Борисов готов да премисли за мораториума: Майка ми умря от рак!

Премиерът призова БСП и ДПС да не провалят председателството
199
Борисов готов да премисли за мораториума: Майка ми умря от рак!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов е готов да преразгледа мораториума за лекарствата, ако трябва и след среща с президента Румен Радев. Борисов обяви това пред български журналисти в Брюксел.

"Майка ми, Бог да я прости, умря от рак. Ние със сестра ми си продадохме, каквото имахме тогава, за да й купуваме 8 хил. долара молекула, някакво свръхново лекарство и на втората седмица жената си умря", каза премиерът Бойко Борисов.

Още по темата

"Не искам да си играят със страховете на хората. Ще го вкараме пак в парламента и ще го решим", коментира той. По думите му, ако дадено ново лекарство го има в 1/3 от страните от ЕС, ще го купим и ние.

Борисов заяви, че изобщо не обръща внимание на лидера на социалистите Корнелия Нинова.

"Имаше избори със служебно правителство от президента Радев. На всеки 6 месеца, като на някой нещо не му харесва, да правим избори ли?! И то точно по време на председателството ни, когато полагаме толкова усилия", коментира премиерът.

Борисов смята, че БСП и ДПС искат провал на председателството и ги призова да проявят разум.

"Само вижте как са подбрали датата на вота на недоверие. Това ли е градивната опозиция? Те умират да се сринем и в руините те да се опитват отново да крадат. Ще се съпротивляваме този път много", категоричен бе премиерът.

Според Борисов Естония се е справила добре с председателството си, особено в сферата на киберсигурността.

"Техният екип ще продължи да работи с нашия, а после и с австрийския, за да може да не се прекъсне процесът и нещата да се продължат", добави той.

"Аз знам какво говорят Юнкер, Меркел, Макрон, Ципрас. Всички са категорични, че трябва да запазим моста с Турция, защото иначе всички тези бежанци, които са там, ще дойдат в Европа през България и Гърция", обясни премиерът.

По думите му темата за Brexit е много сложна. "Аз тайно се надявам, че един ден Великобритания ще се върне в ЕС след всичките мъки, които ще преживеем и те, и ние", коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"... ако дадено ново лекарство го има в 1/3 от страните от ЕС, ще го купим и ние..."?????!!!!!!!!Ама защо ще се сравняваме със страни от ЕС? Какво ни е като у тях!? Заплатите ли, правилата ли, демокрацията ли, на селянката от Самоковско чистотата ли, свръхзастрояването ли, смъртността ли, заболеваемостта от рак ли, от сърдечно-съдови ли болести, болниците ли, а?! ... Какво ни е като у тях, та сравнението за лекарствата да е определящо. Ба си тъnите хора!
162
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 163Пукаим на Брюксел и Вшингтон на нас. На тях им трябваме като територия - хфорпост срещу Русия. Особено на Вашингтон. Брюксел ни праща *** вместо добри стоки, Брюксел като на животни ни пробутва ниско качество и отрови за храни, а за "европейците" високото качество. Но Брюксел ни възлага голямата чест да ги пазим от безчет нахлуващите диви мигранти. Като на бойни кучета. И нашите "държавници" се съгласяват с това със сълзи от умиление за честта и ...за държането на власт.
161
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 166Никаква диктатура няма. Има просто мафия, която управлява държавата с мек, лицемерен терор. И на принципа "разделяй и владей". А мафия е обединяването на управлението с престъпността. Поне по принцип и по някои определения. Мафията не е самостоятелна престъпност. Ако е - тя просто не може да съществува.
160
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато простотията у нас властва безнаказано, водена от неграмотни, полуграмотни и монокнижници, резултата е видим. Продължава да бяга българина от меда на Банкянския Шайкаджия. Колко му беше неприятно когато изоставените българи от провинцията протестира срещу цените на водата.Защо никой в Брюксел не го запита за имението в Лос Анжелис, на стойност над 350 000 000 USD?Това са пари откраднати от всеки българин. Не го питат защото и те са същите крадци и лъжци.Това подобие на човек разби България
159
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Bulgaria e v diktatura i se upravlqva ot diktator. Edin den taka, utre inak. Bulgarite veche nqmat strah ot smartta, a ot jivota na GERB. Da izlezem i da si varnem Maika Bulgaria, Konstituciqta ni pazi, ne na diktaturata!!!!!!
158
0
 
3
 
! Отговори
extremist преди 6 години
Те умират да се сринем и в руините те да се опитват отново да крадат - КОЙ ЛИ Е ПО-НАПРЕД В СЪСТЕЗАТЕЛНОТО КРАДЕНЕ (ЗАЛАГАМ НА ГЕРБ)
157
0
 
14
 
! Отговори
Падишахът КАЗА... преди 6 години
Сега Баце ще отиде я в Босфор ТВ, я в НОВА, ще въздъхне тежко, ще спомене за майка си и с трагичен глас ще възвести "В името на своята майка, на хиляди болни от нейната болест, които без лекарства ще последват нейната участ, АЗ помолих моите депутати да гласуват за живота на нашите братя е сестри!". И безмозъчните депутати, обрекли преди 3 дни тежко болните на ГЕНОЦИД, ще сведат тлави и без всякакъв свян ще обърнат резбата. А можеха преди три дни да се изявят не като еничери, а като хора...
156
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сънароднициииии, не се ли чувствате обидени и унижени от този самозабравил се страхливец и алчник? Ще колко пъти ще ни се такова на главите за да се отървем от него? Идва председателството на ЕС у нас. Точно време за сериозни протести и стачки, за блокиране на София и НДК, да видят Меките китки от Брюксел, че Българския народ е унищожаван целенасочено от този глиган и Шайката му. Къде е онзи бидон Цацаров? Защо се мълчи по жизнено важни въпроси, или и той получава пари от грабежа?
155
0
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Сигурен съм, че Баце е наредил на Цв.Цв. да се гласува мораториум на новите лекарства за тежкоболните. Само че Цветанов е от хората, на които като кажеш да пр.ъд.нат, те вземат да се на.ак.ат. Набързо скочи в ботушите на д-р Менгеле и заедно с докторицата Дариткова увещаха депутатите от ГЕРБ+ОП+Воля да гласуват "ЗА" смъртта на своите тежко болни деца, роднини, майки, бащи. Защото това не са народни представители, а слуги и еничери на Баце-Цуци. Сега трябва да си плюят в лицето и да прегласуват.
154
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-ха, кога през онези години някой е говорил за Нови мулекули? Този отчайващо нагъл, освинил се и самозабравил се продукт на Свещенната тъпота, явно съвсем е загубил представа как живеем ние. В Онези времена и мойта майка почина от рак на панкреаса. Лекарите се грижиха сериозно, никой и дума не каза за пари, но резултата беше ясен. Да даваш пример с майка си, и ти толкова глупаво, показва, че има профански мислене, което с годините се засилва. И колко още унижения ще трябва да търпим от него?
153
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този видимо затъпяващ все повече чичо, отдавна ни прави на маймуни. Какъв пример даде само с майка си, да паднеш. На нея може да не е помогнало ново лекарство, но на други може. От какви ли не разбира вече този австралопитек, който живее в свой виртуален свят, създаден от него. Дреме му за българите, опиянява се от атмосферата в Брюксел, където се мисли за значим. А всъщност му се подиграват. Опозицията да го подкара по време на Председателството, протести, стачки, защото от това се страхува.
152
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убиец.
151
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То кокошката има по-вече в главата с какво да мисли ,отколкото Червеногербера . От Банкя . Сирачето !
150
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен159Преди това ........СИРАК ИЗРАСЪЛ ..САМ СТАНАЛ КМЕТ ,ГЕНЕРАЛ ...ПСИХОПАТ!!!!
149
2
 
6
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Не може ли да се публикува снимка на майка му? Не може, значи - ясно, - етноса си остава етнос и под царската корона, и то както и да няма етноси и да е нетолерантно да има!
148
2
 
18
 
! Отговори
Боклук преди 6 години
Извинавай Бойко, да ти пикам и на личната история. Да ви пикам и на тъпия народ дето ви напраиха на маймуни и сте си заврели главите в ***.
147
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Бойко възхищаваме ти се продължаваи все така
146
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единият път майка му замеряла децата с тибишир, после дедо му на пъпа ни излезе, после то прасета,кебапчета, мас, кучета които търсели ***, после пък баща му гладен го държал и кво ли не още..то чи поп му идва че ходжа , че .....Аве стига бе , изобщо има ли още нормални хора в Б,Г то?
145
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изобщо тия които са гласували за него като сложим на страни тия от махлата и нагождачите по разни службички, изобщо толкова ли не могат да схванат колко му е пипето на чиляко?
144
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лека и пръст на жената, ама как можа да роди толкова пpocто момче!