Каракачанов съзря дестабилизация в искането на оставка на Симеонов

Причините за атаките на ДПС и БСП не били свързани с работата му
39
Каракачанов съзря дестабилизация в искането на оставка на Симеонов
Снимка: архив, Булфото

Искането на опозицията за оставка на вицепремиера Валери Симеонов е доста пресилено и напълно незаслужено, смята военният министър Красимир Каракачанов.

Още по темата
Според него причините за атаките на ДПС и БСП нямат нищо общо с работата на Симеонов, а те били желанието на едните да дестабилизират кабинета и вътрешнопартийните проблеми на другите.

"ДПС не могат да преглътнат, че не са във властта, че не те разпределят парите с обръчи от фирми и се опитват по всякакъв начин да унизят Патриотите, включително с това да ходиш в чужбина и да пишеш доноси срещу собственото си правителство", отсече Каракачанов.

Аргументът на БСП да поиска главата на Симеонов, защото кабинетът е взел решение да определи оградата на границата за стратегически обект на националната сигурност, бил несериозен.

"Нарочно се прекалява с това", отсече военният министър.

"БСП има вътрешни проблеми за решаване, как да сплотиш електората да гласува за теб, ако не изкарваш политическите си опоненти по-черни от дявола", отсече още той.

Каракачанов отрече и обвиненията на ДПС, че управляващите тенденциозно налагали разделение на обществото. Освен това, той бил получил само една покана за празника на Кърджали – от областния управител, но не и от кмета.

За искането на главния прокурор Сотир Цацаров за прекратяване на дейността на фондацията "Асоциация Бату платформ", чрез която незаконно е осигурено финансиране на предизборната кампания на политическата партия ДОСТ, Каракачанов припомни, че това е било ясно на всички.

Сега решението дали да заличи ДОСТ от регистрите било в ръцете на съда, но пък лидерът на воеводите припомни, че в България финансирането на политическа формация от друга страна е забранено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
3
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Краси, Коледа идва!
32
0
 
3
 
! Отговори
Обяснение преди 6 години
До Анонимен: Сърбия е приятелски настроена спрямо руснаците, които са я освободили през 1875 г. А пожарникарят Боко от Банкя обяви Русия зя враг #1 на BG. Сега да ходи заедно с Цуци, Емчо Христов и Ан.Тодоров да купува самолети по 200 млн. $ на един брой... Само че заради ББ страда цял народ... БиБи, потупаха ли те Юнкер, Меркел и от Козяк 16 по рамото?
31
1
 
2
 
! Отговори
Бацето преди 6 години
Би трябвало ББ да си избира за министри нормални хора, а не такива, които се опияняват от властта. А за министър на МО да си определя човек, който е служил военна служба, а не човек, който не е стрелял и не е изкарал поне 6 месеца под знамето на БГ. Така си намери кой знае на кой баир една жена за министър на МВР, която разсипа това министерство. И за награда й даде 2000 лв отгоре... Ама то си е казано: пожарникар за премиер и бегач за заместник шеф на ГЕРБ не се назначават!
30
2
 
0
 
! Отговори
aнонимен преди 6 години
до 28:Не на Христо Ботев слагаме минуси,а на тебе,защото го използваш за да се подиграеш с патриотите.Като не си съгласен с тях напиши нещо от себе си,не ползвай чужди думи.
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РУСИЯ ПОДАРИЛА НА СЪРБИЯ ШЕСТ НОВИ САМОЛЕТА МИГ 29 (Току що изтече новината по Ройтерс).
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами 28, някой се е разпознал.
27
1
 
6
 
! Отговори
СУДЖУЦИ преди 6 години
ТЕ САМИ СЕ ДЕСТАБИЛИЗИРАТ КАТО КРАДАТ ТОЛКОВА МНОГО.И МНОГО ЗАТЛЪСТЯХА - КАРАКАЧАНКАТА И БОКО ВЕЧЕ НЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ ПЕЕВСИ.ПРИЛИЧАТ НА ТРИТЕ ПРАСЕТА
26
1
 
2
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Някои хора не могат да носят властта, просто не могат. И обикновено това са хората, които най-много се стремят към нея. Смисълът да носиш властта е, за да не злоупотребяваш с нея, нито да позволиш друг да го направи, за да има всъщност свобода. А не да се втурнеш като луд да променяш всичко, понеже можеш, понеже сега ти е паднало и понеже изобщо не разбираш, че когато си избираме политици, не си избираме богове, имаме си Господ на небето. Тия хора не разбират, че човекът не им е собственост.
25
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАМЕРИХА СЕ РОДООТСТЪПНИЦИ, КОИТО СЛОЖИХА МИНУСИ НА БОТЕВОТО СТИХОТВОРЕНИЕ РАЧКО ПРЪДЛЕТО СЕ Е ПРЕРОДИЛ ЯВНО.
24
0
 
1
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Не очаквах, че може да са чак толкова ограничени. Смятах, че ще противостоят на най-силните напъни за натиск от чужбина и ще спрат някоя и друга неизгодна концесия, плюс да намалят напрежението в турското малцинство, което се подклажда от турските партии, с цел раздори вътре в държавата. Нищо подобно, те се втурнаха да ограничават правата и свободите на българите, да разбунват малцинствата още повече и да пречат основно на български фирми. Приятно им е да пипат законите, като дете в сладкарница.
23
1
 
5
 
! Отговори
Мекере преди 6 години
ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на крадливото,корумпираното мутренско-фашистко правитекство на КАЛИНКИТЕЕЕЕЕ,СУДЖУЦИТЕЕЕЕЕ,ШУРОБАДЖАНАЦИТЕЕЕЕЕЕ.....ДПС е в нас,в нашите сърца....
22
2
 
13
 
! Отговори
1 преди 6 години
Напълно съм съгласен със шкембе войвода-агент-иван,за обръчите,от фирми на дпс,но сега пък имаме шуробаджаначество,кой кум,кой кумец,за каква стабилност,може да се говори сега,вижте великата ограда на черкезина,падна,сега пак негови фирми,ще правят ремонта,и така сега имаме обръчи от фирми на балевски.
21
2
 
14
 
! Отговори
до 16 преди 6 години
Веднага ти обяснявам колега.Навремето когато се разваляха заводите,Валери Симеонов отговаряше за Дебелт и рязането му за скрап.Обаче заедно със старото желязо предаде(открадна)и хиляди тонове готова продукция винкел и прокат.Така стана милионер и създаде кабеларката си.Скандалът обаче се покри.Оттам му дойде прякорът Винкела.
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обаче така е вдигнал ръце Каракачанов на снимката горе все едно се моли като истенски мюслуманин , нищо случайно няма на тоя Свят
19
8
 
7
 
! Отговори
TOP SECRET преди 6 години
Насила славянизирани/християнизирани от Византия се правят след 1000 години на българи , ясно и точно е написано в книгата на Стоян Донков:Османо-римска империя, българи и тюркиАвтор: Стоян ДинковДата на издаване:Април 2012ISBN:978-954-28-0915-9Страници:160Корична цена:10 лв.
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом се появи опасност да бъдат засегнати парите им веднага рипат, че държавата се дестабилизирала. Те тая власт ще я стискат до гроба. Като истински комунисти.
17
2
 
12
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Не изпускай кокала,Шкембо войвода !
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каракачанов прилича на бял Ром в Русенския край им викат Копанари
15
2
 
13
 
! Отговори
ЛАЕ преди 6 години
Каракачанов Лае като куче , ама днес гласува за Увеличаване на Детските Добавки за Ромите и Турците . Тарикат е - ще има подкрепа и от всякъде . А иначе лъже като Дърт Ром .Моето мнение е че Патриотите са на заплата от ЕРДОГАН .
14
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"ДПС не могат да преглътнат, че не са във властта, че не те разпределят парите с обръчи от фирми...Това признание ли е? Нима сега патриотите разпределят пари в обръчи от фирми?