Премиерът Борисов призна: Суджук не ям, имам високо кръвно!

Било го е срам от някои депутати, но пък ги гонел веднага от партията
115
Премиерът Борисов призна: Суджук не ям, имам високо кръвно!
Снимка: МС

Премиерът Бойко Борисов демонстрира твърда ръка при последния скандал, при който народен представител от неговата партия се оказа изнудвач, а днес призна, че го е срам от такива депутати.

"Аз суджук не ям, имам високо кръвно, близките ми го знаят това", отсече той.

"Срам ме е от такива депутати като Живко Мартинов, но аз самият съм разпоредил разследването срещу него и той веднага беше изгонен и от парламента, и от партията", коментира още премиерът скандалът "Суджукгейт".

Още по темата

"Когато разбрах, на мига сме направили оперативните следствени действия с ДАНС, доказали сме престъплението и сме го дали на прокурора", каза още министър-председателят и допълни, че точно такива съпротивителни сили трябва да имат държавата и институциите без значение от коя партия е народният представител.

Според Борисов ГЕРБ е пример в това отношение и всички, които влизат в нерегламентирани контакти, напускат партията и парламента.

"Но БСП не предприема нищо спрямо своя депутат, който е купувал гласове в Пловдивско за парламентарните избори", разкритикува на свой ред опозицията, която в последните дни няколко пъти използва скандала с партийния рекет, за да атакува властта.

По повод на зачестилите случаи на побоища, премиерът коментира, че реалността е много по-различна от това, което се коментира.

"Пострадалите не съдействали на разследването, но по оперативни данни разследващите са установили истината, която ще бъде оповестена след няколко дни, когато излязат и последните експертизи", обясни премиерът.

Според него се спекулира с темата, че се завръщат "мутренските времена", но опозицията говори по този начин, защото не харесва икономическите успехи на правителството - ръстът на икономиката, намалената безработица и увеличаването на инвестициите.

По време на откриването на логистичен център в района на автомагистрала "Тракия", Борисов отчете, че е редно да се помисли за разширяването на пътя.

"Асфалтът се превръща в работни места. Едно време като правихме "Тракия", ми казваха, че асфалта ми се яде. От Пазарджик до Ямбол все едно е Цариградско шосе - и от двете страни заводи. Все едно караш през населено място - и двете ленти пълни", каза премиерът.

"Като пуснахме "Тракия" помня, че не спряха да говорят, че нямало бензиностанции. Сега са над 20. Всичко това се случи за 7-8 месеца, но трябва да мрънкаме малко. Отваряме най-големият център на Балканите.
Ако нямаше магистрала "Тракия" щеше ли да го има?", риторично попита Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
42
 
! Отговори
ОСТАВКАТА 3 преди 6 години
Тоя е толкова ***, че не може да разбере колко е ***!!! Тука суджука е илюстрация на дерибействат на функционерите на шайката ТИКВИТЕ 3 по места в цялата страна!!!! Тези неграмотните убиха и фалираха малкия и среден БЪЛГАРСКИ бизнес и при ГРОБарско управление населението намалява с по 200 000 човека годишно. ОСТАВКА 3 е спасението за България!!!
14
1
 
22
 
! Отговори
Суджи преди 6 години
И мен да ме олепят така грубо и аз ще спра да ям не само суджук, но и всякакви колбаси, че даже и филии с мас.
13
0
 
24
 
! Отговори
Дека ми е суджука мо преди 6 години
Ако кажеш че си вегитарианец, ще има хора които ще повярват. Цар.вули бол.
12
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата, ти суджук може да не ядеш, ама тия покрай тебе герберастки иддиоти нямаше да откажат 4 тона суджук на аванта, нали?
11
0
 
34
 
! Отговори
Суджукаджията преди 6 години
Не сме си и помислили, че можеш да изядеш тонове суджуци и стига сте ни залъгвали с тях. Нито ти, нито който и да били друг е изля толкова суджуци.Ти кажи къде са парите от суджуците. Не се прави на разсеян като Цв.Цв. със седемте апартамента
10
21
 
6
 
! Отговори
альошка наташкин преди 6 години
Герб са много напред с материала,до като БСП са още в соцкомунизма!При Герб издъниш ли се,гърмиш окончателно и безвъзвратно,без някой да си мръдне пръста за теб!Те са като "Лойд",всеки много внимава,и играе за себе си,защото милост няма!При БСП са като детска градина за мaлoyмни,всички тичат и реват на "другарката",всеки вряка срещу другия,там са клан до клана,мила моя майно льо,но като объркат нещата,искат другите да ги спасяват!
9
0
 
36
 
! Отговори
Бармалей преди 6 години
Мyтpo, телешкият суджук не повишава кръвното!
8
3
 
36
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Защо Борисов влиза в обяснителен режим - яде или неяде суджук, а не е гневен че злоупотребяват неговите хора с името му, а? Не е ли защото суджукът / макар и под друга форма - фин. знаци е предназначен изцяло за Борисов!
7
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата, ти суджук не ядеш, ама филе Елена Апваш на корем от тоя дето си го уволнил през годините. То не е суджук.
6
2
 
19
 
! Отговори
e преди 6 години
А бабек ?
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"суджука", "салама" и "банана" - не работят при този, който не ги обича !
4
33
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
голяма разлика между борисов и бсп е точно в начина на действие - бсп ще гледат да го скатаят, да застанат "зад гърба му" (с което косвено поощряват действието му), докато борисов действа така, както и аз би постъпил - балтията.затова борисов се харесва, въпреки всичко.
3
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Призна, че много филии с мас е ял като малък. Оттам е кръвното.
2
2
 
32
 
! Отговори
Шпек Салам преди 6 години
Казах ви аз, че Баце суджук не яде! Луканки, филета, пастърми - това са мезетата!
1
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И пари не харча. В Банкя няма где.