Политриалити "Марешки" – PR акция или отмъщение?

Лидерът на "Воля" отчаяно се стреми да спечели избиратели
Обновена: 4 сеп 2017 10:52 | 4 сеп 2017 10:45, Камелия Цветанова
33

 

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки се стреми отчаяно да привлече или да "запали" аудититорията, която не успя да капитализира. Мислеше си, че с евтин бензин и трикове ще успее да спечели вниманието на избирателите.  Така PR експертът Александър Христов коментира видеото, с което преди дни Марешки осмя акцията на вицепремиера Валери Симеонов срещу шума по Черноморието ни.

Още по темата

Пред Bulgaria ON AIR Христов подчерта, че това е поредният трик на Веселин Марешки.

"Най-вероятно има форма на отмъщение и все пак смятам, че желанието да възстанови позиции в обществото е основната причина, поради която Марешки го прави. Той отчаяно се нуждае от внимание, което да капитализира на следващите избори", коментира PR експертът.

Журналистът Соня Колтуклиева бе категорична, че Валери Симеонов е прекалил в желанието си да се говори за проверките.

"Върна ни във времената, когато законът се налагаше с тоягата. В крайна сметка ние се движим към Европа, не се връщаме назад", отбеляза тя.

Според Колтуклиева премиерът Борисов е изолирал Марешки след коалирането на ГЕРБ с "Обединени патриоти" и е гледал абсолютно пренебрежително всички правни действия срещу лидера на "Воля".

"През всичкото това време Марешки стискаше зъби и казваше: Ще ви го върня някой ден", посочи тя в студиото на Лора Инджова и Симеон Белев.

Колтуклиева маркира няколко противоречия в коалицията, предизвикани от искания на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. По думите ѝ Борисов не изключва да "разтури коалицията" и да предложи такава на лидера на "БСП за България" Корнелия Нинова.

Александър Христов е на мнение, че евентуална коалиция ГЕРБ - БСП би била много по-изгодна за Борисов, отколкото за Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 години
Камелия , нито имаме българско име Соня ,нито българска фамилия Колтук ! Как се налага закон в старите общества на господари и слуги в Европа- /Германия ,Англия, Гърция и още и още??? Бащата на ЩЕФИ ГРАФ бе натикан 6 г. в "пандела" ! Държавата е създадена като репресивен орган с основна функция -З.Н.З. !!! Кой и как създава ЗАКОНА?Какво значи ЕКСПЕРТ ??? БГ професорчетата са повече от армията , а пък за "експерти " да не говорим !!!Така ,че Ками -като получиш-разстройство- тоалетна!!!
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко бензиностанции има Марешки в България, и аз искам да плащам 30 стотинки по малко, не ме интересува какъв е и от къде има пари, ще гласувам за него ако трябва, нали кярим 30 стотинки, ама няма бензиностанции при мен, има ли карта на бензиностанциите на Марешки.
20
9
 
32
 
! Отговори
ВМ ПЕТРОЛИУМ преди 6 години
Абе добър-лош - 30 стотинки имам разлика надолу на литър бензин. Не си спомням, някой от другите политици да ми ги осигури досега? Осигуриха ми само обещания. Благодаря, но след като човека ми предлага евтина алтернатива - гласа ми отива за него. Така и така, другите нищо не са направили за мое удобство, не виждам смисъл да гласувам за тях.
19
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Maгapeшки да, най-вероятно за популярност го прави, ама оня войникоподслонител напълно си е заслужил да го пародират, щото и самият той изнася безрезутатни пародии в стил хотелиерство, ограждане и стражарство.
18
8
 
11
 
! Отговори
Симеонов преди 6 години
ББ много добре знае кой мародер от години краде и реекспортира лекарствата за онкоболните.Благодарение на същия този мародер хиляди раково болни измряха поради липса на подходящите лекарства.Държавата плаща огромни пари за да дотира тези лекарства и ги пуска на ниски цени по аптеките,а един варненски далавераджия ги изкупува на едро,изнася ги и продава на реалните им цени.Така печели милиони вече много години.Ха познайте името на мародера ,от три пъти!Жокер - не е Валери Симеонов.
17
10
 
19
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 6 години
Електората на Магарешки са същите ***, които преди гласуваха за карикатури, като Дудук Бюреков, *** Семов, Митю Пищова и Вальо Хиподила и т.н.За щастие това са малък процент избиратели, но ги има
16
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бат Бойко,Бат Веско ,Бат Шиши ..... абе все бабаити .Още от едно време когато хората са живеели в къщи и общо взето всичко в България е било едно голямо село са управлявали живота им местните бабаити . Логично би било при свободно умно разито общество народа колективно да решава проблемите си и да създава правила и да ги спазва .Вместо това, ние доброволно на лица с авторитет и сила даваме цялата възможност да решават какво и как дасе прави с нас .Хората са ги оставели да ги управляват защото по природа обичаме да ни управляват ,,дасе грижат и доминират.
15
2
 
10
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
данъчните могат да са по снизходителни ако им нареди Бойко а??Жалка си *** жалка .
14
2
 
11
 
! Отговори
Шиб преди 6 години
Поредния *** на Бойко е Колтуклиева
13
4
 
8
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 6 години
По опасно от това пария извън закона боядисали се и провела и провежда геноцид срещу народа да е на власт и да няма един в затвора затова.Бкп станала БСП.Можели убиец да смени името си и да има чисто минало..........................
12
0
 
20
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Норааа държава понякога се спасява единствено с ДЪРВО........не с надежда!За целта обаче са нужни мъже,не интернет "герой"с ник "АНОНИМЕН"!Имам предвид мъже и родолюбци.но.......Снощи бях на някакъв рибен фестивал в Каварна и когато пуснаха химна на България половината селски бабаити останаха седнали и надигаха чашите с бира......ПОЗОРНО ми се стори.
11
1
 
5
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Абе,тази мода с партиите еднодневки не приключи ли?!Или докато има балами.......
10
4
 
13
 
! Отговори
Je ne suis pas Dinko преди 6 години
Момче, емигранте, как прецени че БСП са ми еталона за държавник не знам, но си се заблудил. Държава не се спасява с липса на елементарна национална стратегия за защита на държавния интерес или с нескончаеми заеми. България е в такава изгодна позиция между Европа, Турция и Русия, че можеше като Черна гора да сучим от три майки, но затова се иска далновидност и як гръб. Като имаш черно минало, няма как да имаш як гръб. Бойко според мен е наясно със ситуацията, но брани собственото си имане
9
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държава, в която тези хора са най-достойните от народа, избрани да управляват, трябва незабавно да бъде бомбардирана с ядрено оръжие, с пълната подкрепа на ООН!
8
18
 
13
 
! Отговори
Емигрант преди 6 години
Не си Динко,ама не си и умен."големите" ти "политици" тоест БКП глутницата изби всичко живо,накраде се на воля,засра процепа и си би пръта за Флорида и Виена,а тъпанарите като теб останаха да лаят по Бойко и други свестни политици,които си хабят времето да се опитват да спасяват отдавна продънения от червените ти любимци кораб.
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оказва се че ГЕРБ имали керван, тоест били камилари!?
6
19
 
12
 
! Отговори
Емигрант преди 6 години
Керванът на ГЕРБ си върви спокойно,а кучетата наоколо,от разни студия,лаят ли лаят по опорните точки на червените бандити!
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой, аз ли бе?
4
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ти осъзнаваш ли колко си ***?
3
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Бойко осъзнаваше колко е ***, сигурно щеше без повод да си подаде оставката!