Борисов се извини на Васил по GSM-а: Бопаджиите се престарават!

НСО подало сигнал го ГДБОП, че имало заплахи за премиера
141
Борисов се извини на Васил по GSM-а: Бопаджиите се престарават!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg и Facebook

Премиерът Бойко Борисов се е извинил на Васил Коцев, който бе привикван от ГДБОП заради статус в социалната мрежа Facebook, който бил сметнат за заплаха срещу министър-председателя.

Още по темата

Публикацията, провокирала проверката на спецполицаите е написана на 4 април. Тя гласи: "До Бойко, това което вършиш, ще те изхвърли не само от властта, а и ще ти отрежем главата! Това ли целиш! Българите да хванат пушките и ножовете! Денят идва!"

5 месеца по-късно Васил Коцев бил посетен в дома си от антимафиоти. Цивилните полицаи пожелали да го разпитат заради неговия пост и са му съставили потокол.

Тази сутрин обаче Борисов е поискал да му намерят телефон на Васил Коцев и лично му се е обадил, за да поднесе извинения за неправомерните действия на бопаджиите, съобщи "24 часа".

За това че Коцев е бил отведен от служители на ГДБОП, за да подпише, че повече няма да заплашва Борисов се разбра преди два дни.

Сигналът до ГДБОП, че има заплахи срещу премиера е бил подаден от НСО. Тъй като това е официален сигнал от служба за сигурност бопаджиите е трябвало да предприемат действия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
124 - Всеки ден има 50000 коментара, искащи войни с Македония, избиване е на ***, държавен преврат, връщане на комунизма и прочие. Това е от 15 години насам. Откакто интернет стана масова сензация. За 15 години, никой не им е отговорил.Призивите на троловете в интернет са ... Шега. А и има свобода на словото и такива тинтири минтири, така че всички са щастливи. Едните разпускат, другите им се смеем. Е някой се засягат, ама рядко.
110
0
 
0
 
! Отговори
Не вярващ на Ина преди 6 години
Мила Ина, звучиш като активно мероприятие.
109
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този в дясно не изглежда нормален,трябваше да го респектират малко и да го въдворят в Карлуково,а не да става медийна звезда!Че то всеки пийнал си малко пред компютъра ако призовава за граждански размирици с колове и сопи какво ще стане..трябва да има граница на нормалното което българинът често прескача и за да не се повтори глоба!
108
1
 
7
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Приятелството става на маса. Да се съберат, всеки да извади бахурец, суджучец, домашно винце и ракийка, доматки и чушки от градината и готово,и ще заровят томахавката.
107
4
 
6
 
! Отговори
Ина преди 6 години
Васил е едно изключително нагло създание, където се бута за всичко и навсякъде. И не, не подкрепям тиквата, ама познавам Коцев лично от едно време , където скачаше и сменяше партии и цветове как му скимне! Лицемер, които от години се опитва да привлече медийно внимание и сега успя. Браво. Правете глупаците известни!
106
0
 
2
 
! Отговори
НаРодната Милиция преди 6 години
- биещото сърце на Партията !
105
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еххх как искам Боко да ми звънне ей така да се по лафим
104
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким Чен Ун и кръглия суджук от Банкя рамо до рамо
103
4
 
4
 
! Отговори
До Гробокопач преди 6 години
От коментарът ти излиза, че българин е равнозначно на престъпник, щом за теб е нормално да се заплашваме с "отрязване на глави". По-добре се върни в училище и научи какво означава еничарин, а после коментирай!
102
4
 
4
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Тоя Васил не ми изглежда нормален. Има му нещо на човека.Синдром на Даун.
101
2
 
7
 
! Отговори
Некъф луд преди 6 години
Че се прави и на великодушен нашия ***. Извинил му се. ***
100
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали е демокрация ,всеки да си пише каквото иска , или се връщаме към комунизма
99
1
 
4
 
! Отговори
ЧНГ 1984 преди 6 години
Джордж Оруел беше прав !
98
3
 
6
 
! Отговори
Кожогризец ООД преди 6 години
Айде сега баце му се извинил по телефона и вече са приятели, даже на следващите избори въпросният ще гласува за баце ви! Нещо звучи като съшито с бели конци, постановка, театро за кратуните в бостана, да си викат ей, гледай го вожда какъв благ излезе, как враговете връща приятели, а утре ще накара от чешмите мед и масло да текат, а водата ще превърне във вино! Така е в Тиквостан, всеки ден чудеса!
97
2
 
31
 
! Отговори
:( преди 6 години
Боко връща мутрите и тоталитаризма. Такова нещо не се е случвало нито при Съсела, нито при Царчето, нито при Костов. Брутална полицейщина. В същото време, диви талибани-ислямисти преминават границата без проблем, из половината джамии се проповядва радикален ислям, а по селата "ромовете" избиват старите хора за да им вземат жалките пенсии. Дано Господ накаже виновниците. Той не прощава и винаги е справедлив.
96
10
 
8
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Не симпатизирам на Борисов и компания но не мога да приема дори и по формата на закачки и майтапи да се заплашват хора а камо ли политици чрез социалните мрежи.Изборите са точното място къето всеки решава кой предпочита.Лично аз никога няма да гласувам за ГЕРБ СДС и всякакви прослойки скрили се под фразите демокрация и свобода.Бля бля бля ,свобода няма и никога не е имало и акцията на силоваците е доказателство.За червената Нинова пък изобщо да не говорим.Боядисани капиталисти в червено.
95
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Б.Борисов е страхливец и мултак..и министрите са му такива .. - никога няма да застане в ефир и да отговаря на неудобни въпроси!
94
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нааканите ченгесари да опитат да хванат истински престъпник, куража им стига само колкото да потъпкват основните конституционни права на гражданите - свобода на словото и неприкосновеността на кореспонденцията.
93
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОЧЕВИДНО МЕТОДИТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЛАСТ СЕ УДОБНИ И ЗА ДНЕШНАТА ВЛАСТ?
92
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заплахата от преди пет месеца - сега го търсят.Ако тази заплаха е била реална, за пет месеца е щяла да се осъществи.Ерго, службите работят музно и на практика не ефективно.