Нощна акция: Вицето Валери Симеонов арестува DJ в Слънчев бряг

Вицепремиерът описа подробно акцията, иззели тонколоните, в заведението извадили нови
Обновена: 12 авг 2017 17:05 | 12 авг 2017 17:00,
125
Нощна акция: Вицето Валери Симеонов арестува DJ в Слънчев бряг
Снимка: Pixabay

Тази нощ Слънчев бряг се превърна в синоним на нормален и тих европейски курорт. Как се случи всичко?

Така започва поста на вицепремиера Валери Симеонов във Facebook, който в началото на лятото обяви, че ще се бори с шума от заведенията в морските ни курорти и дори настоя, че ако някой има оплакване - може да му звъни!

Така вицепремиерът снощи сформира хайка в курорта Слънчев бряг, който според него се превърнал в "тих и нормален европейски курорт" благодарение на изненадващите проверки и арести.

Още по темата

"В 1 през нощта събрахме хората от всички контролни институции в РПУ Слънчев Бряг, където ги разделихме на две групи съвместно с полковник Рачев, заместник-началник на ОД Бургас. Започнахме мащабни изненадващи проверки, като първият удар беше върху прословутия "Оксижен"", започва вицепремиерът.

По думите му заведението е имало немалко актове за нарушения, но е продължавало дейността си въпреки това.

"Тази нощ, обаче, им бяха иззети музикалните уредби и под слисаните погледи на собствените им охранители, "Оксижен" прекрати работа", похвали се Валери Симеонов.

Той изрежда, че освен нарушаване на разпоредбите са шума са установени още – нарушения на финансовата дисциплина от НАП, нарушения на закона за храните и наличие на нерегламентирани храни от Агенция по безопасност на храните, нарушени изисквания за пожарна безопасност, липса на здравни книжки и трудови договори от Инспекция по труда, и други.

По време на проверката DJ-ят отказал да съдейства, затова бил арестуван.

"След като приключихме проверката на "Оксижен" и заведението затвори, тарикатите са внесли нови апаратури. Изчакахме "възкръсналото" заведение пак да се напълни с хора и отново им иззехме аудио уредбите", пише вицепремиерът във Facebook.

"По същото време, вторият екип проверяваше съседните заведения – известното със силното си озвучаване "Съни Дриймс", като след това се прехвърли към друго скандализиращо обществения ред заведение на централната алея - "Корнера". Само за минути, двете огромни тераси потънаха в тишина. Странно е, че друго знаково заведение – "4 You" – тази нощ не работеше, като съмненията за теч на информация предстои да бъдат проверени", пише Валери Симеонов.

"Държавата доказа, че когато имат политическата подкрепа, институциите не само могат да свършат работата си безупречно, но и го правят с желание и хъс за налагане на закона. Държавата на закона ще покаже, че е по-силна от държавата на мафията", настоява вицепремиерът.

И завършва - "От тази нощ, битката за тишината ще бъде война".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БРАВО НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ! НАЙ-НАКРАЯ НЯКОЙ ВЛЕЗЕ И СЛОЖИ РЕД В МУТРЕНСКИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ! НЕКА РЕВАТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МАФИОТИ.
73
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 77Изключително си наивен щом си мислиш че тук става дума за музика и шум.Шум има само в главата ти.Жалкото е че 90% от българите са на твоето дередже.
72
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смятам че не само нищо не се е променило от времето на : "Егати държавата щом аз съм й вицепремиер" но и нещата са значително -ПО-ЗЛЕ.
71
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-после да се спре с тази *** нощем.Не харесвам Симеонов, но той се оказа единствения, който може да се погрижи за спокойствието на хората
70
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя след пенсията няма да изкара дълго ...
69
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
The Matrix Reloaded Zion Party ))
68
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някъде "една пеперуда" е размахала крила и в Слънчака се ражда урагана Симеонов.Не му е за шума, има и други "шумове" но е "глух" за тях))Публиката, тоя цирк наистина ли ви радва?
67
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е какво очаквате щом премиерът се занимава с ресторантите, вицето ще се занимава с дискотеките,как пък не сме чули Меркел да се занимава с такива елементаризми, другите нации имат държавници, нашите са ПиАр аджии
66
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И завършва - "От тази нощ, битката за тишината ще бъде война".=================И това думи на вицето...Закривай!
65
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ли предстои в тая държава? Фандъкова сигурно ще облече жълт елек и ще вдига коли в Лозенец?!
64
3
 
31
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Жалко е когато в една държава виципремиер върши работата на квартален отговорник. Нищо хубаво няма в това. Откъдето и да го погледнеш. Сега диджеите да поемат функциите на вицепремиера, че той няма време от битовите проблеми.
63
9
 
15
 
! Отговори
Педя човек преди 6 години
Аз съм мъничко човече, на музиката смъртен враг, бия бабички и старци и съм *** голям.
62
12
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
оставкаааа , целия тиквенски кабинет !!!
61
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В понеделник да отидете на инспекция по всички хотели и да проверите дали вилиците отговарят на стандарта да с три зъбци, дали чаршафите са или не са с щампии дали са изпрани правилно, според стандарта и дедо му на пиколото ветеран ли е от войната?Нема такава дръжава.Шведа би камериерка, тоя ги арестува, защото са на работа...
60
6
 
15
 
! Отговори
Педя човек преди 6 години
Аз съм мъничко човече, на тивката съм мил другар, имам много аз комплекси и съм ***.
59
5
 
17
 
! Отговори
DIMO преди 6 години
Това чудо без кости Симеонов,освен за домашен любимец на Бос БОЙКО ЗА ДРУГО НЕ СТАВА!!!!!
58
10
 
13
 
! Отговори
Зара преди 6 години
Сега е времето да обявим ДИДЖЕЙ СТАНЧО за герой опълчил се на ТОВА НЕЩАСТНО ДРЕБНО ЧОВЕЧЕ!!!!Браво Станчо!Само така!
57
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вън на алкохолиците и наркоманите от българското черноморие! Да ходят на разврат някъде другаде в третия свят. Вън и на отрепките от Градина!
56
2
 
26
 
! Отговори
шумозаглушител преди 6 години
Валерчоооо, довечера, около 2ч след полунощ те чакам на Цариградско шосе в София. Да довършиш войната с шума. Но този път причинен от 120 децибелови мотоциклети.цирк и клоуни, хляб и зрелища, пропаганда и демагогия....
55
5
 
28
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Дай на про.стака малко власт и му гледай акъла...