "белким" чопнат управлението.И ТОГАВА? ЗНАЕМ-вж. други управлвния на БКП(45г)/БСП( още 20г.)Затова трябваше да има ЛУСТРАЦИЯ.
7
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Овце, още ли търпите Бойко?
6
19
 
30
 
! Отговори
ист преди 6 години
Другарю Кутев, аз съм гражданин но не искам правителството да падне. Не че много се е разработило, а заради това, че ако вие дойдете на власт, така ще се разработите, че всичко ще окрадете.
5
14
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кутев, Кутеееев, ако не те държаха в БСП, че да лаеш, нямаше и за пазач на бариера да се вредиш...
4
15
 
19
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Абе Кутев... - може ли на една спинозна партия /определението е твое/ да управлява държава...
3
11
 
14
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Имат право да поискат вот на недоверие... - който от своя страна не променя нищо...