Червеният Стоилов нямал общо с действията на брат си

В БСП нямали причина да се съмняват в думите му
Обновена: 17 окт 2017 15:54 | 17 окт 2017 15:44,
45
Червеният Стоилов нямал общо с действията на брат си
Снимка: Facebook

Депутатът от БСП Георги Стоилов е заявил, че няма никакво отношение към действията на своя брат. Това каза пред журналисти в Народното събрание соцдепутатът Драгомир Стойнев.

Братът на Георги Стоилов - Илия Стоилов, е сочен за организатор на престъпната група, която бе разбита при спецакция в Русе.

"Пред Изпълнителното бюро Георги Стоилов заяви, че няма никакво отношение към действията на своя брат. Той бе категоричен, че никога не са имали и бизнес отношения и техният живот се е развивал по различни пътища. Не можем да упрекваме някого какво е правил брат му", заключи Стойнев.

Още по темата

Той допълни, че към този момент от партията нямат причина да се съмняват в думите на Стоилов. Ако обаче се окаже, че има и съмнение за връзки на Стоилов с действията на брат му, той ще понесе политическата отговорност.

Самият Георги Стоилов заяви, че не се срамува от нито едно свое действие и се надява проверките на ГДБОП в Русе да не са политическа поръчка.

Драгомир Стойнев бе категоричен, че не може да се прави паралел между този случай и скандалите с роднински назначения в ГЕРБ и разкри нов пример за шуробаджанащина.

"Тук няма нищо общо това. Тук не става въпрос за държавни постове, не става дума за разпределение на държавни пари и шуробаджанащина. Едното няма нищо общо с другото, отмина времето, когато някой трябваше да носи отговорност за постъпките на свой роднина", настоя Стойнев.

Соцдепутатът се аргументира и с още един пример за роднинско назначение в ГЕРБ.

"Давам ви пример как в едно семейство се разпределят държавни пари - кметът на община Раднево - г-н Тенев назначава жена си за кметски наместник в село Рисиманово. Как ви звучи това кметът и кметският наместник да си пият кафето и да разпределят държавни пари", попита Стойнев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
цялото позитано 20 е за дранголника
39
1
 
1
 
! Отговори
Кьорсуфа преди 6 години
След броени дни ще видим кой какво има общо с брат или сестра. Ще има липси на вина,или сведетели,или корумпирани съдии.
38
2
 
6
 
! Отговори
Титър преди 6 години
Тази ситуация е един титър-тест, който доказва каква двулична е кака ви КорМелия! Корни, защо защитаваш "брата" Стоилов? Защо?! Защо затвори огромната си уста, с която плю по герберите за това, как били навързани като черва по роднински?
37
3
 
4
 
! Отговори
Xackobo преди 6 години
ОСТАВКА
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДА БЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО ...САМО ДЕТО ЧИПЪТ ИМ Е ЕДНАКЪВ...РАЗБРАЛИ СА ПО РОДНИНСКИ ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ САМО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЖИВЕЯТ ОК.....ОСТАНАЛИТЕ СА РОБИ НА ЛАКОМИ И НЕНАСИТНИ ПОЛИТИЦИ И БИЗНЕСМЕНИ...ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ,ЗАТОВА ЦВЕТЪТ БЯГА И СИ ТЪРСИ КЪСМЕТА НА ЗАПАД....
35
2
 
5
 
! Отговори
Георги Стоилов преди 6 години
Вервайте ми още 800 дни
34
2
 
19
 
! Отговори
братя преди 6 години
Ама той абсолютно не знае с какво се занимава брат му.Чакайте бе ,той сега научи ,че има брат.А пък вие всички се нахвърлихте отгоре.
33
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е, щом рекетьорът е отспонсорите на бсп-то. може, за другите - не може!
32
2
 
11
 
! Отговори
учено преди 6 години
И ние така учехме по история на БКП. Ядките бяха по трима и ако ги залови полицията не признават.А и да признаят, те не знаят кой знае колко. Явно БКП се окопава за предстояща терористична дейност.
31
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само , че няма общо , а дори него познава и никога не го е виждал
30
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че то кой си е и помислил нещо друго ! Само като чуеш , че е червен депутат кристалната му чистота следва от самосебе си. Който дори смее да се усъмни в противното е гербер, предател, корумпиран и всичко лошо, което ви дойде на ума. А всъщност, той май и брат не му е - какво като всички знаят, че му е брат. Нима червеният лидер е потвърдил достоверността на роднинството ?
29
2
 
24
 
! Отговори
Попълнете липсващата преди 6 години
дума!ЧЕРВЕНИ ......!
28
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук не става въпрос за държавни постове, не става дума за разпределение на държавни пари и шуробаджанащина.---прав е фъфлека, тук става дума само за рекет и отвличане. Виж, ако беше обир на мандра щеше да е друга работа :)
27
3
 
28
 
! Отговори
Червените милионери преди 6 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
26
2
 
28
 
! Отговори
Бацето преди 6 години
Кръвта вода не става!
25
4
 
25
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
24
3
 
22
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
23
4
 
22
 
! Отговори
До Сократис преди 6 години
аха. Тогава защо когато назначават някого за полицай или в ГДБОП се проверяват роднините му дали са престъпници или оперативно интересни (поне по закон)? Защо за този който следи да се изпълнява закона това важи, а за този който го пише не важи? Или очаквате този да гласува за промяна в закона за по сурови наказания за организирана престъпна група, когато брат му е от другата страна на закона? Не трябва да носиш наказателна отговорност, че брат ти е престъпник, но политическа - и още как!
22
4
 
28
 
! Отговори
123 преди 6 години
Ама БСП хич не са най-крадливата *** на света, ама хич. Те не са и убивали своите, ама хич. Не са обирали и мандри, ама хич. И как са дошли на власт, кланяйки се на чужда държава. Накратко б*клуци, крадци, убийци и най-лошото предатели. И то потомствени, какво друго да очакваме от тях.
21
3
 
11
 
! Отговори
Вуци преди 6 години
Дръжте крадеца !!!