Патриотите: Вотът е PR ход на опозицията!

Искрен Веселинов: Целта е да се злепостави държавата
35
Патриотите: Вотът е PR ход на опозицията!
Снимка: НС

От малкия коалиционен партньор във властта Обединени патриоти не се притесниха от заканата на БСП и ДПС, че на 17 януари внасят вот на недоверие срещу кабинета.

Депутатът Искрен Веселинов обаче смята, че да се внася вот за корупция на база на предположения и непроверени публикации, които витаят в общественото пространство, е пиар ход на опозицията.

Още по темата

Според него вотът по никакъв начин няма да доведе до борба с корупцията, а единствената му цел е да злепостави държавата.

"Опозицията се плъзга по една плоскост, чиято единствена цел е да злепоставя България и да вреди на нейния имидж в момента на започване на Председателството“, заяви той.

Веселинов смята, че и темата на вота на недоверие, и времето, в който се поставя - в началото на европредседателството ни, будят съмнение, че за пореден път вътрешнополитическите проблеми се решават чрез вот на недоверие, без да се отчита как това би се отразило на авторитета на България.

"Това е симптоматично в действията на опозицията през последните месеци. ДПС и БСП, авторите на схемата на Тройната коалиция и наред други схеми, да инициират вот на недоверие, е повече от лицемерно“, коментира националистът.

Според него в крайна смета, ако има данни за корупция, трябва да бъдат сигнализирани съответните органи и те да си свършат работата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Оказва се, че и СТРАНДЖАТА бил тук. Я кажи СТРАНДЖА кой е най-подходящият момент за внасяне на вот на недоверие? Ако не се сещаш, да ти подскажа: няма такъв, всички са най-неподходящи (според управляващите). Всичко, което заплашва оставането им на власт е вредно, необосновано, популизъм и т.н.
24
1
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Накратко: корупция има, но според т.н. патриоти вот на недоверие заради копушцията не трябва да има. Какво ли не прави властта. Волен Сидеров съвсем се укроти, а и другите "патриоти" покрай него.
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За последно сте в парламента!
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много жалко е че българите са толкова прости и не са виждали как живее народа по белия свят! Както казваше един приятел който е живял и работил в Полша: Ако българите знаеха как живеят поляците, щяха да вдигнат въстание!Тука гласуваме за патрЕоти и не знам какви си измамници...
21
1
 
5
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 6 години
ТЕАТЪРА --ПРОДЪЛЖАВА НАРОДА ---90 ПРОЦЕНТА ***--ПЛАЩА
20
4
 
4
 
! Отговори
Корна мира няма! преди 6 години
Европейските парички ще се разпределят и за 2018 г., обществените поръчки ще се направят и тя пак няма да гребе с голям черпак от кацата с меда, а ще трябва да се задоволи само с някоя и друга супена лъжица!Ама на какво прилича това, бе?!
19
2
 
12
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 6 години
Измекярското крило на ГЕРБ преди години напускаше залата преди спец гласувания и си харчеха парите по клек шоповете с наслада . Вижте им жалките програми по партийните им телевизии . Нямат теми . Хората непрекъснато ги псуват за лъжите , загубената инерция срещу правителствата от 1997 г. Празнотата е огромна . Ръководствата на патриотичните сили са милионери . Имат вече и галерии , комплекси по морето и в планините ............добрата новина е , че няма пда влязат във властта повече .
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бъдете спокойни патриоти.Вашите хора от ДПС контролират положението.
17
8
 
0
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
До дедо ти. Хората започнаха да бягат отдавна, кой управляваше тогава. А и вересиите на комунделите още има да ги плащаме дълго. А и хората отиват в чужбина, защото СЕГА могат да пътуват свободно. И го правят с хиляди не само българи - гърци, португалци, поляци, румънци и др.
16
2
 
7
 
! Отговори
От пенсионер преди 6 години
До ПрофесорПри 90 лева пенсия цените бяха едни, при 200 лева пенсии цените са други. Няма много голяма разлика, даже за някои хора е по зле. Единствената разлика за този период е че населението на България намаля с около 400 000 души. Това за малка България е много.
15
2
 
10
 
! Отговори
До оня тъпак преди 6 години
До ПрофесорИма да мечтаеш за 1000 лева минимална заплата, каквато ти обеща Сидеров веднага като дойде на власт. Той не може да ти вдигне минималната заплатата с 20 лева и съдът все му връща старата минимална заплата, а ти искаш двойно и тройно увеличение.
14
11
 
4
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 6 години
Мръсни ***, няма ли да взривите и някоя черква, ремонтирана с пари на партия ГЕРБ.
13
10
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Този вот на недоверие поискан в най - неподходящия момент ще изиграе лоша шега на ***... - и като бумеранг ще се стовари върху главите им...
12
2
 
12
 
! Отговори
До оня тъпак преди 6 години
До ПрофесорКакъв професор си? По неграмотност ли, или по писане на глупости? Как може да обидиш Левски и Ботев като ги сравняваш с псевдопатриотите Волен Сидеров и Валери Симеонов? Върви чети и се ограмотявай! Математиката от 5-ти до 8-ми клас ще ти трябва, хващай учебниците и учи математика! Историята също ще ти трябва, учи и история, за да знаеш каква кръв са пролели Ботев и Левски в името на България, а *** Симеонов и Сидеров как не са дали и стотинка на държавата, а само са я опоскали
11
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нЕ патриоти,а мафиоти.Това е истинското ви име.
10
4
 
5
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
Има ли разлика между БСП, ДПС, ГЕРБ и фалшивите патриоти? Ако ги нямаше БСП, нямаше да ги има ДПС и ГЕРБ, а ако ги нямаше ДПС, нямаше да ги има и фалшивите патриоти. ГЕРБ изникна заради безобразното управление на БСП и ДПС, а фалшивите патриоти изникнаха заради ДПС. Започнаха да мамят хората, че са патриоти и са против ДПС, което е пълна лъжа. После сами си признаха, че са готови да управляват с БСП и ДПС, ако ГЕРБ ги нямаше, и БСП и ДПС бяха събрали мнозинство, то фалшивите патриоти ще златни.
9
3
 
15
 
! Отговори
чарли преди 6 години
Сладка е властта,не им се напуска,втори шанс няма да има.
8
4
 
16
 
! Отговори
Дядо ви преди 6 години
Не знам дали е пи ар , но това е едно предупреждение за управляващите, че с това перчене , с тази политика, която водят изпъдиха българите от България. Всяка година населението намалява с 50 000 души - това ли някои наричат успешно управление. Човек от хубаво не бяга...
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами правилно нека покажем на Европа на какво приличаме - стига сме се мазнили пред хората , че всичко е наред ...
6
4
 
9
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
"Вотът" е лебедовата песен на патреотете. А наклонената плоскост е за тях. Втори път с безочливи предизборни лъжи до изпълнителната власт няма да стигнат. Айде в пенсияяяя