ДПС и БСП атакуват заедно властта, смята националист

Опозицията не създава реални политики, подчерта Карлос Контрера
12 окт 2017 21:46, Красимир Ангелов
29
ДПС и БСП атакуват заедно властта, смята националист
Снимка: Bulgaria ON AIR

Парламентът отново стана арена на поредната размяна на остри реплики между родните политици. От ДПС поискаха оставката на вицепремиера Валери Симеонов, а според председателя на партията Мустафа Карадайъ, ако това не се случи, то цялото правителство трябва да падне.

Още по темата
"Фразеологията на господин Карадайъ е разбираема, тъй като откакто ГЕРБ и "Обединени патриоти" управляват, ДПС се опитват да се докопат до властта. Това изказване е продължение на атаката, която те подеха срещу кабинета. Вероятно става дума за някакъв синхрон. Атаката срещу Симеонов е продължение на линията на БСП, които се опитват, без да създават реални политики, да са начело на общественото внимание, чрез злободневни скандали", заяви общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера.

"Празната фразеология на БСП е за вътрешна консумация и за симулиране на политическа дейност. Те много обичат да занимават хората с вътрешнопартийните си проблеми. Защо те не открият "Гейт" при феодалните отношения в общините, управлявани от представители на ДПС?", допълни още той в студиото на "Денят ON AIR".

Пред Bulgaria ON AIR Контрера отбеляза, че различия и спорове винаги може да има между коалиционни партньори, но това не трябвало да се определя като разрив във властта.

Какво още каза Карлос Контрера вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари