Борисов отсече: Не е добре да се дават съвети отвъд Океана!

Като дойде президентът ще седне и ще говорим, заяви премиерът
Обновена: 19 сеп 2017 19:53 | 19 сеп 2017 19:52,
131
Борисов отсече: Не е добре да се дават съвети отвъд Океана!
Снимка: БТА

Не е добра практика да ми се дават съвети отвъд океана. Това каза пред журналисти днес в Бургас премиерът Бойко Борисов по повод изказване на президента Румен Радев, което той направи от Ню Йорк по повод спора за новите изтребители, които страната ни трябва да закупи.

"Аз изразявам уважение към всички и нося своята отговорност, а като дойде президентът, ще седнем и ще говорим", заяви Борисов и подчерта, че държавническата политика е да намериш баланса между всички.

Още по темата

"Три милиарда ще заминат за самолети. Ще ги дадем, но ще се пазарим. А като се дадат 3 милиарда за изтребителите, още 7 милиарда трябва да се дадат за корабите и сухопътните войски, каза премиерът, цитиран от БТА.

Той поясни, че имало и по-евтини самолети, които също са нови. Те са от по-нисък клас, но биха свършили работа, посочи премиерът и даде пример: "Кметът на Бургас кара "Фолксваген". Не кара брониран "Мерцедес". И той иска "Мерцедес", но му се полага "Фолксваген", добави Борисов.

Пред журналисти Борисов съобщи още, че след десет дни ще започне строителството на обходите на Поморие и Ахелой.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
2
 
! Отговори
Джъстиса преди 6 години
те отвъд океана ви командват не се прави на разсеян
110
0
 
3
 
! Отговори
раздвояването на Г-а преди 6 години
Зигмунд Фройд е описал личностните отклонения у човека на основание на сексуалния му живот Тиквунд Пимпоид е описал отклоненията на седалищния орган у Будките като раздвоено поведение. Еднъж за Озирване и второ за из Симитлисване. Др Пимпоид е описал и събитието при което двете поведения се сливат в едно и го е нарекъл (много е *** думата, ама удря бингото-нарекъл го е "Гербалната Охтика на Четала"
109
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ами че заповедите какво да правиш идват точно от там бе ТИКВО !
108
3
 
11
 
! Отговори
1 преди 6 години
Да даваш съвети,от домашния щаб е най-добре,нали др.борисов,защо ми се струва,че Радев не е послушен,като др.комсомолски сикритер плевнелиев.
107
2
 
13
 
! Отговори
до 108 преди 6 години
Наистина Цветанов е много про-ст но в същото време е много долен и отмъстителен.Радев трябва много да внимава,но ние сме с вас г-н Президент.
106
0
 
10
 
! Отговори
467 преди 6 години
Вече се обърках!!!!!Уж през 2016 г най висшия орган на държавата НС и МС са приели закон и срокове за доставката на Грипен а сега президента им виновен.Това някакъв вид шизофрения ли е или *** политика.Кой бе Борисов слага тогава подписите -през 2016 г аз ли или ти.И ти не знаеш къде те сърби и кой ти гали главичкатаА относно чужбината ти най добре си знаеш кой те командва ама айде от нас да мине -нали ти никога не лъжеш и не си ни лъгал -ВЕРВАМЕ ТИ СТАДОТО ТИ ВЕРВА.
105
2
 
10
 
! Отговори
MAD преди 6 години
БОЙКО БОРИСОВ МИСЛИ ПО СЕЛСКИ ИЛИ ЗАЩОТО ЗА НЕГО НИЩО НЯМА ДА ОСТАНЕ ОТ СДЕЛКАТАРАЗОЧАРОВАНИЕТО ОТ ЛОШОТО КАЧЕСТВО ОСТАВА ПО ДЪЛГО ОТ РАДОСТТА ЗА НИСКАТА ЦЕНА БОЙКО БОРИСОВ ТИ ОТ 2006 ГОДИНА СИ СТАНАЛ СМЕШЕН НО ВЕЧЕ НЕ САМО СИ СМЕШЕН ,НО И ЖАЛЪК. ТИ БОЙКО НЕ МОЖЕШ ДА СЕ МЕРИШ С ГОСПОДИН РУМЕН РАДЕВ С НАШИЯ МНОГОУВАЖАВАН ПРЕЗИДЕНТ, НИТО ПО ЦЕНЗ, НИТО ПО ОБРАЗОВАНИЕ, / защото на ПРЕЗИДЕНТА НЕ Е КУПЕНО / , НИТО ПО МАНИЕР , НИТО ПО КУЛТУРА, НИТО ПО НАЧИН НА ИЗРАЗЯВАНЕ, ДАЖЕ И ПО ПОХОДКА
104
2
 
7
 
! Отговори
Дарвин философ преди 6 години
Ем за да покрият кражбата в КТБ взеха 16 милярда заем .Това са 100 бр .от най-новия Ф 35!!!!
103
2
 
1
 
! Отговори
фортекс преди 6 години
С три милярда $ 30бр. Ф35 може да вземем...е ако ще е с комисионни и консултанти 10 Ф16 втора рака само...
102
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв в приносът на кмета Бургас към националната сигурност? Това че к...раде здраво от обществените поръчки може би....
101
2
 
13
 
! Отговори
Mopcku_ преди 6 години
И каква беше логиката със самолетите, част от Българската Армия и тва каква кола карал кмета на Бургас ? Само аз ли не зацепих ? :)
100
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
никой не му дава съвети просто му нареждат отвъд океана така е свикнал- и ако случайно му дадат съвет се побърква и не знае какво да правиабе нали си го избрахте - кусайте си го
99
0
 
28
 
! Отговори
АГЕНТ БУДА БАНКЯНСКИ преди 6 години
И АЗ ТАКА МИСЛЯ! НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАТ СЪВЕТИ ОСОБЕНО ОТВЪД ОКЕАНА! ДА, АМА НЕ. ЦЕЦО, ОНЯ ДЕТО РАЗБИРА ОТ АПАРТАМЕНТИ, НЕ ОТ ИЗТРЕБИТЕЛИ И ОТ КАКВОТО И ДА БИЛО ДРУГО, НОСИ КОПЧЕТА ЗА РЪКАВЕЛИ С НАДПИС ЦРУ И Е ДОКАЗАН АГЕНТ НА АМЕРИКАНСКАТА РАЗУЗНАВАТЕЛНА ЦЕНТРАЛА. А ТИКВАТА, ТИЧА С ПОВОД И БЕЗ ПОВОД ДО АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДА В СОФИЯ, КЪДЕТО МУ СВЕЖДАТ КАКВА ПОЛИТИКА В ИНТЕРЕС НА САЩ ДА ВОДИ В БЪЛГАРИЯ. А НА МАТР'ЯЛА МАЙНАТА МУ.ТАКА ЧЕ, СПРИ С ЛИЦЕМЕРИЕТО, ЛЪЖИТЕ И ЗЛОБАТА КЪМ ГЕНЕРАЛА, МУТРО
98
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко се превръща в пълен предател за България. Троянски конник! Очевидно стратегията на неговите кукловоди е "накарай хората да ти повярват отначало, после заби нож в гърба им"
97
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С Грипените има намеса на червената ни олигархия и корупционна сделка ,както изглежда,но това не означава,да се хвърлим към руските МИГове,които отидоха в историята,що се отнася до НАТО и членството ни там.Да се започне отначало с договарянето на натовски,нови,бойни самолети,никакви МИГове!
96
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това,че Столтенберг каза,че всяка страна сама решава,откъде да се въоръжава,не означава,че веднага, руснаци трябва да ремонтират несъвместимите с тези на НАТО,бойни самолети МИГ-29,а че трябва да мисбим с главитеси.НАТО не командва никого,оставя всяка членка сама да заеме правилна евроатлантическа позиция.Само пъпешите схващат буквално,какво им се казва.Борисов и Каракачанов ще провалят и този кабинет.
95
8
 
32
 
! Отговори
МУТРИ,НЕ РАЗРЕШАВАМ преди 6 години
ТОЯ КЛИНИЧЕН ПСИХИАТРИЧЕН СЛУЧАЙ, ЗАЩО СИ МИСЛИ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ ИСКА ДА ГОВОРЯТ. РАДЕВ НЯМА ЗАЩО ДА ЛЕГИТИМИРА ТЪ ПАЦИТЕ БОКО И ЦЕЦО. КАКВО ИМА ДА ГОВОРИ С ТИКВАТА. БОКО Е МНОГО, АМА МНОГО *** ЧОВЕК-САМ СИ ГО ПРИЗНА. Е, РАДЕВ НЕ Е *** И НЯМА КАК ДА СЕ РАЗБЕРАТ С БОКО И ЦЕЦО МУ. ДРУГО СИ Е ТИКВАТА ДА ОМАЙВА КРАТУНИТЕ СИ.РАДЕВ Е МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ И АЗ НЕ РАЗРЕШАВАМ НА МУТРИ И ФИЗКУЛТУРНИЦИ, АГЕНТИ НА ЦРУ ДА ОБИЖДАТ МОЯ ПРЕЗИДЕНТ.ТАКА ОБИЖДАТ И ОЩЕ 80%ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.И НИЕ НЕ СМЕ МАТ'РЯЛ НА
94
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
106 отговаря на 5.
93
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За разлика от Русия, САЩ уважават българската история и култура.На 24 май американското посолство поздрави българите, като нарече Бълтария страна на духа, а служителите му рецитираха произведения на Христо Ботев иИван Вазов.Докато Путин унижи българската история, като каза, че славянската азбука дошла вРусия от"македонските земи".След 9 септем.1944 година Русия окупира България и открадна българския, исторически архив.45 тодиниМосква забраняваше бълтарската историография да се показва пред света
92
6
 
25
 
! Отговори
Тиквосеч преди 6 години
Наглостта на Боко нема край. Той едни съвременни пожарни не можа да спазари та камо ли самолети. Той не разбра, че трябва да остави професионалистите да си вършат работата, защото той с мераците си да се пише всезнайко *** всичко! То не бе внос-пренос на газ, строителство на магистрали, находища на нефт, лов на дилари, дружба с Турция... Явно не вярва на поговорката "Всяка жаба да си знае гьола!" Лошото е, че се пръкнаха и последователи!