След "Кумгейт": Делян Добрев хвърли оставка!

Депутатът от ГЕРБ се закани, че ще съди Елена Йончева
Обновена: 3 окт 2017 17:07 | 3 окт 2017 17:07,
70
След "Кумгейт": Делян Добрев хвърли оставка!
Снимка: БТА

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев заяви, че е подал оставката си в деловодството на парламента, съобщава "24 часа".

"Ченгеджийският похват е с добре сглобени малки истинки да направиш чудовищна атака", добави той и призова Елена Йончева до 24 ч. да си вади всички диаграмки, защото той почва да я съди.

Още по темата

"Това ли са беквокалите на президента? Стратегът на битката е Нинова, но къде работи съпругът й? Не е ли в "Лукойл" и каква заплата получава? И спонсорирала ли е "Лукойл" нейна кампания? Това не е ли конфликт на интереси?", запита зам.-председателят на парламента Цвета Караянчева от ГЕРБ.

Според Добрев атаката срещу него е, за да се прикрият далавери на Румен Овчаров в "Бобовдол", които ще излязат тези дни и които са били разкрити от него като министър.

Добрев обяви, че ще подаде оставка в неделя с мотива, че се чувства "смъртоносно ранен" след скандала, който се разрази около него.

Това стана миналата седмица, когато депутатът от ГЕРБ бе обвинен, че е назначил свои близки, приятели и роднини на възлови места в общинската власт в Хасково.

След като Делян Добрев обяви, че ще напусне всички постове, които заема – като депутат и координатор на ГЕРБ в Хасково, заваляха декларации в подкрепа от структурите на ГЕРБ в цялата страна.

Депутатът бе подкрепен от лидера на групата на партията в парламента Цветан Цветанов, от шефа на Народното събрание Димитър Главчев и много депутати. Зад Добрев застана и коалиционният партньор Валери Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕ РАЗБРАХ ЗАЩО ЩЕ СЪДИ ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА? ЗАЩОТО Е ИЗНЕСЛА ИСТИНАТА НА ОБЩЕСТВЕН ПОКАЗ ЛИ? МИ НЕКА Я ОПРОВЕРГАЕ И ТОГАВА ДА Я СЪДИ, ЧЕ ЛЪЖЕ!
67
0
 
17
 
! Отговори
Въпрос преди 6 години
Информираха ни, че "депутатът Делян Добрев бе подкрепен от лидера на групата на партията в парламента Цветан Цветанов, от шефа на Народното събрание Димитър Главчев и много депутати. Зад Добрев застана и коалиционният партньор Валери Симеонов." Дотук разбрахме. А нещо за позицията на Премиера-Слънце и Главен Шеф на гербаджиите?
66
0
 
19
 
! Отговори
Нагъл преди 6 години
А Цецо Шлифера, кога?
65
0
 
16
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Абе, всички родни дУпетати "от едно гърне ядат и в едно гърне се---р----ът".Грабят и крадат като за "последно" и в същото време говорят за нравственост и морал в обществото и в политиката!?С Лицемерието си надминаха дори и "лукавия"!
64
0
 
17
 
! Отговори
MONTESORY17 преди 6 години
Защо г-н Николай Кювлиев и г-н Беловски са още на своите постове?Въпреки стотиците сигнали,които бяха пратени до г-жа Фандъкова, някои хора като зам.председателя на Столичния общински съвет г-н Николай Стойнев продължава да твърди,че "всичко е наред и корупционните схеми описани в тези сигналиса измислици!От 01.09.2016 г.една личност на име Албена Пенелова е карана от и до работа със служебна кола, тя е назначена и без конкурс - по изричвата заповед на г-н Кювлиев!Докога ще се търпят това????
63
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гепят и директно в офшорки, ти си копайцаревица на две пера и ушите да ти пукат.
62
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Народе, ей тия селски тъ-поъгълници с IQ, колкото на фикус, те управляват вече три мандата...Крайно време е да се събудиш българино.
61
0
 
4
 
! Отговори
ха преди 6 години
До чичо пичВярно те вее....чак те е отвял.
60
1
 
15
 
! Отговори
КОЙ ? КОЙ ? преди 6 години
И В ТОПЛОФИКАЦИЯ Е ТАКА
59
0
 
28
 
! Отговори
Осраха се преди 6 години
Скандал след скандал,преядоха и тези...
58
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цвета май не прави разлика между частна и държавна фирма? А и на Златев едва ли ще му хареса да посочи кого е спонсорирал, защото едва ли е само една партия ... Но, ако го направи, на ГЕРБ може и да не им хареса отговора!
57
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквено-Прасешките медии отново се напъва крадливите суджуци някакви герои.Но хората добре виждат кой краде милиарди през последните три мандата.А Владиславчо Горанов кога щееотговори как със заплата 2 580 лв за две години построи палат на стойност 4 600 000, защото на мен тази математика хич не ми излиза.Докога бе нагли? Не се ли накеадохте?
56
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Арестувайте поне един от тия *** гербави и да почва да говори, сигурно цял затвор ще напълнят. не мога да ги гледам мръсни крадливи мутри
55
0
 
25
 
! Отговори
Ей преди 6 години
От кога да разкриваш истината за политиците и техните безобразия е лошо и било номера!?
54
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалки ГЕРБЕРИ . Кой ще ви повярва за ЛУКОЙЛ ? Златев, Пеевски, Домосчиев , БОКО ! СУДЖУК , а?
53
22
 
1
 
! Отговори
чичо пич преди 6 години
Червен вятър ме вее мамо на черна кобила що е то?
52
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи и самият Цветанов, най, отвратителният и отблъскващ тип не успя да спаси крадливата корумпирана Джука.Не разбрах само 120-те милиона, откраднати от българския народ, Кой ще ги връща.Или и тях ще ги пишем при КТБ.
51
14
 
8
 
! Отговори
чичо пич преди 6 години
Тия да си ходят да идва бсп-то та да разберете Кон боб яде ли
50
0
 
22
 
! Отговори
КОЙ ? КОЙ ? преди 6 години
А ДАЛИ ЩЕ ИМА И ТОПЛО ГЕЙТ
49
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яко му набиха суджука на Делю