Цветанов към Симеонов: Всяко едно семейство има противоречия

ГЕРБ и Патриотите се събират на политически съвет до дни
Обновена: 23 сеп 2017 11:19 | 23 сеп 2017 11:12, Красимир Ангелов
55
Цветанов към Симеонов: Всяко едно семейство има противоречия
Снимка: БТА

Изпитвам уважение към Валери Симеонов и към коалиционните ни партньори. Убеден съм, че много са били въпросите, които всеки един от нас е могъл да изнесе публично, но не сме го направили, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

Още по темата
Повод за коментара му стана оплакването на вицепремиера Валери Симеонов преди дни, че отношенията в управляващата коалиция и диалогът не вървят добре. Патриотът уточни, че от  два месеца коалиционният съвет на властта не е заседавал.

"Знаем, че всяко едно семейство има противоречия, важното е да имаме общи цели и политики, които да стигат до хората", посочи Цветанов и продължи: "Валери Симеонов е доста прям човек. Някой път в своята емоция споделя неща, които би трябвало да бъдат изчиствани във формат между коалиционните партньори".

Председателят на ПГ на ГЕРБ призна, че наистина коалиционните партньори не са се срещали от близо месец и половина. "Имаше стeчение на обстоятелства през август и началото на септември, министрите, които участват във формата бяха много ангажирани", уточни Цветанов.

Той обяви, че през идващата седмица ще има политически съвет между ГЕРБ и "Обединени патриоти".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1) apartamentite ne sa legalni a sa BETONENI2) Vseka sterka prostava zalitaneto na syprugyt si s maika ii ako nmaikata prehvyrli pone 6 apartamenta i 3) Cvetanow naistina raboti intenzivno za sybarianeto na Tikwata Otec Boriukof
37
0
 
3
 
! Отговори
Aloo преди 6 години
OVCE SME I TOVA E TOTOVA LI TIYA HORA DA NI UPRAVLYAVAT?IMA TOLKOVA MNOGO UMNI I KADIRNI HORA V BILGARIYA.
36
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Цецо, колко е умен само, добре че ни каза как всяко семейство има проблеми. Ето това са ГЕРБ, каймака на обществото е при тях, умни, образовани, културни и най-вече честни. А Цецо е техен лидер, с това интелигентно излъчване привлича всеки ден стотици нови членове. Да живей той и неговият Лидер, Бай Той.
35
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цвъки как са апартаментчетата? И аз искам като тебе ама нещо не мога да събера дори и за един, а заплатата ми е по висока от твойта официалната.
34
2
 
18
 
! Отговори
симитлийският кмет преди 6 години
АМА ТЕ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО ЛИ СА?
33
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това смрадливо нещо защо са го кръстили Цветан? Или името е като ароматизатор? Да, ама не!
32
0
 
4
 
! Отговори
А за.... преди 6 години
....Домусчиев нищо не чува.
31
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слагайте една точка върху майката на нацията, все пак има хора, на които им действа шокиращо!
30
1
 
22
 
! Отговори
чани преди 6 години
рабфак партийна секретарка и син на шофьор от ДС- физкултурник, пази боже от тях.
29
3
 
14
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
35, не търся разбиране. Казвам една истина, но някои ще се възпротивят по идеологически причини. Защото тия политики са религия, макар те да мислят, че моето е религия. Тези политически религии са измислени от хора с личен интерес, заради власт, не са верни, могат лесно да се оборят, налагат се само чрез зарибяване, медии и образование и водят до фанатично последование, без истинска мисъл. Само един фанатик може да реши, че между американеца и саудитеца има културна близост, а руснака му е враг.
28
1
 
24
 
! Отговори
91 преди 6 години
Във всяко семейство ,освен противоречия,се и по,бават!Брилянтен физкултурен израз за "изчистване на емоции във формат..."!?
27
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-големия грях на патрЕотите дори не е коалицията с ГЕРБ, нито лъжата за 300 лв. пенсия, а това че не направиха АБСОЛЮТНО НИЩО за да спрат ромския терор, което беше едно от големите им политически обещания и заради което излъгаха страшно много хора да гласуват за тях
26
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НА СНИМКАТА - ПАРТИЙНАТА СЕКРЕТАРКА ДАВА УКАЗАНИЯ
25
1
 
29
 
! Отговори
до 28 преди 6 години
Сакън, какви са тия хейтъри, които си позволяват да мразят Цветето на нацията. Па и Мамата на нацията също. Тъщин е чист като утринната роса. Много умен е също. А, да, щях да забравя. Красив. Ако се маскира с един презерватив съвсем мяза на себе си. Мда. Поради специалната форма на главата си. Впрочем и така си е добре. Не може да се сбърка.
24
9
 
5
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Какво се получава, половината бивш християнски свят, където сме и ние, да се обедини с комунистически държави, които не зачитат човешките права, а другата половина постхристиянски свят, да се ислямизира, при което също човешките права падат жертва. На каква изобщо база се правят тези обединения, на измислени теории, измислени в лаборатории, на едните се проповядва, че нямат право на самостоятелност и граници, а на другите, че държавата ще се погрижи за тях. И двете теории противоречат на разума.
23
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви отвратителни,нагли и *** мутри имат тези двамата/ или тези двете,все тая/
22
10
 
5
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Хора на няколко континента, Северна и Южна Америка, Европа и Азия, Австралия, имаме обща култура. Тази култура е толерантна, осигурява вътрешен ред, основан на милосърдие и съпричастност, любов към познанието и усъвършенстването на личността, ненасилие. Тази култура осигурява благоденствието и на хората с различно мислене, които макар и малцинство, са живели винаги спокойно помежду ни. Унищожаването на общата ни ценностна система е било цел на завистливи и агресивни култури. Защо го позволяваме
21
7
 
7
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Разделянето на християнския свят, не е баш християнски, но поне с облагородена култура, на две, е по волята на нечестиви хора. Иначе тази култура би се поставила твърдо над света, което нервира други култури. Затова инфилтрирани хора са разбили мира, чрез вкарване вируса на нови идеологии - фашизъм, комунизъм, либерализъм. Ние можем да имаме обща ценностна система, на основата на консервативната си историческа ценностна система. Каква е ползата да пъдим Русия при Китай и да танцуваме с арабите?
20
13
 
1
 
! Отговори
БГ преди 6 години
Скапани хейтъри!Нещастници!
19
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо ни показвате тези две противни същества ?