БСП готви национална кампания "Не на страха и рекета"

Социалистите обещават защита срещу натиск от властимащи
78
БСП готви национална кампания "Не на страха и рекета"
Снимка: БТА, архив

БСП обяви, че е готова да направи национална кампания "Не на страха и рекета". Повод за това са случаи на "скандали и фрапиращи нарушения на закона от страна на изявени кадри на ГЕРБ", съобщават от соцпартията.

Още по темата
"Видяхме как председател на група общински съветници в Перник гласува лично за придобиването на половин детска градина, а кмет на Алфатар назначава собствената си дъщеря на работа в общината. Всичко това може да бъде прието като капка в морето, след скандалните признания от страна на свидетели в аферата "Суджукгейт".

Признания, че биват притискани, заплашвани и мачкани, само защото са си позволили да кажат "стоп" на рекета, упражняван върху тях от депутат на ГЕРБ. Междувременно уволниха полицейски служител, който си позволи да покаже на цялата общественост как е обиждан и заплашван от директор на охраната в АЕЦ "Козлодуй", дават пример от БСП.

Според социалистите огромно притеснение буди фактът, че държавни институции, като НАП, Агенцията по храните и др., биват използвани от ГЕРБ за разчистване на лични сметки, за заплахи и оказване на политически натиск.

"БСП се противопоставя категорично на случващото се в момента в държавата. Българският гражданин не трябва да живее в страх, че някой ще реши да смачка бизнеса му, да навреди на семейството му, да бъде уволнен само защото е решил да се защити и противопостави на стила и метода, по който се управлява държавата", смятат от партията на Корнелия Нинова.

От столетницата заявяват, че държавните институции трябва да бъдат еталон за честност и компетентност, а не да бъдат ползвани като "рекетьорски бухалки".

"Парламентарната група на "БСП за България" и всички наши структури в страната са на разположение на всеки, който има нужда от защита", уверяват от БСП и призовават потърпевшите да дадат гласност на случващото се.

От ГЕРБ пък обявиха, че ще дадат извънредна пресконференция по-късно, за да обявят данни за злоупотреби в енергетиката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: бспГЕРБсуджукгейт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стар похват, крадеца вика дръжте крадеца.
66
1
 
2
 
! Отговори
безпартиен преди 6 години
Не съм гербер защото дори не съм гласувал за ГЕРБ.Смятам,че колкото БСП са виновни,толкова и ГЕРБ.Нито една партия не е допринесла с нищо за развитието на страната ни-само за съсипването и!И всички които сега членуват в ГЕРБ или БСП преди 30 години са били членове на БКП .Каква ли е разликата?Само лъжат хората преди избори и после-нищо!Погледнете къде са Чехия,Словакия,Полша,Унгария,Румъния и къде е България.При нас си е все мизерия както при БСП,така и при ГЕРБ.
65
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Курнелио мен ме страх единствено да не дойдете на власт и пак да фалирате държавата!
64
1
 
4
 
! Отговори
до 62 преди 6 години
Да,ама сега *** ги стигни чилийците.Пиночет разстреля червените крадливци на Алиенде и сега Чили има добра промишленост,селско стопанство хората работят и имат добри доходи.А не като у нас в България.Затова ако имаме някой ден Пиночет пак ти казвам,че ще го подкрепя по всякакъв начин.БСП е бурен който трябва да се изкорени и изгори!Опитът ми показва,че червената чума не е непобедима,само човек трябва да бъде упорит и смел!БСП не заслужава да съществува!
63
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** таа верва ли си сама ?? стар театър стари артисти едни и същи идна и съща постановка -АМАН !! ката приказката за новия бардак със старите ..........и !!
62
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как точно БСП ще ме защити, ако не гласувам за ГЕРБ, аз и моето семейство, което чака на мойта заплата. Като ми кажат, че това трябва да направя - ще го направя, иначе - на улицата.Нинова да си гледа работата , ако трябва и за магаре ще гласувам, но семейството ми няма да гладува.И да не предлага неща, които не може да изпълни.
61
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къш, ***!Бегай у Крушовица, сега се правят туршии!Каква невеста си, като не правиш зимнина, а се мешаш у политиката?Барем да правиш добра политика, ама ти и това не можеш.
60
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На крак, О гербери презрени!
59
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Корнелия Нинова действа на герберите като червено на бик!!!! Много се кефя! Как са се запенили - Ариел ряпа да яде!
58
1
 
3
 
! Отговори
4epa преди 6 години
STAH I REKET- KOI SAZDADE MUTRITE !!!!!! KADE VI LIOBEN GOCEV !!!!!!
57
2
 
3
 
! Отговори
Мамини синчета преди 6 години
дето не са си вадили сами хляба и чакат дядо от АМЕРИКА да ги оправи. Е той повечето българи ги оправи с големите сметки за ток и като взе златото и остави пък за сметка на това цъфтяща демокрация. И вас ще ви оправи. Скоро. ЧЕКАЙТЕ ГО. До 800 дни
56
4
 
3
 
! Отговори
Ало пострадалия преди 6 години
Ако тук се появи някой като Пиночет ще получиш копие в г...за. Не си го пожелавай
55
2
 
7
 
! Отговори
пострадал преди 6 години
Аз пръв ще се оплача от реката на БСП!Когато завърших през 1989-та година искаха насилствено да ме изпратят да работя в другият край на страната.Само дето аз се запънах и понесох 2-3 месеца тормоз но не се дадох на ***.Както е казал Уилям Уолъс господ обича смелите.Човек никога не трябва да се предава,а да се бори и да знаете,че си струва!Дано и в България се появи генерал Пиночет.Ако се появи веднага го подкрепям с всичко което мога.БСП е плевел който трябва са се изкорени и изгори!
54
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОКАТО НЕ СЕ ИЗРЕЖЕ ИЗ ДЪНО КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ ТУМОР, БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ. ЕДНА ПРЕСТЪПНА ШАЙКА ОТ ИЗВЕРГИ МЪЧИ БЪЛГАРИЯ И ТОВА Е БКП. ВСИЧКИ ДНЕШНИ ПАРТИИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ СА НЕЙНИ УРОДЛИВИ ДЕЦА.
53
1
 
3
 
! Отговори
А леко преди 6 години
До до 36Значи не им е дал нищо от спестените няколко милиарда и ги пази у мазето в Банки?Не може да бъде,не е толкова лош човек,не го обвинявайте!
52
7
 
8
 
! Отговори
Real AK преди 6 години
Аааа, пази Боже от такива Цоциалисти! ГЕРБ поне се напъва да симулира рИформи за пред Европа. На тези не им пука за Род и Държава. Неприятното е, че отново се опитват да наложат на публиката двуполюсен модел - левият Комсомол с дясно поведение срещу десния Комсомол, с леви идеи. Що се касае до т.нар. "оправия" според мен най видовни са негласуващите в анкетата, наречена Избори. После всички реват, но който не е гласувал - няма право после да реве.
51
6
 
12
 
! Отговори
1255 преди 6 години
Най-големите престъпници в историята на света,комунистите,с призив не на страха и рекета. Крадеца вика дръжте крадеца.
50
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв страх я гони тази лелка. По скоро мъка и болка има жената- таман си повярва, че ще стане министър председател на гърба на президента и цоп в глуха опозиция, която нищо не зависи и какво да прави от време на време плаши гаргите, а не помни какви простотии сътвориха и що милиарди държавни пари разпиляха за глупости...... Много скъпи излизате Вие комунистите на народа - по скоро суверена го е страх от вас да не дойдете на власт....
49
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП и ГЕРБ са едно и същи нещо, разиграват ви театри преди избори, та да се насъсквате едни спрямо други, а си правят после каквото искат, поделят си баницата под масата. Балъците гласуват пак за тях и после чакат промяна. *** народ - слаба държава.
48
7
 
14
 
! Отговори
до 36 преди 6 години
Любимият Ви номер:'всички са маскари": майката на дъщерята на Борисов живее в САЩ и няма нищо ОБЩО с парите на Борисов.Затова пък всички, цитирани от БСП- защо един не си прати детето в страната на Путин- една от СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ, на който К.Нинова е президент.А всички 'драпат' за лошите капит страни.И наглостта на видната социалистка:"Демокрацията ни отне много".???!!!!?????