Нинова към Борисов: Защо всички преди вас са Ви виновни?

Червената лидерка настоява премиерът да даде сигнал и за самия себе си
12 авг 2017 17:34,
175
Нинова към Борисов: Защо всички преди вас са Ви виновни?
Снимка: архив Bulphoto

Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова премиерът Бойко Борисов да подаде сигнал в прокуратурата и за самия себе си по случая с язовир "Цанков камък", т.к. проектът бил приключен по времето на управлението на първия кабинет Борисов.

Г-н Борисов, приветстваме желанието Ви да подадете сигнал до прокуратурата за "Цанков камък", но да не забравите да включите и себе си в него, защото проектът, който стартира при правителството на Сакскобурготски, приключва при Вашето първо правителство. Това се посочва в позиция на лидера на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

" Нещо повече: Вие прерязахте лентата на "Цанков камък" с думите: "Днес се открива един грандиозен проект с най-модерната язовирна стена и съоръжения в Югоизточна Европа", пита червената лидерка БОйко Борисов.

Корнелия Нинова настоява, че ако премиерът не подаде веднага сигнал до прокурорите, то няма смисъл. Тя настоява още да бъде изгонен и депутата от ГЕРБ Делян Добрев, който е обвинен в неправомерно харчене на държавни пари за АЕЦ "Белене".

"И накрая: г-н Борисов, нали не сте забравили, че в последните осем години, без една, управлявате Вие? Защо всички виновни не са в затвора? За Вас за всичко са виновни предишните. Причините за провалите Ви са все някъде в миналото", пита Корнелия Нинова.

"Безсилие, г-н Борисов, безсилие да поемете отговорност за настоящето и да дадете перспектива на народа си за бъдещето", завършва червената лидерка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червените недоразумения могат само да плюят, но всичко се връща като бумеранг при тях
15
4
 
12
 
! Отговори
Анониме преди 6 години
Корнелка е удобна "опозиция" на точната позиция,не я ругайте.Сега да видим конфликта със сарайски,който започна преди известно време.Там водите са дълбоки и не се знае какъв сафрид ще изкочи.
14
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо детенцето и е в САЩ...........МИ ЯСНО Е ЗАЩО- ДПЕЧЕЛИЛ Е АМЕРИКАНСКА СТИПЕНДИЯ СЪС ЗНАНИЯТА СИ И СЪС ЗЛАТНИТЕ СИ МЕДАЛИ.НО ВЪПРОСЪТ Е ДРУГ. ЗАЩО ТИ НЕ ОТИДЕШ ДА УЧИШ В ЛЮБИМАТА СИ АМЕРИКА?
13
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой да попита Г-жа Н. защо синчето й учи и живее в САЩ нали те са й враг? Как така е оставила синчето си на враговете. Защо него е пратила в Масква? Нали много обичат социализма, комунизма и Русия, но не ходят там защо? нали там е много хубаво, а запада е зле?
12
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не желая с моите данъци да се субсидира една вредна, престъпническа, рубладжийска и вредна за България партия, като тази на Краднелия ***
11
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Квиченето на герберастите - слуги показва, че истината боде в очите. Колко ли им дава Цецко Цървула, на час или писаница? Каквато и да е Корни, не е управлявала като Еднокнижния мъдрец. Когато тя ги Насе::::е като него нещата, нека я скъсат от каквото искат. Да хвалиш този мамут с три брънки в бандитския му мозък си е чиста болест!
10
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А..Корнелийо!Боката тез работи не ги помни..нали му знаем манталитета!Толкоз ленти режеше по едно време чет нямат!
9
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Папките за ограбената банка от които трепери Момокнижника вече са в сената на САЩ. Там са сметките в които е внасял нашите пари. Доста беше притеснен Цацата, за да тича веднага в Евксиноград. Да пишат писма до САЩ и да говорят с Амер.посланик, че банкера лъже. Да, ама не, банкера се е подсигурил добре. Не дойде в БГ защото щеше да бъде убит веднага. Много знае. И кой е виновен за изнесените милиарди, Станишката, Царчето или Костов? Аааа, Орешарски, само той. Той изнасял ама в сметките на Боцко.
8
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази трябва да я изтъркат като билет от лотарията. под сегашната черена боя ще се покаже синята, а под синята отново червена оригинална боя. Защото тя е комунистка. Но много хубаво се нагуши през псевдо демокрацията.
7
6
 
7
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Оти и он е комуниС като тебе, како!*** като ги питаш каква е причината за нещо лошо, че ти речат "капитализмо", "феодализмо", "робовладелскио строй" или "примитивизмо на първобитното общество" и че речат още, че народо през хилюдолетията никога не е губил надежда дека че дойдат едни да го куртулисат от експлоатация. Това били ***.Блажен неграмотен верващ в щуротии народ!Ама балами вече нема!Оди си у Крушовица да копаш. За друго те не бива.
6
7
 
5
 
! Отговори
Щот си е комунде преди 6 години
като Корни
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичките сте еднакво крадливи
4
9
 
4
 
! Отговори
корни хорни преди 6 години
то па вашта перспектива се у спаската башня се спира и лъха на бояршник...
3
2
 
18
 
! Отговори
Муууууууууу преди 6 години
Скоро янките ще му я поискат ,спокойно! Вече се е насрал от страх, и той и другите двама дебели! :)
2
2
 
8
 
! Отговори
БоБо преди 6 години
У джебу ми е аралампиии.
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде бе Борисов. Подай оставкаМоля теТвой Харалампи