Радеви на пазар в кварталния магазин в "Бояна"

Хванаха ги как си плащат покупките в малък магазин
64
Радеви на пазар в кварталния магазин в "Бояна"
Снимка: Facebook

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава бяха засечени да си пазаруват в кварталния магазин.

Те бяха заснети как плащат покупките си в малък магазин в "Бояна". 

Снимката е на Петко Гюлчев.

В профила си във Facebook той написа: "Президентът и първата дама влязоха да пазаруват в кварталния магазин на "Бояна". Охраната не се забелязваше и се изненадах, когато ги видях". 

Държавният глава е облечен с костюм и вратовръзка, докато съпругата му е в малко по-неформално облекло. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
48
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Защо г-да журналисти не ни уведомите кой е причината българинът осъден за несъстояло се убийство да се прибере в България.7 години никоя бълг институция нито вашия мутрафон не си мръднаха пръстите,а Радев без много шум го доведе в България.Мълчите,не ви отърва,политическата ви коректност не може да позволи да похвалите човек с други пол. убеждения.Защо БЕ г-да журналисти,защо я докарахте до тук.Защо сте такива лицемери,това ли е новината -къде пазарува президента,как се облича .Излагате се !!!!!
33
13
 
8
 
! Отговори
inatut преди 6 години
До кукатаТолбухин - няма такъв град. Може само в комунистическият ти мозък да е останал. вземи прочети малко кой е толбухин и никога няма да го споменаваш Плитък гроб за ***!
32
2
 
46
 
! Отговори
Настрадин ходжа тръг преди 6 години
нал с магарето и с 1 дете. Първо качил детето, а той ходил пеш. Хората каза "тоз е млад, качил се на амгарето, а бедния старец ходи пеш". Сменили се - тогава пък "не го е срам, да кара малкото дете да ходи пеш, а той се качил на магарето".Качили се и двамата - "не ги е срам, горкото магаре изнемогва с двама на гърба си".И двамата тръгнали пеш, тогава пък "тез не са добре - магаре имат, пеш ходят"
31
1
 
41
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Виждала съм няколко пъти Първанов да пазарува във Фант****ко на Симеоновско. Само с 1 човек беше, вероятно охрана. Никога обаче не ми е минало през акъла да го снимам, като ли да го изтипосам в интернет. Не знам, явно съм задръстена.... оставете хората на мира, зорлям в хорските уста ги вкарвате. Нека да ги съдим по държавните дела, а не по това какво са вечеряли.
30
1
 
24
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Другари, интересно ще е, ако за един ден спрете да снимате и коментирате просто ей тъй. И през това време всеки се замисли за важни неща. От сорта кое е добро и кое не е. А какво е добро, надявам се всеки знае. А мъж да снима и да клюкарства, за мен това е прекалено.
29
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
селянджъри
28
3
 
27
 
! Отговори
куката преди 6 години
Няма лошо, плащат си хората - пазаруват! Да сте виждали Бяа ви знаете КОЙ да пазарува и да плаща, на него СУДЖУЦИТЕ му ги носат от Толбухин!
27
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
добре е че не е по потник
26
4
 
6
 
! Отговори
до 26 преди 6 години
Е той сам каза, че от него нищо не зависи, нали "големите шефове" чака все да му кажат какво да прави. То затова България става все по добре. Цялата ни законова мярка е едно копие на брюкселските недомислици, която е силно неприложима в нашето общество и за нашия манталитет. Не може да искаш бизнесът да се държи като 150 годишна немска компания, нито имаме културата, нито работниците, нито финансовия потенциал. Общо взета и на жабата и на коня една подкова им сложиха.Те тропкат, ние се закотвяме
25
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ODESSAНе сме в русия ако не ти е ясно ама сигурно още не си се събудил и ище си в някой мокър русофилистичен филм в който Путин властва над 8-те планети.
24
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ODESSAКое е виц? България е парламентарна република и начело е премиерът. Президентът е представително лице и неговата работа се изчерпва с това да вдига тостове и да ходи по банкети. Така стоят нещата реално.
23
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 25Така е, от единия не зависи нищо освен да вдига тост на нова година докато от другия зависи всичко.
22
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Президентът може да си позволи да ходи без охрана, не така обачецстоят нещата с "премиеринът"...
21
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
туй, българина, угода няма - първо що бил бос и по потник,сега пък - що е с костюм в кварталния магазин.а стига сте хейтвали за щяло и нещяло.чудно как ли щяхте да сте на негово място?ама нямааааа
20
3
 
7
 
! Отговори
от бояна преди 6 години
магазинчето е денонощно на ъгъла на панорамен път с беловодски път и няма къде да спре автомобил . Нощно време спират баровците които не ни правят впечатление но ако спре някой с...нин това ще е събитие
19
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Месец деветий, лето пръво. Летна серия случайни снимки сред народа. Излизат много успешни, ако няма бразилки. Много питат и развалят шест месеца организация и съгласуване с охраната и Пузитано. В Бояна няма такива. Има пенджабки, но не и бразилки. За да е по-непринуденко трябва да намерим и някой гладен да ме снима. Например безработен режисьор, сценарист, оратор или просто завършил АОНСУ, пардон НБУ.
18
2
 
8
 
! Отговори
Ама преди 6 години
Ама,премиерът не ти е безразличен.
17
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Слънчака вчера имаше една невероятна холандска мацка гимнастичка. Спука се да прави шпагати във въздуха с най-изрязания бански на света. Снимах я 27 пъти. Ама си лъскам кротко сам и не бързам да изтропам новината в Сурата...
16
6
 
3
 
! Отговори
Куцаров преди 6 години
Голем праз !
15
18
 
4
 
! Отговори
ss преди 6 години
Много често взеха да се появяват "случайни" снимки на "президента сред народа"...