БСП-ари, кажете си болежките онлайн в... нета на Нинова

Червената шефка се надява така да подобри диалога между своите
21 ное 2017 13:07,
44
БСП-ари, кажете си болежките онлайн в... нета на Нинова
Снимка: архив, Булфото

Интернет платформа, онлайн портал и мобилно приложение за подобряване на информационния обмен и диалога в партията ще прави БСП.

Това е една от организационните мерки, които червеният пленум прие.

С тях се задължава Изпълнителното бюро да подготви проект за нови форми на работа и комуникация сред социалистите, заръчани лично от лидерката на Столетницата Корнелия Нинова.

"Позитано" 20 ще организира и вътрешен референдум, на който членовете на партията да се произнесат по мерките за подобряване на организационното ѝ състояние и функционирането ѝ. Ще се прави и преглед на проблемните организации.

До юни 2018 г. всички членове на БСП трябва да имат електронни карти, е друга от разписаните мерки към председателите на общински и районни съвети.

Специално внимание сред мерките е отделено на смесените региони. Там БСП трябва да открие клуб във всяка община.

Червените структури в такива региони пък имат за задача да привличат местни авторитети и хора с влияние - лекари, учители и хора с други професии, които трудно могат да бъдат обект на политически натиск.

Пак в графата за работата в смесените региони е разписано, че БСП ще организира национална кампания с акцент в посланията, свързани с еманципацията на жените, правата им, борбата с насилието в семейството, борбата за равно заплащане на труда между мъже и жени. Отговорник по тази точка е лично соцлидерката Корнелия Нинова, като тя ще бъде подпомагана от Велислава Дърева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
1
 
! Отговори
ИВАН преди 6 години
До от никъде за никаде: АМИ ,НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ДО КЪДЕ СМЕ ? ДО ТАМ Я ДОКАРАХТЕ ,ЧЕ ВАШИ СЕГА УПРАВЛЯВАЩИ ,ДА ЛЪЖАТ НАРОДА ,ЧЕ ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИЗМА БИЛИ ПОВЕЧЕ ОТ ЖЕРТВИТЕ НА НАЦИЗМА-ХИТЛЕРИЗМА. ЗА ТОВА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ В РУСЕ СА ИЗПИСАНИ С ПРЕЧУПЕНИ ХИТЛЕРИСТСКИ КРЪСТОВЕ И ВСИЧКИ СИ ПАСУВАТ. ЗАЩОТО ОЩЕ ГОНЯТ КОМУНИЗМА.
35
2
 
2
 
! Отговори
СТАНЧЕВ преди 6 години
До Ех,Станчев: ТАМ ПОСОЧВАМ ПЪРВО СЕДЕСАРО И ПОСЛЕ ГЕРБЕРСКИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ. НИКЪДЕ НЕ СЕ КАЗВА ,ЧЕ 89 Г Е ИМАЛО ГЕРБ.СЕГА ,ЗАЕДНО С ОСТАТЪЦИТЕ ОТ СДС ПАК ЛИКВИДИРАТ ВЕЧЕ ТРЕТИ МАНДАТ.А,НИКОЙ НЕ СЕ СЪМНЯВА ,ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ С МОЩЕН ШУТ , ИЗПРАТИХА СДС НА ***. ПОВТАРЯМ-ЗАЩОТО ЛИКВИДИРАХА ИКОНОМИКАТА И ДЪРЖАВНОСТТА В БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. ПОНИМАЕШ ЛИ ,СЕДЕСАРО-ГЕРБЕР ?
34
0
 
2
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Другарката да не е започнала да лекува по телефона,питам заради благодарните пациенти ,как да изразят признателност или всичко ще мине по здравна каса
33
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
най гадното нещо в България е БСП особено тия от позитано 20
32
2
 
4
 
! Отговори
Ех,Станчев преди 6 години
Станчев ти в кой клас си бе. Какъв Герб през89та.Ти Джуров,Младенов,Луканов от СДС ли ги броиш? Ех Станчев,ех другарю четеш историята както дявола чете евангелието.А света отхвърли вашия комунизъм на сметището а в родната му страна го забраниха.Плюйте ,заклеймявайте класовия враг ,но ефекта ще е както през 89та.Виж заключението на бай Тошо/в Гуглето/пък тогава ,,окай". Станчев,Станчев-кауза пердута!
31
0
 
3
 
! Отговори
Съвет преди 6 години
До ДАНЧО 30 Абе Данчо , колко пъти ще ти казвам да не намесваш децата от детската градина в политиката. Нямаш ли свестен аргумент. Децата знаят : Зайченцето бяло , цял ден си играло ... и т.н.
30
2
 
1
 
! Отговори
ДАНЧО преди 6 години
До Съвет: ЖИВОТА ИЗХВЪРЛИ СЕДЕСАРО-ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ НА СМЕТИЩЕТО И ТОВА Е ФАКТ. ТАКА ЧЕ ,НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА -СТИГА С ТАЯ БОРИСОВСКА ДЕМАГОГИЯ,БЪЛГАРИТЕ ЕДИН ПЪТ СЕ ЛЪЖАТ ,НО ВИЕ СЕ МЪЧИТЕ ВЕЧЕ ХИЛЯДИ ПЪТИ ПАК ДА ГИ ИЗЛЪЖЕТЕ.
29
0
 
6
 
! Отговори
ттт преди 6 години
Как може да твърдът чеса Българска партия като с пари на интернационала <САВЕТСКИ>пари са извършвали убиства и саботажи та дори възтане срещу България
28
0
 
6
 
! Отговори
БеСеПар преди 6 години
На мени булешката мии чи ТЕКИЗИСИЕТУ вечи *** нямъ и нямъ от где да гепвам по нещу за дитету в София
27
5
 
0
 
! Отговори
СТАНЧЕВ преди 6 години
До Анонимен: ПРОЧЕТИ КОМЕНТАР 26 И ЩЕ НАУЧИШ ИСТИНАТА.
26
8
 
2
 
! Отговори
СТАНЧЕВ преди 6 години
До забавиха се: БЪЛГАРИТЕ ОТДАВНА РЕШИХА КОИ БЯХА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ПРОКОБИТЕ ,РАЗРУШИЛИ И ЛИКВИДИРАЛИ БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. . ТОВА БЯХА СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ. ЗА ТОВА ПЪРВИТЕ БЯХА ПРАТЕНИ НА СМЕТИЩЕТО.СЕГА Е РЕД НА ВТОРИТЕ.
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дайте да не се лъжем-в основата на всичко до сега и сега стои БКП-БСП -и да не се правим на наивници ! И тя никога не си е ходила от ВЛАСТА под една или друга форма винаги е била в нея !!!
24
1
 
10
 
! Отговори
123 преди 6 години
Интернет какво?! Това все пак е партията с 13-13 (или 15-15) ли беше?!Сетих се за един виц:"Дете пита баба си:- Бабе имате ли интернет на село.- К'вото има бабе това ще ядеш."
23
3
 
15
 
! Отговори
забавиха се преди 6 години
ТАЗИ ПРЕСТЪПНА БЕЗРОДНА ПАРТИЯ - БКП /БСП ОТ МНОГО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА !!!! БЪЛГАРИЯ ТРУДНО ЩЕ СЕ ОПРАВИ ОТ РАНИТЕ НА ТАЗИ ЧЕРВЕНА , ПРОКОБА ...........
22
5
 
13
 
! Отговори
Как Сийка преди 6 години
Мо,Нинова, какво си ни завдигала лозунги отпреди 100 години ?! Или партията ТИ се из черпа вече и освен да повтаря ДЕЛАТА и ДУМИТЕ НА ПРЕДШЕСТВЕНИЦИТЕ ТИ друго не може?! Тежко ни и горко - значи пак се задават Скравена,затворът на о-в Св. Анас тасия или както е по- известен -"Болшевик",останалите репресивни органи на столетницата с безкрайните обещания и сочене напред в ... нищото ?! Безпокойството ни е още по-голя мо, защото точно ти ще отговаряш за всичко това - пак "кьор-фишек" а-а-а-а !
21
4
 
9
 
! Отговори
червените ескадрони преди 6 години
россия мать родная - де ще му излезе края?
20
7
 
11
 
! Отговори
от никъде за никаде преди 6 години
До АнонименЗА КЪДЕ СТЕ БЕЗ СССР-ОКУПАТОРИ????????????????????????????????????????????
19
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз ще се оплача защо като ми обещахте 70 лв да гласувам за вас после не ми ги дадохте аз кво сам виновен че не спечелихте
18
7
 
15
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 15Какво да им режеш .Те са умрели но още не го знаят.На другите избори ще се борят да влязат в Парламента.
17
6
 
18
 
! Отговори
123 преди 6 години
Баба Пена от село Горно Нанадолнище много се зарадва от тази новина. Първа ще им пише у фацето. ;-)))