БСП стяга редиците за местните избори, София - голямата цел

Избираме кметове през 2019 г., но левицата не губи време
106
 БСП стяга редиците за местните избори, София -  голямата цел
Снимка: Булфото, архив

Червената шефка Корнелия Нинова обяви курс за подготовката на левицата за местните избори, които са чак през 2019 г.

"Няма да чакаме последния момент. Очакваме градската организация да изготви силна програма за София с предложения за решения на наболелите за столичани въпроси с транспорта, Топлофикация, концесията на водата, презастрояването и зелена София. Нека тази програма да бъде конкретна и ясна", обяви тя пред столичните социалисти, цитирана от пресцентъра на БСП..

Според нея да бъде избран кмет от БСП на София е голямо предизвикателство, трудна, но възможна цел.

Нинова отсече, че до местните избори трябва да има нов  закон за местното самоуправление и местната администрация, който да постави на друга основа отношенията държава и общини.

"Отсега мислете за кандидат за кмет на София. Моделът кум гейт в общините трябва да бъде разбит. Това не е битов въпрос, а проблем на държавността. Резултатът от изборите във Вълчи дол и Трън е следствие и от този модел. Той не е израз на свободния избор на хората.  Млади във Вълчи дол ми споделиха, че кандидатстват за работа в местните администрации и заедно с молбите им дават декларации, че стават членове на ГЕРБ, иначе няма да ги допуснат. Възрастни ми се оплакаха, че щом гласуват за нас, ще им спрат топлия обяд от социалната кухня", коментира тя.

Според нея победите, с които се кичи ГЕРБ, са резултат от натиск, страх и купен вот.

Така че социалистите имали голяма задача - да освободят хората "от това бреме и да му осигурят спокоен и свободен вот и да избират по вътрешно убеждение, а не под заплаха".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
1
 
! Отговори
Нов преди 6 години
Тия клоуни май се вземат насериозно :)
81
0
 
3
 
! Отговори
жената мъж преди 6 години
*** обеща, че БСП ще победи на парламентарните избори, но не си изпълни обещаниието. Ако жената мъж(***) е и мъж да подаде оставка сега след тежката загуба на БСП на изборите, така както преди направи Бойко, а сега веднага след изборите направиха Радан и Лукарски и други доблестни мъже. Ако ли пък не го направи, БСП я очаква следващата 13 поредна изборна загуба от ГЕРБ, този път още по-съкрушителна.
80
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
крайно време да вземат властта в София и въведат софийско жителство
79
0
 
17
 
! Отговори
До Ани Цолова преди 6 години
София никога не е била червена, другарко Цолова, ако твърденията Ви за столицата са верни, на серГей нямаше да му се налага да придвижва с автобуси тумбите си от провинцията, за да участват в контрапротестите по времето на коалицията на Гея, Бея и Злодея. Знаете че след това София трябваше да се дезинфекцира, от екскрементите и урината на симпатизантите Ви, които се срещаха навсякъде в междублоковите пространства по пътя на контрапротестиращите .... !!!
78
18
 
4
 
! Отговори
Ани Цолова преди 6 години
Всички в София сме за БСП дано стане най после
77
12
 
4
 
! Отговори
ИВАНОВ преди 6 години
ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА С ПРЕЗИДЕНТ ИСТИНСКИЯ / А НЕ ФАЛШИВИЯ ОТ ГЕРБ / ГЕНЕРАЛ РАДЕВ.ТОВА Е СПАСЕНИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ. ПАРТИИТЕ СЕ САМОИЗЯДОХА ВЕЧЕ.
76
4
 
16
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
"...Партизан за бой се стяга, мята пушка на рамо ..." БСП май пак се стяга да ни повежда към "Бъдещето на светлия комунизъм", който ще се състои някъде в евроАзия....Достатъчно е да прочетеш някои от лозунгите на симпатизантите им, за лошия Евроатлантизъм и колониалното робство и веднага става ясно, че твърденията на другарката Нинова, че партията и е "Европейска", са си чиста проба кьорфишек. Така че приказките с които ни омайва *** трудно ще хванат декиш и при най-непредубедения слушател
75
2
 
16
 
! Отговори
Партизан кумунис преди 6 години
Грабвам манлихерата и хуквам към балкана.Утре слизам и зимам власта.
74
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето тези нагли изяви на г-жа Лъжа ще ме накарат да гласувам за ГЕРБ,макар че не съм ГЕРбер!
73
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до тагава цяла софия ще е синя зона :D
72
5
 
23
 
! Отговори
Курнелия нагла преди 6 години
Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост
71
2
 
13
 
! Отговори
нема начин преди 6 години
от Сараите вече са избрали няколко орешаря за кандидатури на БСП, все ще се хванат на една. ако е Йончева - да я постегнат малко, че за година и нешо ще подмине Цецка
70
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако герп упревлява още 490 г,по-добре да дойдат турците.
69
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тя , верно не е добре
68
2
 
20
 
! Отговори
15 преди 6 години
Лъжливата краднелия съвсем изтрещя. Ще спечелят може биу но надали.
67
3
 
16
 
! Отговори
ДДТ преди 6 години
До ДДДо 2019г. няма да ви имаи ще ви обезпаразитим за червени ***!
66
6
 
3
 
! Отговори
Бай Ган/цитат/ преди 6 години
Хубава работа.Защо съм ай Муй,ако не съм научил как се правят избори.Магаре ми тури за кандидат,магарето ще ти избера. Дай ми само околийският /цецу/ с жандармите,цик и 1000-2000 лв/сега 10-20 млн./Нека писарите да напишат 2000/сега 200000/бюлетини с наши имена /в Костинброд//и...готово.Избиратели ли?И сянката им няма да видиш.Нещо ново???!!!
65
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
въртоглавите са каталясали от глад. София като най-богатата община ще има много за крадене и мечтата на другарите-олигарси е един червен кмет. Но ББ ще махне учителката, иначе им подаря поста, като президентския пост.
64
2
 
12
 
! Отговори
тонката преди 6 години
БСП ака БКП юе спечели в София колкото спечели преди няколко дена в Трън!(:(:(:(:
63
9
 
11
 
! Отговори
до № 6 преди 6 години
Колко си прав ! Аз не виждам разлика между управлението на България при БСП и Герб. Общо взето тия партии се редуват и начело все комунисти ! О тяхната лакомия е разпознаваема ! България е в окаяно състояние ! 80 % от народа гладен а политиците ни милионери че и милиардери...