Кой кум, кой сват, кой на... Хасково ще бере гайлето?

Делян Добрев: БСП ме атакуват, не е от вчера и днес!
29 сеп 2017 12:00,
75
Кой кум, кой сват, кой на... Хасково ще бере гайлето?
Снимка: Община Хасково

Делян Добрев от ГЕРБ обясни, че в Община Хасково работят неговата първата братовчедка и двама човека, на които е кум. Той заяви, че с нито един от тях не е в съдружие.

Така той отговори на нападките, че негови роднини работят в общината. Скандалът се разрази през последните дни, след като от ГЕРБ свалиха доверието си от издигнатия от тях кмет Добри Беливанов.

"Имам един роднина, плюс още двама, на които съм кум, от 247 души, които работят в община Хасково. Аз не се срамувам от тези хора, напротив, гордея се. Благодарение на тези хора през последните две години общината има инвестиции от 140 млн. лева", заяви Делян Добрев и каза, че той ги е предложил на тези постове.

Още по темата

"Ако се върнем назад две години, същите зам.-кметове ще предложа, въпреки скандалите. Те са най-подходящите за постовете. Кум съм му, но е най-подготвеният човек в европейските фондове", настоя той.

Добрев коментира и твърденията, че съпругът на неговата братовчедка Росица Гаргова има фирма, която печели поръчки за саниране.

"Фирмата не е негова, а на един червен полковник. Той има миноритарен дял", настоя Делян Добрев и допълни, че Хасково е рекордьор по ниска цена на саниране.

Той отново се разграничи от кмета Добри Беливанов и изрази съжаление, че самият той го е номинирал за поста.

"БСП ме атакуват, не е от вчера и днес. Непрекъснато съм им тема. Не съжалявам, че снехме доверието си от Добри Беливанов, което докара тази вълна от инсценирани скандали", заключи той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Апостол Апостолов отново ще му дърпат ушите, както преди един месец,и то тоя път лично Бойко Борисов, ще има пак извънредно заседание на ОС.
48
18
 
1
 
! Отговори
Червен клошар преди 6 години
Като беше на власт Орешарски неговите скандали не се разчуваха, защото първо затрелваха главните редактори на медиите, а после отвличаха журналистите и им показаваха снимките на убитите им колеги.Така действаха от БСП.
47
2
 
13
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Бунт! Востание! Смърт на ГЕРБ!
46
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Имам един роднина, плюс още двама, на които съм кум, от 247 души, които работят в община Хасково. Аз не се срамувам от тези хора, напротив, гордея се. Благодарение на тези хора през последните две години общината има инвестиции от 140 млн. лева", заяви Делян Добрев и каза, че той ги е предложил на тези постове.Ми че то с инвестиции със заеми на чужд гръб как да не се похвалиш , герхота е така някак си !
45
0
 
11
 
! Отговори
Съли преди 6 години
Ей така ша напрайте та баце па да фръли оставката.
44
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Назначаваш си цялата рода в общината ....После Елена Йончева е виновна, БСП и Станишев и .....хан Аспарух
43
0
 
21
 
! Отговори
избирател преди 6 години
То,като се замисля в момента демокрацията досущ,като тази в моето семейство.Събираме се аз,съпругата ми и дъщеря ми и решаваме да направим това,което смятам аз за нужно.......
42
0
 
27
 
! Отговори
От друга България преди 6 години
Когато се каже "140 милиона инвестиции" ,не означава както в Хасково 140 милиона похарчени безсмислено . 140 милиона наши, народни пари , на всички българи , разпределени в "правилна" посока от Собственика на ГЕРБ .
41
0
 
11
 
! Отговори
Избирател демократ преди 6 години
Требе да върнеме пак предишните да ни управляват, ама ако и те са корумпирани пак ще си сложим сегашните и така ще си ги менкаме... нали сега сме демокрация...демокрацията е най-добрата система, никой не е измислил по-добра.
40
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Корупция!
39
0
 
34
 
! Отговори
реалист преди 6 години
От суджук партията нещо хубаво няма ли най накрая да излизе? Къдете се бутне все гнили ябълки. Пълна е с "качествен" материал, който е "способен" да ни управлява.
38
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами че какво сега като били роднини , МИ ТО И БЕЗ ТУЙ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА Е ЕДНО СЕМЕЙНО ПОПРИЩЕ - ту дядо ще помогне с някоя стара комунистка връзка да завършем Симеоново ,та после татко да се разбере за 3-4 агнета и 2 бутилки по 6 литра хубава 80 градусова Сливовица да стане "НА ТАТЕ МАЛКИЯ ТУТМАНИК БОРЕЦ НА СВЕТЛИЯТ И НЕИЗЛЕЧИМ КАТО 3 (три)- *** Р ОТ ТРУЖЕНИЧКА НА ОРЛОВ МОСТ , КОМУНИЗЪМ ". Семейните връзки требва да се зачитат ЧЕ КЪ
37
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много добре звучи : Симитли ГЕЙТ , Суджук ГЕЙТ , Кум ГЕЙТ ,.....ГЕРБ ГЕЙТ .
36
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Следваща ГЕЙТ дестинация Благоевград . Моля ,не се пререждайте .
35
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберасчета мръсни ! Посочете си главите с пепел ! Тук и през последните десет години става дума за вас , вашия вожд , вашите кражби и идиотизми ! ЗАМЪЛЧЕТЕ БЕЗСРАМНИЦИ !
34
0
 
34
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Имам чувството ,че ако в БГ не се краде само за една година и ще сме по-богати от Швейцария.Я честно да си кажем струва ли си нещо?Образованието ни е пълен смях,бизнес климата да не говорим,за работа и кариера просто и не смея да мисля.Тотален колапс на всичко и то заради роднини,авери,партнъори ,партиици.Минаха 30 години ,следващите 10 я ни има ако се продължава по този начин.Какво се хабя ,мишките си взимат хонорара,другите си въртят синджира ,а последните емигрираха.
33
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 44 Ама сега Мафията си има държава . Затова има 192 неразкрити знакови убииства .
32
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милионите наляти в Хасково показват начина на раздаване на парите ни - на правилно гласувалите .
31
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Навсякъде ,ама навсякъде където са ГРАБежите е така .Роднина ,ГРАБЕЖ, роднине ГРАБЕЖ..
30
16
 
3
 
! Отговори
44 преди 6 години
При БСП няма такива скандали, защото там действат правилата на мафията за пълно мълчание.