Слави обяви кастинг за политици, чака CV-та на slavi@referendumbg.com

Пука ли ви за това, което се случва в България?, пита шоуменът в своето писмо
25 сеп 2017 15:30, Красимир Ангелов
138
Слави обяви кастинг за политици, чака CV-та на slavi@referendumbg.com
Снимка: Булфото

Слави Трифонов обяви кастинг за бъдещи политици, става ясно от писмо, изпратено до медиите.

Преди десетина дни водещият обяви, че започва да търси хора, които да управляват страната, а веднага след това си направи и профили в популярните социални мрежи Facebook и Twitter, за да общува със своите съмишленици.

Още по темата

"Вълнува ли ви това, което се случва в България? Знаете ли че, за да се подобри начинът ни на живот, трябва да реагираме като общност, а не като отделни индивиди? Харесва ли ви това, което виждате в българските политици? Знаете ли, че те всъщност ни представляват постоянно и нашият ангажимент да ги следим и контролираме е ежедневен, а не се изчерпва само с изборния ден? И въобще, пука ли ви за това, което се случва в България?", пита шоуменът в своето писмо.

В него Трифонов посочва, че през годините често е задавал въпроса: "Защо не се включиш в политиката?" на всеки свестен, талантлив и морален човек, когото срещах".

"И отговорът винаги, ама винаги, беше един и същ: "Политиката е мръсна работа, не искам да се занимавам с тази гнусотия". Колко логично и страшно. Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни представляват в Парламента, трябва тотално да се промени. А, освен че аз мисля така, така мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно казаха на законен референдум, че искат мажоритарен избор", пише още в писмото на Трифонов.

По думите на шоумена всички българи у нас и по света имат "историческата възможност да участвате в една безпрецедентна промяна, която да направи България прекрасно и желано място за живеене".

За целта Трифонов обяви, че търси истински професионалисти във всяка област. "Ако искате да бъде така, ако наистина искате - сега е моментът. Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образовани и наистина искате да промените страната, без да сте зависими от някого, покажете се", пише водещият и дава електронен адрес, на който да се пращат CV-тата - slavi@referendumbg.com.

"В крайна сметка думата "република" идва от "res publica" и означава "общи дела". Защото политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я правят такава“, завършва писмото на Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
2
 
! Отговори
Мери преди 6 години
Аз пдкепям идята но имам забелшка във този кастинг не виждам хора от простолюдието.Не защото са прости е израза.При вас посрщате хора със серозно образования и серозни финансови възможности .Няма лошо но дайтевъзможнос и на нас хората без образование и пари да кажем как смятаме че трябва да се оправлява Благодаря че прочетохте мнениетоми и ще се радвам ако ми пишете
121
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо са му SV - та ? нали ги има всичките на сценаристите си и бенда ?
120
3
 
8
 
! Отговори
безпартиен преди 6 години
Спомням си как казваше,че е бил с Герго Гергов на лов,как в шоуто му гостуваха Моника Станишева и Сергей Станишев както и Стефан Данаилов.И надушвам,че Слави е дело на БСП.Дано да не съм прав,но си спомням какво каза Влади Въргала за шоуто "Куку",както,че и сценаристът на "атомното" Куку Петър Курумбашев впоследствие влезе в ръководството на БСП.И заради това мисля,че зад Слави стои Корнелия Нинова.НЕ МУ ВЯРВАМ!
119
3
 
4
 
! Отговори
до чалгоносителя преди 6 години
Искам да зная Слави бил ли е приятел с Бойко ? Ако е бил/няма съмнение/, тогава неговите апели за промяна са заблуда, лъжа.
118
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пуснах си СV на дадения и-мейл, а да видим какво ще стане!
117
2
 
8
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Много ми прилича на кастингите за ВИП Брадър.
116
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чалга и интелигентност????
115
3
 
10
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Просто светът не е приключил с експериментите и има още хора с пари, които искат да си поиграят на революция. Затова хората трябва да искат първо програмите, за да ги подлагат на обществено обсъждане, а не да делегират права на хора и да им се предоверяват. Някъде там се спотайва новият чичко Ленин или чичко Димитров, но дегизирани в друга теория, в друга идеология. Но никоя от тези теории няма да иска мислещи самостоятелно хора, ще иска доверчиви хора, податливи емоционално и готови да рушат!
114
5
 
3
 
! Отговори
Един Българин преди 6 години
Всички 100 пъти предпочитаме Гринго и Софка за президент и вице, отколкото човека-самолет и Деса - по-малко ще ядат, по-малко ще крадат и по-малко ще лъжат
113
1
 
4
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
115 не знам кой стои, но има още няколко книжки по света, които чакат да бъдат експериментирани върху хора, за предпочитане от източния лагер. Идеята е разграждане на държавата, под претекст, че е лоша, всичко става частно, партии няма и общо взето и да викаш и да искаш, няма да има изобщо някаква силна структура, която да ти помогне, няма да съществува такава, никаква пирамидална структура. Естествено не допускам, че дори тогава образованието ще се либерализира, Декамерон ще слезе в първи клас.
112
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А дано намери. Аз лично не бих се кандидатирал за желаещ да оправя държавата. За какво да работя депутат за 2,000 евро (нали ще съм честен) вместо да си работя като инжинер в Германия за 5,000 евро без никакви грижи. Само беден *** или корумпиран умник биха се съгласили. И от двата вида полза никаква.
111
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шеф Петров е достоен за президент, Мара Отварачката - вице! Радев едни пирожки не може да забърка, Деса на втората водка кога ще е в Топа на Топ както шеф Петров? Когаааа? Никога! Ай да не си показва зърната Деса, че шефа ще и види сметката
110
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С референдум ли ще направим чалгата задължителна или с решение на Народното събрание, когато Слави постигне мнозинство?
109
5
 
12
 
! Отговори
Азис преди 6 години
Слафчо браво!Кат спечелиш шъ има ли министерство на чалгапростотията.Аз съм къндидат за министар.
108
9
 
11
 
! Отговори
безпартиен преди 6 години
Имам подозрение,че зад Слави стой БСП.
107
2
 
7
 
! Отговори
Въпрос преди 6 години
Какъв ще е формата? Екс-фактор, фермата? Ако е сървайвал, аз не участвам. Тайни мисии ще има ли? Договорите дългосрочни ли са?
106
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зимата иде, Слави катерицата къта лешници под килима, че ги няма вече мутрите покойници и лешниците критично намаляват
105
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм интелигентен, морален, с висше образование, не крадано никога няма да стана ортак с този нагаждач, платен хумористприятел на мутрите-мошеници и крадци.Знаете кои са те
104
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко и Цецо ще кандидатстват ли?
103
4
 
16
 
! Отговори
Ala_Bala преди 6 години
Слави Трифонов 20 години пропагандира чалгата и разказва вицове с сексуален привкус. Няма как сега да бъде гуру на сериозна партия. С бати Бойко са си лика прилика или както е казал народа: "От трън та на глог, че е по-висок" Този проект е вече обречен от миналото на представящия го. Край него могат да се завъртят само клиентелисти още по-долни от герберските!