Борисов станал, пуснал напрегнато CNN: Северна Корея? Добре е!

Премиерът е изключително разтревожен от ситуацията
Обновена: 25 сеп 2017 14:50 | 25 сеп 2017 14:47, Камелия Цветанова
154
Борисов станал, пуснал напрегнато CNN: Северна Корея? Добре е!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов призна, че е изключително разтревожен заради напрежението между САЩ и Северна Корея.

Още по темата

Всяка сутрин той първо пускал CNN, за да види дали няма някакъв надпис за извънредна новина, свързана с КНДР.
 
Според него конфликтът трябва да се реши бързо и дипломатически, на масата на преговорите, защото военният конфликт не е решение.

"Това трябва да свърши или ще доведе до такава развръзка, която на пръв поглед на нас ни се струва далечна, но веднага се отразява на Европа. Последната финансова криза най-тежко се почувства на Стария континент. Когато в една страна има съвместни учения на Русия и Китай, а в другата летят американски бомбордировачи изтребители с техните самолетоносачи, в такъв конфликт победител няма да има", коментира Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
5
 
4
 
! Отговори
ПЕТКОВ - СТАРА ЗАГОР преди 6 години
ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ Е ДА ОБЯВИ НЕУТРАЛИТЕТ ДА УЧАСТВА В ВЪВ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ КАТО ЧЛЕНОВЕ НА НАТО, НАС ЩЕ НИ УНИЩОЖАТ ЗАЩОТО НЯМАМЕ АРМИЯ И ОРЪЖИЕ. НИКОЙ НЕ Е ПОБЕДИЛ И ПРЕВЗЕЛ РУСИЯ И КИТАЙ А КАМО ЛИ СЕВЕРНА КОРЕЯ С МОЩЕН ВОЕНЕН ПОТЕНЦИАЛ. САЩ НИКОГА НЕ СА ПОБЕЖДАВАЛИ И ЗАТОВА НАШИЯ БАНДИТ БОЙ СЕ СТРАХУВА ЗАЩОТО МУ ИДВА КРАЯ НА ГЕРБ И НЕГОВИТЕ ПОКРОВИТЕЛИ. ЩЕ ПЛАЩАТ И ТО СКЪПО ЗА ПОЗОРА В БЪЛГАРИЯ ОТ 1989 ДО 2017 ГОД. ВСИЧКИ ЗАЕДНО С МАНГАЛИНА КОСТОВ АКО НЕ ИЗБЯГАТ НА ЗАПАД.
128
1
 
5
 
! Отговори
ПЕТКОВ преди 6 години
ДОПЪЛНЕНИЕ ОТ 138, ВИЕ НЕКАДЪРНИЦИТЕ НЕ НИ СТИГА, ЧЕ ОБЕЗЛИЧЕХТЕ И ОГРАБИХТЕ НАРОДА А СЕГА ЩЕ ГО УНИЩОЖИТЕ А ВАС *** НЯМА ДА ВИ ИМА В ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ
127
5
 
5
 
! Отговори
ПЕТКОВ преди 6 години
ЗАЩО ЦЕЛУВАШ ЗАДНИЦИТЕ НА САЩ И НАТО СЛЕД КАТО НЯМА ДА ИМА ПОБЕДИТЕЛ В ТОЗИ КОНФЛИКТ. НАЛИ СПОРЕД ВАШАТА ПОЛИТИКА НА ГЕРБ - РУСИЯ И КИТАЙ СА НЩОЖЕСТВА, А ВАШИЯТ ИЗБРАНИК ПЕДЕРАСТА ПЛЕНВЕЛИЕВ ИСКАШЕ ВОЙНА С РУСИЯ И ТИ СИ МЪЛЧЕШЕ, А СЕГА ОТ ОБЩИТЕ ИМ ВОЕННИ МАНЕВРИ СЕ СТРАХУВАШ ОТ ТЯХ. БОЙКО ТИ СИ НАЙ-ВЕЛИКИЯ ХАМЕЛЕОН В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ !
126
1
 
1
 
! Отговори
Бай **Й преди 6 години
И да говорите и дане говорите за мен аз си действам по схемата! Яжте пасти!
125
1
 
9
 
! Отговори
АнтиБоеко преди 6 години
Тоя ни е пратен свише за да си знаем колко *** народ сме. Не знам с османци ли да се оправдаваме или с комунисти-***, но е факт, че българите сме прости, страхливи и елементарни. За болшинството говоря, изключения има разбира се.
124
6
 
6
 
! Отговори
nkavrakov преди 6 години
Навремето Жельо Желeв научаваше новините от жена си,която ставала рано сутрин да храни кокошките на село.Нашия Боко е много напред вече,пуска си CNN и следял за надписи.Сигурно кара някой после да му ги преведе.
123
8
 
8
 
! Отговори
БГ преди 6 години
Емо много правилно си решил да се отглеждаш ти и чаветата в США, стой си там. Такива мрънкала като теб не ни трябват тук :)
122
24
 
8
 
! Отговори
Мария преди 6 години
НЕ Е ИСТИНА. ЗА НЯМА 10 м. ТРИМА МЕ ОПРОВЕРЯВАТ. ЖАЛКО ЯВНО ОМРАЗАТА ВИ ПРЕЧИ ДА БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ.ИНТЕРЕСНО ОТ КЪДЕ СЕ СЪБРАХМЕ ТОЛКОВА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО.
121
52
 
17
 
! Отговори
Мария преди 6 години
МОЖЕ ДА НЕ ВИ ХАРЕСВА НО ПО ДОБЪР ПРЕМИЕР ОТ 90. НЕ СМЕ ИМАЛИ КОЙ?Ф. ДИМИТРОВ ЛИ ,КОМАНДИРА, СТАНИШЕВ, ЖАН. КОЙ ОТ ТЯХ ПРИТЕЖАВАШЕ КОМПЛЕКСНО КАЧЕСТВАТА НА БОЙКО? НЕ Е ДОСТАТЪЧНО САМО ДОБРОТО ОБРАЗОВАНИЕ, ПОЗНАВАНЕТО НА ПРАВОТО ИЛИ ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ЗАКОНИ.АНГЛИЙСКИЯ СЕ НАУЧАВА, ИМА И ПРЕВОДАЧИ. МНОГО ДРУГИ КАЧЕСТВА ОЩЕ СА НУЖНИ ЗА ДА УПРАВЛЯВАШ ДЪРЖАВАТА.БОЙКО ИМА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЯХ.
120
34
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подигравайте се на човека, че се изразява директно и искрено.Утре като ви дойде радиацията на главите, ще ми интересно пак ли ще се хилите или ще надуете гайдите.
119
5
 
10
 
! Отговори
До 127 преди 6 години
Верно, че се оправихте, по - точно оправиха ви, ама важното е да сте доволни, че са ви оправили.
118
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В бг останаха най-големите т ъпунгери .Ще чакам да се изядат едни други, пък после може и да се върна .
117
17
 
5
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Айде вече да почва патакламата, писна ми да чакам и накрая нищо. Нека по-силния победи.
116
26
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз не обичам бягащи от БГ. Бягали и много умни все били. Бягат слабаците и неможещите, на лесното. Някой деуг да им оправи държавата и някой ден да се върнат. Верно е , не се връщайте и без вас се оправихме.
115
9
 
42
 
! Отговори
Брееей, преди 6 години
Не знаех,че CNN излъчват на български език с банкянски диалект. Иначе,бащицата думичка не би разбрал.
114
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
BOIKO KAKVO TI PUKA ZA KOREA,POGLEDNI SI BALGARIA.
113
13
 
32
 
! Отговори
Емиле, преди 6 години
Слабо ме интересува такива родоотстъпници като теб,къде си отглеждат децата. Аз съм щастлив и в Родината си,Родината,която съсипахте и напуснахте като мишки от потъващ кораб. Стой си там,и не ме занимавай със себе си!!!
112
34
 
8
 
! Отговори
Емил преди 6 години
До СТРАНДЖАТА Изглежда след толкова минуси,че в България няма промяна в общественото мислене дори след близо 30 год.И искате визи за Щатите-за великите USA.На каква основа.Вие мислите,че ние тук сме луди,кравари?Стойте си там и не ни занимавайте с ваште комплекси.Днес включихме няколко нови *** д-ви Иран,Венецуела в списака на вреднита за нас USA.Роден съм в България,но не искам никакви"българи"като вас в САЩ.Тук си отглеждам децата-и никога няма да ги направя *** като мнозинството БГ.
111
7
 
25
 
! Отговори
възмутен преди 6 години
Американците ще трябва да спрат да се правят на Господ. Всички конфликти по света се създават от американци и руснаци. Но краварите прекаляват. Всяка държава която не иска да им бъде слуга и колония, и обявяват война. Освен това задължават послушните правителства в НАТО и ЕС да им правят бойкот и да налагат санкции. Краварите като най-голям спонсор на ООН го държат и него в зависимост и подчинение. Затова държавите се въоръжават за да се защитават от тях.
110
7
 
11
 
! Отговори
Емил преди 6 години
До погр ебален агент Абсолютно си прав,че CNN е лъжлива медиа тук в САЩ.Само блатото Вашингтон,Холивуд,на Хилари Клинтон последователитe,на Сорос тъпите последователи и други(нямам време да ги изброявам)гледат и вярват на CNN.Но вие в България сте още по-зле,ако не знаете чужд език и използвате интернет за информация.