Нинова след КСНС за корупцията: Няма резултат, а провал

Управляващите провалиха кворума, каза соцлидерката
9 окт 2017 14:25,
51
Нинова след КСНС за корупцията: Няма резултат, а провал
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Лидерката на БСП Корнелия Нинова обяви заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност при президента за провал.

Държавният глава покани на среща представители на всички власти по въпросите на корупцията днес. Заседанието започна в отсъствието на премиера, а завърши без Цветан Цветанов и някои министри.Това накара Радев да прекрати срещата и да насрочи нова.

Още по темата

Нинова обясни, че заради закъснението на Борисов и ранното тръгване на Цветан Цветанов срещата не е имала кворум и провеждането й е станало безпредметно.

"Не само че няма консенсус и няма резултат, това беше провал на заседанието. Управляващите провалиха кворума", каза тя след срещата.

Нинова изброи освен закъснението на Борисов и отсъствието на ключови министри като Екатерина Захариева, както и напусканетона финансовия министър Владислав горанов.

"Тези, които не искат да се борят с корупцията, постъпват по този начин. Това е знак за несъстоятелността на политическата класа да се бори с корупцията", каза червената лидерка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анито и ввие платените кумгърбавци сте отврат
47
1
 
6
 
! Отговори
Ани преди 6 години
Тази ми е много противна.Защо я показват въобще?
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има ли пилот в самолета?
45
1
 
3
 
! Отговори
Петьо преди 6 години
Интересно какъв ли протест ще насрочат за следвщия консултативен съвет?Знае се че Бойко отива при народа и така Нинова може да разиграва Премиера.
44
4
 
4
 
! Отговори
КМЕТЪТ НА СИМИТЛИ преди 6 години
БОЙКО БОРИСОВ Е ГОСПОЖА ЛЪЖА. МУ ХА ХА ХА ХА!БОЙКО БОРИСОВ Е ГОСПОЖА ЛЪЖА! МУ ХА ХА ХА ХА - И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА
43
3
 
7
 
! Отговори
ЧЕТЕТЕ УИКИЛИЙКС преди 6 години
ДОКАТО ОТ БСП СЕ СТРАХУВАТ ДА ГОВОРЯТ ИСТИНАТА ЗА БОРИСОВ, ЧЕ Е МУТРА С КРИМИНАЛНО МИНАЛО, ЧЕ Е МИЛИАРДЕР И ДА ДОКАЖЕ ОТКЪДЕ Е БОГАТСТВОТО МУ, ЧЕ Е ПРЕДАТЕЛ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ И СЛУГА НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ И ИНТЕРЕСИ, ЧЕ Е ЗАГРОБИЛ СТРАНАТА И НАРОДА С 22 МИЛИАРДА ЛВ. ЗАЕМ, ЗА КРАЖБИТЕ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ И НАГЛАСЕНИТЕ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ,ЗА КРАЖБАТА НА КТБ,ЧЕ Е НА ВХОДА И ИЗХОДА ВСЕКИ ПЕЧЕЛИВШ БИЗНЕС, КОЙТО ПРЕВРЪЩАТ В ДАЛАВЕРА,ЗА ПРИЧИНИТЕ ЗА ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА И КОРУПЦИЯТА, НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ
42
3
 
3
 
! Отговори
пенсионер преди 6 години
Срамуват се от себеси вероятно президента ще посочи някой примери в които са лично олицетворяване .З а да не се срамуват е по лесно да потъсят оправдание да не присъстват .При тях важи поговорката ако исаш даден проблем да се провали го ОТЛОЖИ .Президента не трябва да отстъпва и да държи на тяхното присъствие .Иначе ще бягат от отговорност
41
4
 
4
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Не е ли очевидно, че са искали да унизят Радев? Когато говори някой от БСП в парламента, пред камерите се вижда опашка от изнизващи се хора и изпразваща се зала. Сега е станало същото. И е някакъв прецедент в безочието. Казва се в прав текст, г-н Радев, вие сте по-ниско от ежедневните ни дейности, а дори да нямаме такива, ще си ги измислим, за да ви унизим. Едновременно Борисов и Цветанов, министри... Може би трябваше да карат без тях, та после те да трябва да поразпитат какво е станало.
40
2
 
8
 
! Отговори
Жалко… преди 6 години
Пак не случихме с президент. Боко пак опитоми поредния президент. Жалко...
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 36Ти не знаеш ли приказката за лъжливото овчарче?Затова като видят името и снимката на тази, хората започват да коментират нея, а не онова, което тя е казала. Защото никой не вярва на доказан лъжец и не обръща внимание на думите му.Когато става въпрос за госпожа другарката К.Н., хората се възмущават на първо място от наглостта й. Чак след това може и да обърнат внимание на нахалните й увъртания.
38
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъй рече г-жа Лъжа!
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Финансирането на *** и купения ромски вот - Европейска България.
36
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, тая манджа ли претопляте. Ама кво излезе - Бареков громи Нинова в името на ББ ще си умра от смях. Вижте коментарите отдолу под статията. За разлика от някои тя си е подала оставката РЕАЛНО а не фиктивно, ЦВ.Пауновски роби на труда.
35
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е нема такава тролска мобилизация. Колко ви плащат? Не се коментира новината а се оплюва авторът и. Значи ваште и да се *** винаги ще обясняват опорните точки.
34
4
 
14
 
! Отговори
Корнелийо! преди 6 години
Всеки може да говори за корупция,но ти да мълчиш, синя приватизаторке!!!
33
0
 
5
 
! Отговори
Коко преди 6 години
Хайде от Dnes.bg да бъдат малко по-грамотни. Не е нормално имена да бъдат изписани с малка буква. Тотално ударихте дъното.
32
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВАШАТА ПАРТИЯ Е УЧИТЕЛЯТ НА ГЕРБ! ВИЕ СТЕ СПЕЦОВЕ ПО КОРУПЦИЯ И ЗАЩОТО ГЕРБ СА ТОЧНО ПРЪКНАТИ ОТ ВАШАТА ПАРТИЯ ВИЕ СТЕ ЕДНАКВИ. ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ВСИЧКИ ! НАТИКАХТЕ НАРОДА СИ В МИША ДУПКА ЗАРАДИ ЛАКОМИЯТА СИ. БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ НЕ ВЛИЗАТ В ПОЛИТИКАТА ЗА ДА РАБОТЯТ ЗА НАРОДА СИ А ВЛИЗАТ ЗА ДА МЪРЗЕЛУВАТ И КОГАТО РАБОТЯТ ТЕ РАБОТЯТ ЕДИНСТВЕНО ЗА СЕБЕ СИ. ВСИЧКИ СТЕ ЗА ЗАТВОРА !
31
2
 
16
 
! Отговори
Корупцията преди 6 години
е специалитет на БКП - БСП. Те я бяха узаконили, с т.н. "активни борци", за децата им и за внуците им. За тях можеше и имаше всичко , по закон, от университети до софийско жителство и т.н. Директорската номенклатура беше безкрайна във времето, всеки станал директор оставаше вечно такъв, понякога сменяше фабриката. Всеки станал секретар или пък член на ЦК на БКП оставаше вечно такъв, с апартаментите, вилите и назначенията из посолствата.И сега теси нагли хуманоиди ми говорят за корупция, ха ха х
30
2
 
16
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Майна.а и на" КРАВАТА СТРЪВНИЦА" !!! АКО НЕ НАЦИОНАЛИЗИРАМЕ " ЛУКОЙЛ" ЩЕ СИ БЪДЕМ "ТАФТОРИНИ " ДО БЕЗКРАЙНОСТ !!! Подходящ петрол има и в други посоки !!! Но живковият Златев -"до живот" ; "Черното Ване "-"до живот"; "Ровч"-"до живот" и т.н. и т.н. !!!
29
2
 
18
 
! Отговори
КНСБ преди 6 години
Който желае да се запознае по-подробно с другарката Нинова и нейните "чисти стреме жи " да прочете само в днешното издание на ПИК - има трогателно истинен материал за тази "уважавана " другарка и най-паче... ръководителка :))) След всичко,което излиза за нея не би трябвало ДА СИ ВИРИ ПОВЕЧЕ ГЛАВАТА,А ДА Я ЗАВРЕ КАТО ЩРАУС В ЗЕМЯ ТА! Тя е срам за партията си и за политическите кръгове!!!Впрочем, тя самата не знае що е това срам!?