БЗНС влиза в съюза на ДСБ и Да, България

"Земеделците" разтревожени от антиевропейските послания
18 ное 2017 14:56, Красимир Ангелов
33
БЗНС влиза в съюза на ДСБ и Да, България
Снимка: БЗНС

БЗНС е взел решение на днешното заседание на управителния си съвет, че ще влезе в политически съюз с ДСБ и движение "Да България", съобщиха от пресцентъра на партията.

Според „земеделците“ държавните институции излъчват опасни антидемократични и антиевропейски послания, а демократичната общност не е представена в българския парламент.

Затова управителният съвет на партията е взел и решение да участва в инициативата на ДСБ и "Да България" - "Български манифест за Европа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: БЗНСДСБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Били преди 6 години
Тия не разбраха, че на Иванов партийката не е добра за коалиция.
28
0
 
0
 
! Отговори
Todor R преди 6 години
Да, България не само, че удариха дъното, но почнаха да копаят и още надолу вече.
27
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
БЗНС----ТОВА ЖИВОТНО УМРЯ --1924
26
1
 
3
 
! Отговори
смех преди 6 години
Ненчев щял да си докара там и флотилията....
25
1
 
3
 
! Отговори
НАСКО преди 6 години
До анонимен: КОИ БЯХА ТЕЗИ БЗНС , ЧЕ НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ ? А , ДА , ДА - КАЗИОННОТО БЗНС ,ДЕТО ЦЕЛУВАХА КРАКАТА НА БАЙ ТОШО. ИСКАТ ПАК ДА СА ЗЛАТЕН ПРЪСТ ,СЕГА НА РАЗТРИВАЛКАТА НА УШИ НА ТОШО.НОВ ОПИТ НА БКП-ДС ДА ЗАТРИЕ БСП , НО ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ ПОНЕ ТРИСТА ГОДИНИ НАПРЕД. ГОЛЯМ УДАР БЕШЕ ЗА ТЯХ ,ЧЕ БСП ГИ ЕЛЕМИНИРА СЛЕД 1989 Г. И ЛЪЖИЦИТЕ ИМ ОСТАНАХА ПРАЗНИ В КАЦАТА С МЕДА. ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ПРЕХОД , БЪЛГАРИ.
24
6
 
9
 
! Отговори
Отврат! преди 6 години
ДСБ и Да, България?Костов наистина е решил да отблъсне всички мислещи десни. Защото в ДСБ става това, което той каже.Да, България са парвенюта. Стабилните десни не биха гласували за коалиция, в която участва посмешището Да, България. Такава коалиция ще отблъсне и мнозина от земеделците.Всичко е премислено много добре.Навремето Костов достигна върха на гърба на СДС и веднага след това унищожи коалицията - в момента, когато тя беше най-мощна.После - излагацията с Кунева.Разбрахме му тактиката
23
4
 
7
 
! Отговори
мозер преди 6 години
До Активист на БКПЧе дори и албански домати ядем, не само полски, македонски, турски и гръцки. За властта се сетиха, за земеделието не се сетиха с нищо "земеделците". Мозер Стамболийски в гроба обърна.
22
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много станаха вече и 100% се намърдаха и лисиците! ДА България за мен приключи! Жалко, защото изглеждаха ок. Сега ще ни облъчват, колко по-силни щели да станат и т.н.
21
5
 
12
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Какво беше това БЗНС?
20
5
 
9
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Земеделци ?!!! Затова ли всичко е от Турция,Гърция, Македония...
19
6
 
10
 
! Отговори
PD преди 6 години
Въпроса е, колко кръгли нули трябва да сее съберат на едно място за да се получи нещо от около единица. Математиката отдавна е отговорила на този въпрос, в политиката все още се правят експерименти.
18
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цъкат ми минуси, но не ми отговарят защо господин Прокопиев не оглави движението им и не се кандидатира за депутат? От какво го е срам? Защо и мистър Сорос не пожела да се кандидатира за президент на САЩ? От какво ги е страх тия мили хорица? Нали имат непоклатими убеждания?
17
1
 
5
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Уважаеми ВСЯКАКВИ , ДЕМОКРАЦИЯ ОЗНАЧАВА- НАРОДОУПРАВЛЕВИЕ , А ДЕМОКРАТ -НАРОДОУПРАВЛЕНЕЦ !!! ЖЕЛАНИЕТО НА ЕДНИ ДА СА ЕДИНСТВЕННИ ДЕМОКРАТИ Е / МЕКО КАЗАНО/ НЕРАЗБИРАЕМО !!! КОГАТО Е ИМАЛО БОЛШЕВИКИ И МЕНШЕВИКИ СИ Е ДЕМОКРАЦИЯ !!! ИМА ЕДНО НАСЕЛЕНО МЯСТО В РОДИНАТА ,КЪДЕТО ХОРАТА ИЗПОВЯДВАТ ЕДНО :..." МОЯ Е ЧИСТАТА ИСТИНА " /ТАМ СЕ ОЖЕНИХ/ !!!
16
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам ги всички в хор тръгнали да лаят срещу разследването на приватизацията, което си е чист либизъм за техния спонсор Прокопиев. Защо тогава господин Прокопиев не им стане председател и водач на листа, за да си влезе в политиката да си брани сам интересите? Май не е чувал поговорката че на вълка врата му е дебел защото сам си върши работата?
15
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато не се промени закона за необходимите проценти за да преминат границата отърванe нЕма . При такъв обединен бълвоч като тези три да ги наречем партии да са необходими 12%, а не 4% като сега.
14
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната политическа безличност и борба за влизане и гризане на парламентарния кокал, мотивирана от любов към демокрацията.Демокрацията явно е обществен строй принуждаващ народа да храни своите унищожители. След като народът, това не го разбира, или пък няма сила и смелост да му се противопостави, то няма защо да се сърдим на Иво Христов дето ни определи като дебилни.
13
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам един въпрос към последователите на това неолиберално обединение - защо Иво Прокопиев не излезе открито и да застане начело, за да защити вижданията си и убежденията си? Защо стои в сянка и пуска напред разни христо ивановци и радан къневци? Между другото същото се отнася и за Сорос - защо се криеше зад Хилъри, а не излезе като кандидат президент да гледаме милиардерски дебат?
12
11
 
18
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
Поредният абортирал политически проект съставен от седесарски пинчери омършавели от глад и ярост ,че не са на софрата!
11
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз бих гласувал за БЗНС, ама за онова автентично БЗНС от 20 - те години на миналия век!Днешните тъй наречени "земеделци", не само че нямат нищо общо с някогашната партия на Стамболийски, ами и дори не знам дали въобще някога са извършвали земеделска дейност!Нека кажат с какво например биха помогнали на селяните ако дойдат на власт, а не само да си дрънкат глупостите за европейски ценности и там подобни нищо не значещи фрази
10
4
 
12
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
не забравяйтеЕдин българин - хайдутин, двама българи - сговорна дружина, трима българи - чета с предател.