Патриотите към ДПС в отговор: Турски национализъм, тахтаби...

Те отговориха на това, че националистите нямат място във властта
12 окт 2017 16:08,
88
Патриотите към ДПС в отговор: Турски национализъм, тахтаби...
Снимка: архив, Булфото

"Обединените патриоти" остро реагираха и на свой ред минаха в атака заради изявленията на ДПС, че националистите нямат място във властта и намеците им за оставка на кабинета заради Валери Сименов.

Още по темата
Патриотите видяха в това опит за дестабилизация на управлението.

"Ако има някаква заплаха за България, това не е вицепремиерът, не е правителството, тази заплаха е връщането на ДПС на власт", заяви Искрен Веселинов от "Обединените патриоти".

По думите му ДПС се е превърнала в символ на корупцията в България, в основен фактор за разрушаване на държавността и формирането на порциите на властта.

Павел Шопов пък видя опит за дестабилизация на управлението и свалянето на правителството, и то точно преди европредседателството и когато сме най-близо до влизането в Шенген. Според него ударът срещу Валери Симеонов е част от тази кампания срещу правителството.

"ДПС не може да се примири от факта, че ги остранихме от властта и то завинаги, а те истерично желаят да влязат в управлението. Ако в България национализмът е опасен, това е турският национализъм, чиито носители са от ДПС. Нашата стратегическа задача е минимализирането на щетите от тази партия", настоя Шопов.

Валентин Касабов също се обърна остро към ДПС и с предупреждение.

"Тези изявления, тази турска мъзга на ДПС сме я слушали, мирисали години наред. Моето предупреждение е да внимават какво говорят и да не се пречкат в краката ни, защото тия депесарски тахтаби /бел. ред. дървеници/ щъкат нагоре-надолу и много миришат. И да внимават, защото можем да ги смачкаме", закани се Касабов.

Борис Ячев пък обясни атаката срещу Валери Симеонов с аргумента, че вицепремиерът е въвел в политиката нов начин на говорене.

"Симеонов въведе в политиката един досега непознат начин на изразяване - директният начин, без витиевати фрази, без двусмислие. Журналистите, а и обществото, трудно приемат подобен начин на изразяване от един български политик. Те бяха свикнали досега езикът на политиката да бъде византийски език - говориш много, казваш малко", обясни Ячев и добави, че подкрепя вицепремиерa в това, че иска да търси правата си в съда.

Той каза и че е доволен, че атаката срещу патриотите идва от ДПС, защото това я принизява и й придава определен политически привкус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите сме много *** народ,набутахме се в панелки в няколко големи града в България(София, Пловдив, Варна, Бургас), дадахме много власт на две протурски партии-ДПС и ДОСТ, турците изкупиха земите по селата.Плюем БГ-патриоти, които колкото и да са фалшиви , са си наши БГ-патриотиПосле се чудим защо изчезваме като нация.
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валеери Симеонов не е цвете за мирисане, ама по добре БГ-патриотични партии отколкото протурски партии като ДОСТ и ДПС(наследник на турско националноосвободително движение-бивша терористична организация).
69
8
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
"Моето предупреждение е да внимават какво говорят и да не се пречкат в краката ни, защото тия депесарски тахтаби щъкат нагоре-надолу и много миришат. И да внимават, защото можем да ги смачкаме", закани се Касабов. Г-н Касабов , говорите във фояето на НС като депутат . Сдържайте си езика, че вие сте третият депутат, говорещ като подпийнал бургаски журналист пред порция цаца, гарнирана с пържени картофи. Единият си замина, на другия столът се клати. Вие може да изгърмите преди Симеонов .
68
8
 
3
 
! Отговори
11 преди 6 години
До али,грешиш,изборите наближават,затова са побеснели питриотите,искат да мобилизират,електората си,но този път,никой разумен българин,няма да гласува за тях.
67
4
 
7
 
! Отговори
Ахмед Доган преди 6 години
ДПС никога не са излизали от власта бе льльо, справка Министерство на земеделието и Министесрство на транспорта :))) . Волен къде иде да си плаща, а ? Въпрос с повишена трудност... :)
66
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хора като Валери палят на 3/4-ти.Влиза в обяснителен режим за нещо,което не е направил,а това е целта.Понякога му се чудя,как не разбира,че сам се набутва и дава масло на огъня,който друг е запалил.И освен това,това не е махленска свада,трябва да се държи по-обрано.Ясно е,че заради Слънчев бряг ще има проблеми сега и ще го направят разноглед.
65
4
 
2
 
! Отговори
west преди 6 години
До Аниdumata e turska .stoto sa da ne kazvam kvi.balgarska rabota
64
4
 
0
 
! Отговори
Ei youuuuuu преди 6 години
Надушвате ли призовки надушвате ли 2 на 2??
63
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато един от малцинствоно говори интелигентен български, а българина-патриот използва грозна и обидна реч, унижението е не само за говорещия, но и за всички българи, които са го избрали да ги представлява!
62
3
 
7
 
! Отговори
Футболист преди 6 години
До АнонименАми сигурно си Роналдо - гелосан клоун ,когото никой нормален не харесва.
61
9
 
19
 
! Отговори
Ама че,наглост! преди 6 години
И всичко това бълват Обединените мафиоти,които излъгаха стотици хиляди българи.На следващите избори ще им покажем изхода на Парламента и властта.Това им е пръв и последен път.Алчни,нагли и самозабравили се. Години наред ни манипулираха,а сега *** там,където плюха ожесточено.
60
5
 
15
 
! Отговори
100 на 100 преди 6 години
Патриотите отстъпиха крачка назад ... и това е така заради власта.А за ДПС -това е антибългарска ,анти европейска и антихуманна 'партия' която не защитава дори самопризналите се турци ...Нахалитети ,мафиоти и анти констутуционни хора обединени под насловието на дпс обслужващи чужди интереси ...такива партии трябва да бъдат забранени с закон , както сектите ( демокрацията има пропуски и ИД пример за това)!!!
59
21
 
20
 
! Отговори
Кьорсуфра преди 6 години
Време е БГ народ начело с патриотите да започне своята национална революция.Трябва да застанем като Един зад тях и да набутаме всички които разрушиха родината ни вкл.и геройте от ДПС и техните приятели от партията на ага Местан на ,, Белене,,
58
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
O ЮДОРЕ защо се срамуваш да се наречеш българин.
57
16
 
15
 
! Отговори
Уйо преди 6 години
Удрииииии!!!*** *** депесарки!!!!Който не българин да не може да гласува и притежава земя !!!В села изцяло от къщи ,да няма обществена сграда по висока от 5 метра
56
8
 
6
 
! Отговори
west преди 6 години
До Анонименnavremeto :gledaha:za6toto bqha ot razli4ni blokove,i be6e erata na studenata voyna.sega ve4e ne e taka,Turciq vliza kadeto nqkoq darjava I sazdava problem.Za uygurite te sa na drugiq kray na sveta,no edna balgariq e do g....a na Turciq.mi da zapovqdat da probvat nacionalistite.dali I'm stiska na nqkoy.neee.
55
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Топъл хляб ,сирене и мъзга.Много е вкусно.
54
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия са патриоти колкото аз съм Кристиано Роналдо.
53
5
 
4
 
! Отговори
Социолог преди 6 години
До Да България!За Да България гласуваха под 2% другите спят пред тв-то.
52
4
 
3
 
! Отговори
Сириъслиман преди 6 години
До luckymanНякой някъде нещо казал ,те накой накъде каза и,че ЕС забранявало Православието.