За туристите в Слънчака - стари храни, менте касови бележки…

Симеонов пак на нощен лов за шумни DJ в курорта
124
За туристите в Слънчака - стари храни, менте касови бележки…
Снимка: Булфото, архив

И тази нощ под ръководството на вицепремиера Валери Симеонов в курорта Слънчев бряг продължиха проверките на дискотеки, барове и ресторанти, като бяха установени нарушения.

Още по темата
"Може да се каже, че тази нощ в центъра на курорта беше много по-тихо, където миналата вечер беше затворена дискотеката "Оксижен“. Останалите култови заведения в централната алея също намалиха децибелите, коментира той пред БНТ.

Съвместни екипи на полиция, НАП, Агенцията за храните, Регионалната здравна инспекция и Инспекцията по труда са установили нови нарушители на различни законови и нормативни актове, регламентиращи дейността на заведенията и хотелите в най-големият ни морски курорт.

Установени са още нарушения на финансовата дисциплина.

От НАП са констатирани фискални нарушения и издаване на неистински касови бонове, както и разлика в наличните пари и фискалната памет на касовите апарати.

Имало е и нови случаи на наличие на храни с неясен произход и такива с изтекла давност.

Регистрирани са нарушени изисквания за пожарна безопасност, както и липса на здравни книжки и трудови договори.

Вицепремиерът Валери Симеонов не пожела да съобщи подробности от акцията тази нощ, но потвърди че усилията на контролните органи за въвеждане на ред и спазване на законите в областта на туризма ще продължат.

Утре в Бургас Симеонов свиква съвещание на координационния съвет по туризъм и там ще бъдат оповестени резултатите от проверките през изминалите дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Примерът на Колумбия ще трябва да вземем, създаване звена за борба с корупцията по места,които да са на държавно, а не общинско ниво, да дават отчет на министъра и да не работят според това от къде иде вятъра
88
2
 
27
 
! Отговори
do 89 преди 6 години
Точно хората със сериозна работа избягват слънчака и пълнят гръцките курорти, защото работата е свързана с много стрес и ежедневно сблъскване с най-различни идиотизми, особено сокато шофираш през софийските задръствания. Затова на ние имаме нужда да отидем на място с хубав плаж и спокойствие, а не селски батки с ланци и дрогирани *** покрак тях. Мисля, че от средната класа слънчака ще е по на печалба, отколкото от смотаните ***
87
7
 
8
 
! Отговори
От Слънчака преди 6 години
Хаха .Снощи в Оксижен пяха Ъпсурт .Предишната вечер също си работиха на пълни обороти.В началото сезона пускам БТВ и слушам че съборили Оксижен.Тъкмо бях пристигнал в Слънчака.Отивам на следващия ден да видя дали работят и така стана че се напих там.Не знам кой и кого залъгвате с хилядите ви глупости!!!
86
8
 
15
 
! Отговори
Тото преди 6 години
Валери се оформя като един обикновен популист, върви и надува фанфарите. Не вижда истинските проблеми в държавата, тръгнал да оправя дискотеките по слънчака. Никой не го е викал там дори.
85
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ходих на мутроморието и една нацепена батка, мутропитек излезе, искаше да ме бие, че съм му отнел предимството. Мутрата искаше да направи ляв завой, а аз десен завой. Но мутропитека си мисли, че улицата е негова. Дадох *** газ и се махнах. Ще си взема електрошокова палка следващия път, пускам му ток на мутричката и го парализираш.
84
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хора без работа, никога непристъпвали в курорта го плюят и обиждат по форуми и разговори. Мястото има лош имидж единствено у нас, а е любимо на десетки хиляди семейства по Европа и света. Дава възможност за всякакъв отдих и има от всички видове туристи. Многото клубове са нещо нормално и ставащото след 00чс на 1-2 улици не пречи почти на никой. Вижда се колко лесно се отмества у нас погледа от истинските проблеми, от което се възползват такива политици. Да спре шума на Баня баши и гетата!
83
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези проверки показаха едно, че Мутрагена така е мутрясал държавата, че дори и вицепремиер да се появи, нищо не се случва. Дълги години мутрите са си плащали и плащат на Мутрагена поради което Слънчака е станал държава в държавата. След като простреляха Дзъркела се видя, какви грижи се положиха за него, само и само да е жив. Нали от него идват парите от дрога, проституция, фалшив алкохол, некачествена храна и услуги. И тази мафия храни администрацията която нищо не вижда. Трагедия!!
82
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неистински касови бонове,ако плащането е електроно с карта то превеждането на сумата от брой артикули по цени вписани в ценоразписа и маркирани в крайна сума кат сметка в сметка отива в чужда-трета сметка,ако плащането е на ръка,налични то срещу всеки артикул с цена по етикетка и вписана в електронен апарат съответна,а не приблизителна и по бройки определя сумата маркирана кат последна сума за плащане,ако клиент е пил,платили,iзнесъл повече отколкото е маркирано кат крайно трайно-инвентаризация
81
1
 
23
 
! Отговори
Спами преди 6 години
Само като ги видиш тея тримата дето танцуват на снимката и трябва да ти светне лампичката нейде в главата..Дрога,дрога и още повече фалшива убиваща дрога
80
1
 
22
 
! Отговори
Кики преди 6 години
Миналата година в Румъния си отидоха над 50 млади живота от един внезапен пожар в нощен клуб.И там се оказа,че аварийната евакуация е била зле.Представям си тези бардаци по нашето черноморие колко са безопасни....Дано няма подобни случаи в България
79
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Безкрайно малоумно е да биеш пътя от София до Слънчака, за да се напива, е.беш и ходиш по дискотеки. Всичко това го ума в изобилие в Студентски град.
78
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз почивам в Гърция. Малко по-скъпичко ми излиза, но ми е спокойно, няма мутри и селяндурщина. Чисто, спокойно, добро обслужване. Доволен съм. Скоро няма да стъпя на българското мутроморие.
77
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам едни познати келешлъци които отидоха на Слънчака да спят на госто тоест без да плащат само за да ползват пиячката, а аз в същото време дадох към два бондака в халкидики да почивам на спокойствие. Е, питам аз тия келешлъци ще дадат има няма 500 лева за целия им престой, а аз ако бях отишъл тия два бона щях да ги дам на българи а не на гърци. Изгонете мутрите и върнете средната класа от гръцките на нашите плажове!
76
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Европейски компании ни продават стоки с по-ниско качество, че и по-скъпи. Ние защо да правим изключения? Някакъв вид компенсация.
75
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачкаай Валери! Изгони мутрите и ще взема да пробвам едно лято да почивам на нашето черноморие вместо в Гърция.
74
1
 
2
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
*** гнусотията .....!
73
2
 
34
 
! Отговори
Ултра ортодокс преди 6 години
Аз бих затворил всички секси шопове, бардаци и стриптиз барове. Слънчев бряг е прекрасно място като природа, ще го направя спокоен и елитен курорт, да идват семейни и заможни хора. Смърт на чалгата и евтините *** и мутри!
72
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледах кадрите от проверката. Никога няма да стъпя там! Виждат се десетина с черни фланелки, остригани, типични мутри. Нагли и безобразни! Да не мислите, че поне един от тях има уменията да ръководи заведения, че всичко което се сервира е с качество? Фалшив алкохол и ***. И наглост! След проверката продължава да дъни музиката. Валерката докато има власт да уволни цялата администрация на Слънчака, общинарите, полицаите и прокурорите. Пълна чистка за да има наистина Истински туризъм.
71
1
 
26
 
! Отговори
K преди 6 години
После на сутринта да не се чудите защо ви боли главата ! Не го харесвам Симеонов,но тея със заведенията са нагли до безобразие....
70
13
 
6
 
! Отговори
Реалофил преди 6 години
Целия персонал на СКАТ доброзорно в обедната почивка е по форумите да цъка минуси май...