Прогноза от БСП: Времето за вот на недоверие ще е тази есен

Антон Кутев: Нинова има шанс да е големият политик на България
Обновена: 16 юли 2017 17:21 | 16 юли 2017 16:47, Анисия Иванова
94

Гражданите ще осъзнаят през есента, че това правителство не работи, каза депутатът от БСП Антон Кутев в предаването "Опорни хора" на Bulgaria ON AIR.

Вот на недоверие се иска, не като приумица на БСП, а когато го искат гражданите. Времето за вот на недоверие ще е още тази есен. Причините ще бъдат високата престъпност и тлеещият етнически проблем, поясни той.

"Сега, ако бъде поискан с тази конфигурация в парламента, той няма как да успее. Прогнозата ми за предсрочни избори е най-късно 2019 година", каза още той.

Според него няма натиск срещу лидера на "Воля" Веселин Марешки. Грешка беше той да заема заместник-председателското място, смята Кутев.

"Надявам се скандалът с НДК да не застраши европредседателството. Защото, когато става дума за корупция, западняците са много чувствителни. Може и да е грешка, че Деница Златева не е уволнила Боршош, но тя го е направила, за да не забави още повече ремонта. И сега от ГЕРБ си измиват ръцете с нея. Не очаквам да се стигне до съд за НДК и Боршош", прогнозира Антон Кутев.

"В най-скоро време очаквам война между Борисов и Радев. Предстои атака от страна на правителството към президента. Радев никога не се е мислил за част от БСП. Моят проблем с Радев е, че той не е ляв политик, няма ляво мислене. Неговото мислене е по-скоро центристко. Корнелия Нинова има шансове да стане големият политик на България в близките години", каза още депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
верно е това, изчерпа ми се търпението да ми врие коремо и да се храна с *** на високи цени
1
21
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полека че се накапа, Кутев ! Забърши се !