БСП готви национална кампания "Не на страха и рекета"

Социалистите обещават защита срещу натиск от властимащи
78
БСП готви национална кампания "Не на страха и рекета"
Снимка: БТА, архив

БСП обяви, че е готова да направи национална кампания "Не на страха и рекета". Повод за това са случаи на "скандали и фрапиращи нарушения на закона от страна на изявени кадри на ГЕРБ", съобщават от соцпартията.

Още по темата
"Видяхме как председател на група общински съветници в Перник гласува лично за придобиването на половин детска градина, а кмет на Алфатар назначава собствената си дъщеря на работа в общината. Всичко това може да бъде прието като капка в морето, след скандалните признания от страна на свидетели в аферата "Суджукгейт".

Признания, че биват притискани, заплашвани и мачкани, само защото са си позволили да кажат "стоп" на рекета, упражняван върху тях от депутат на ГЕРБ. Междувременно уволниха полицейски служител, който си позволи да покаже на цялата общественост как е обиждан и заплашван от директор на охраната в АЕЦ "Козлодуй", дават пример от БСП.

Според социалистите огромно притеснение буди фактът, че държавни институции, като НАП, Агенцията по храните и др., биват използвани от ГЕРБ за разчистване на лични сметки, за заплахи и оказване на политически натиск.

"БСП се противопоставя категорично на случващото се в момента в държавата. Българският гражданин не трябва да живее в страх, че някой ще реши да смачка бизнеса му, да навреди на семейството му, да бъде уволнен само защото е решил да се защити и противопостави на стила и метода, по който се управлява държавата", смятат от партията на Корнелия Нинова.

От столетницата заявяват, че държавните институции трябва да бъдат еталон за честност и компетентност, а не да бъдат ползвани като "рекетьорски бухалки".

"Парламентарната група на "БСП за България" и всички наши структури в страната са на разположение на всеки, който има нужда от защита", уверяват от БСП и призовават потърпевшите да дадат гласност на случващото се.

От ГЕРБ пък обявиха, че ще дадат извънредна пресконференция по-късно, за да обявят данни за злоупотреби в енергетиката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: БСПГЕРБсуджукгейт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП е сборище от милионери-престъпници. Те ограбиха България до последната стотинка, но Бог вече ги наказва жестоко. Мъките им едва сега започват.
26
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП е партия на червените престъпления на прехода!
25
3
 
21
 
! Отговори
К.Нинова и сие, преди 6 години
Оня ден гледах ироничните усмивки на приятелите Ви от Бсп-К.Добрев и още няколко като дават оценка на правителството- провал; ЗАЩО не казвате МНЕНИЕТО си за последните РОМСКИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА? Мерки предлагате ли? И какви! ТОВА сега е най-важното! Занимавате се с оБЩИ ПРИКАЗКИ, не искате да ОБИДИТЕ електората си.ПОдло и позорно!Вземете мерки, получавате заплатите си в НС за нищоправене! Само създавате фалши интриги.Предложете ЗАКОН за ОБУЗДАВАНЕ, намаляване популацията на ненужния "си електорат"
24
11
 
10
 
! Отговори
Мда преди 6 години
То ако продължава така май за 3-път Вожда няма да завърши класа!
23
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая е изключително отвратително същество.Проводила си отроченцето в САЮ, а нас иска да продаде на Путин и Решетников за дребни стотинки. Повръща ми се от това комунистическо зло!
22
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
каква защита?Като Гергов каза че сте се разбрали,президенството на БСП,правителството на ГЕРБ.
21
4
 
8
 
! Отговори
Я па Я преди 6 години
До АнонименСуджуков зад РЕШЕТКИТОВ!
20
8
 
18
 
! Отговори
BSP преди 6 години
И само незнам защо си мислите, че никой не ви разбира мръсните игрички. Хората сами могат да преценят що за хора сте щом сте готови да насъскате цялата си армия от гангстери и *** (почти всеки ден има бит или от цуганин или от мутри) само за да сте във власта за да може да кръвопйствате. И пропагандаирате подсъзнателно таке като не сме във власта ще ви бият. не ви ли срам поне малко незнам да си продавте народа и Държава за пари и власт! По-долно племе от вас комунисте няма!
19
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А гражданите трябва да организират кампания:РЕШЕТНИКОВА В РУСИЯ!!!
18
13
 
8
 
! Отговори
очевадно преди 6 години
До Калеко АлекоА твоя любимец суджуков вече не се побира на един стол.Трябват му два,та да седне.Минимум!
17
4
 
13
 
! Отговори
Да бе, да преди 6 години
Защита от себе си?
16
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Болшевишки престъпници и ***. Точно те създадоха мутрите, рекета и всички производни на БКП/ДС, между които е и ГЕРБ.
15
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сожоле тре боку,но никой от участващите до сега в българската политика не трябва да се допуска до власт,ако искаме промяна.Иначе ще си играем до безкрай на-стани та да седна,после пак ти...аз на тебе ,ти на мене
14
5
 
22
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Закръгленото личице на кУрнелка ми напомня за това на Ким Чен Грух ... същото обаяние и аура ... Тези двамата да нямат някаква роднинска връзка по линия на комунистическия интернационал ?!
13
12
 
12
 
! Отговори
ПИЧ преди 6 години
Обещайте, че като дойдете на власт ще уволните всички от ГЕРБ и ще назначите нови както прави ГЕРБ, А НЕ КАКТО ПРАВИ Станишев не сменя никой само Началника и му дава двойна заплата.В демократичните дьржави след неуспешни избори се сменя цялата администрация- обещайте на учителите 3000 лв, на полицайте 4000 ,НА ПОЛИЦИЙСКИТЕ НАЧАЛНИЦИ ,ЧЕ АКО ЗАГУБЯТ ИЗБОРИТЕ ЖАЛНА ИМ МАЙКА, на лекарите 5000 .ТОВА Е ФОРМУЛАТА НА ГЕРБ.
12
3
 
25
 
! Отговори
BSP преди 6 години
Абе госпожо Нинова точно вие ли ще правите акция "шуро-баджанащина" вие дето сте ги измислили тези практики. В моя град Самоков управляващите са от БСП и по- голяма шуро бажданащина няма! Наредили са се полицай, роднинна агент ДС. Айде почнете проверката от този град за да ви видим какво ще мрънкате после!Това е единствения град в който паркове и градинки се строят не по европроекти, а на кредит за да има какво да крадат!
11
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Курнелиооо, вземай си Решетников и да те няма...
10
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
щом не ви харесва мнението на г-жа Ниноваплащайте такса стол овцеезаслужавате гербберастите да Ви мачкат като ***
9
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Партията-майка, която винаги е прибирала под крилото си ромските организации ви обещава да ви предпази от ромското насилие! Вервайте! Партията, родила ВИС и СИК ви обещава защита от мутрите! Вервайте!
8
7
 
30
 
! Отговори
Еис преди 6 години
Хората ги е страх единствено от това да не дойдете пак на власт !!!