Нинова към Борисов: Защо всички преди вас са Ви виновни?

Червената лидерка настоява премиерът да даде сигнал и за самия себе си
12 авг 2017 17:34,
175
Нинова към Борисов: Защо всички преди вас са Ви виновни?
Снимка: архив Bulphoto

Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова премиерът Бойко Борисов да подаде сигнал в прокуратурата и за самия себе си по случая с язовир "Цанков камък", т.к. проектът бил приключен по времето на управлението на първия кабинет Борисов.

Г-н Борисов, приветстваме желанието Ви да подадете сигнал до прокуратурата за "Цанков камък", но да не забравите да включите и себе си в него, защото проектът, който стартира при правителството на Сакскобурготски, приключва при Вашето първо правителство. Това се посочва в позиция на лидера на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

" Нещо повече: Вие прерязахте лентата на "Цанков камък" с думите: "Днес се открива един грандиозен проект с най-модерната язовирна стена и съоръжения в Югоизточна Европа", пита червената лидерка БОйко Борисов.

Корнелия Нинова настоява, че ако премиерът не подаде веднага сигнал до прокурорите, то няма смисъл. Тя настоява още да бъде изгонен и депутата от ГЕРБ Делян Добрев, който е обвинен в неправомерно харчене на държавни пари за АЕЦ "Белене".

"И накрая: г-н Борисов, нали не сте забравили, че в последните осем години, без една, управлявате Вие? Защо всички виновни не са в затвора? За Вас за всичко са виновни предишните. Причините за провалите Ви са все някъде в миналото", пита Корнелия Нинова.

"Безсилие, г-н Борисов, безсилие да поемете отговорност за настоящето и да дадете перспектива на народа си за бъдещето", завършва червената лидерка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
17
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Борисов не е комунист,той е партиец. Комунистите не са крадливи и ги избиха преди 09/09/1944. Партийците се боядисват за комунисти,но са пребоядисани фашисти. Цанков на времето е казал на Легионерите,"Влизайте масово в Партията и след 20 години тя ще бъде ваша." Ето такива "комунисти" са сега в партията...Крадци,интересчии долни фашистки бойклуци,които направиха думата комунист,*** дума...
55
6
 
5
 
! Отговори
1 на ум преди 6 години
абе... тая на кого е кръстена???
54
6
 
5
 
! Отговори
КРАДЛИВА ПАСМИНА преди 6 години
"КОМУНИЗМА"--Е ШАНС ,ЗА ЦЪР.ВУ.ЛИ , КАТО ТАТО И ОВЧАРИТЕ МУ ....ДА СЕ НАГУШАТ С ПАРИ ИМОТИ И..... ВЛАСТ!!ЗАТОВА И НИКОЙ НЕ ГИ ЗАЩИТИ ,КАТО ДОЙДЕ 10-11-89г.!!!!!НАРОДА СЕ ЗАЛИВАШЕ ОТ РАДОСТ И НАДЕЖДИ!
53
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунизмът е мозъчно увреждане. За съжаление в България има немалко такива сатаниски изчадия.
52
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те комунисти почти не останаха вече. Хвърлят злато и пари от балконите... ясно е, че са с ограничени умствени възможности и си отиват вече. Има надежда за България, но трябва и да се потрудим за да се изкорени комунизма напълно.
51
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха а ха, Бочко завършил Цанков камък , а сега - кой ми такова в гащите.Па се и хвалил. Той се хвалеше и с убийството на Чакъра , ама си забрави хвалбите като го осъдиха в Страсбург. Добре, че Цацата това дело го е смачкал.
50
3
 
16
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Някой знае ли ветрогенераторния парк на Калиакра да ли е на Цветелинка,та Тиквун въпреки глобата,която ни е наложена продължава да го защищава?
49
2
 
3
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
До БОРИСОВ Е КОМУНИСТАми тогава не виждам никаква пречка комунистите като теб да гласуват за ГЕРБ, а не за БСП, нали? :))))))) Що толкова ги мразите, не знам :)))))
48
7
 
7
 
! Отговори
ЩО така ,бе.... преди 6 години
УЖ ГЕРБАДЖИЙТЕ БИЛИ "КРАДЦИ" ....А НА ГРАНИЦИТЕ , ВСЕ *** ОТ БСП/бкп ИЗНАСЯТ ПАРИТЕ В КУФАРЧЕТА ...ХА,ХА,ХАААААААААААААА....Я си спомнете кого пипнаха , с пари ...КОНТРАБАНДА !!!!!!!ПАРИТЕ ОТ КТБ.......НА Ц.ВАСИЛЕВ У СЪРБИЯ -----ЧИЙ СА БЕ....??!!!
47
4
 
8
 
! Отговори
до 50 преди 6 години
Абсолютно съм съгласен.Защо се пише опозиция,като не е.Не че очаквам нещо от такива като нея,но циркът ми идва в повече.От партиите в парламента да чакаш промяна,все едно да чакаш от умрял писмо.Иска се кураж да защитиш народните съдбини,но Левски се ражда веднаж на 500 г и веднага се явява някой киряк,който го предава или се предлага на султана или на козяк.
46
11
 
11
 
! Отговори
ффф преди 6 години
егати наглата главатарка
45
8
 
11
 
! Отговори
ОТГОВОРИ ДЕ! преди 6 години
Кланя се на Тодор Живков, а отрочето изпратила в САЩ.....................Чудно ми е ти защо не отидеш да учиш в САЩ. любимата ти страна ?Да не би да имаш проблеми с интелектуалния потенциал? Полиран мозцък или нещо такова?
44
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Циркове за пред простолюдието. Знаят си много добре едни на други кирливите ризи, но никой не ги казва, само си лаят, а държавата потъва с всеки изминал ден.
43
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо да вървим в Русия? Ще стоим тук и ще чакаме тържеството на истината, когато тази герберастка шайка се оттече в канализацията.Така както се оттече СДС . То уж времето беше тяхно, пък к`во стана? ЕЛАТЕ ДА ПЛАЧЕМ.
42
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червените *** се радват на соц коли, соц естрада и соц мизерия.
41
3
 
17
 
! Отговори
БОРИСОВ Е КОМУНИСТ преди 6 години
В ГЕРБ ИМА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИ ОТ КОЛКОТО В БСП
40
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кланя се на Тодор Живков, а отрочето изпратила в САЩ. Бори се за социализъм а, се облажила от престъпната костова приватизация. ДЕМАГОЖКА!!! Само хора, които си хвърлят парите от балконите на телефонни измамници могат да и вярват.
39
4
 
17
 
! Отговори
ЧАНТИТЕ ИМ ПО 5000 е преди 6 години
Няма честни хора в ГЕРБ. Всички са крадци, каквото им е под ръка и го забърсват.Кой каквото може. Един 50 милиона от магистрала Марица, друг 8 милиона от ремонта на НДК, трети суджуци. не прощават на нищо
38
3
 
20
 
! Отговори
101 преди 6 години
Не харесвам Нинова, но в едно е права - за 8 (осем) години на власт Бойко ако искаше можеше да вкара в затвора всички престъпници. Но не иска. Защо ли......????
37
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БКП38Като не ви харесва хващайте пътя я за Русия я за Сибир или Северна Корея вярвам, че там ще се чувствате на точното място. Много ще ви хареса при Ким Чен Ун