Нинова ще отрезвява мнозинството с вота на недоверие

БСП ще даде конкретни примери за корупция на 17 януари
15 дек 2017 21:02, Красимир Ангелов
34
Нинова ще отрезвява мнозинството с вота на недоверие
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Надявам се вотът на недоверие да се отрази отрезвяващо на мнозинството, обяви в Добрич лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата
Тя подчерта, че страната ни трябва да се справи с проблема с корупцията, "защото е в основата на всичко друго - липсата на пари за преизчисляване на пенсии, липсата на пари за БАН, за полицаи, пожарникари и т.н".

По думите й опозицията ще изнесе при вота на недоверие конкретни случаи на корупционни практики и затова корупцията ще бъде в основата на вота на недоверие на 17 януари, заяви Нинова.

В отговор на въпрос за подготовката на Българското председателство на ЕС, лидерът на БСП заяви, че големият разговор за приоритетите не се е състоял. "Не го проведохме в българския парламент, където му е мястото. Написаха се някакви приоритети в Министерски съвет, не ги представиха на обществото. Аз съм сигурна, че когото и да попитаме отвън за кохезия, конкурентноспособност и консенсус, трудно ще получим отговор, а това са приоритетите на председателството", поясни председателят на БСП.

По отношение на разногласията в коалицията, тя посочи, че напрежението между коалиционните партньори е било предречено още преди да бъде сформиран кабинетът. "Тази коалиция не се направи на принципна програмна основа, тъй като ГЕРБ и "Обединени патриоти" имат много различни програми. Тя се направи, както и тогава казахме, за власт, пари, постове, разпределение на обществени поръчки. И ето, това започна да избива.”, смята Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
4epa преди 6 години
HAI DOBRIA PRIMER ZA KORUPCIA SA BSP I DPS !!!!!!!!!!!!!!!!!!! TE SA IDEALNIA PRIMER - KRADECA VIKA DRAJ KRADECA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27
1
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Пенко, закачаш ли и ти нещо от гербаджийския суджук, или се трепеш така, на вятъра. Всеки народ си заслужава управниците. Ако някой ми беше казал преди десет години, че ще ни управлява бивш охранител и полицай с пожарникарско образование, нямаше да му повярвам. Но ние се оказахме страната на неограничените възможности.
26
1
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 години
ЖИВОТЪТ В "НОВА "БЪЛГАРИЯ Е ТОЛКОВА ХУБАВ ,ИНТЕРЕСЕН И НЕПОВТОРИМ , ЧЕ ДОРИ КИТАЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА НИ ЗАВИЖДАТ ...ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ИНДИЙЦИТЕ -КЪДЕТО КРАВАТА Е СВЕЩЕННА ! ДНЕС В БЪЛГАРИЯ ЕДНА ОТ "БАЩИНИТЕ ДРУЖИНИ " СЕ ВОДИ- РЪКОВОДИ И ЕБ.ВА ОТ " велика" КРАВА СТРЪВНИЦА !!!!!
25
2
 
2
 
! Отговори
месара преди 6 години
а как беше при коалицията бсп с дпс, другарката лъжа нинова защо не казва нищо по този въпрос? такъв глад ги гони другарите шумкари че вият на умряло! конкретно другарката лъжа нинова е в нокдаун, и от там и идва това объркано бръщолевене, опитва се горката да оцелее някак си, и по комунистическа традиция иска с обещания и прах в очите на хората, да се задържи на политическата сцена. толко ли не усеща че партията и не я иска, и и дръпнаха столчето?!
24
2
 
7
 
! Отговори
Как Сийка преди 6 години
*** Нинова,защо не се осъзнаеш класово,най сетне ?!Как можеш да зовеш за недоверие, когато в цяла България НЯМА личност към която да има такова недоверие,както към другарката Нинова?! То бива типигьозлък и гьон сурат,ама твоя милост държи палмата на първенството! Така или иначе ,колкото и да се напъваш вече НЕ ТИ ВЯРВАМЕ !
23
6
 
10
 
! Отговори
нн преди 6 години
Голяма умница, голяма работа. Загубихте изборите, хората спечилиха, кротни малко. Как едно нещо което правят не е правилно, а ти на всичко отгоре само ти знаеш, другите абдали. Нямали програма, различни били, нищо не правели както трябва, само ти и ти си най, най-компетентната. А за вота на 17, просто долен и гаден номер на един болен мозък, нейстово жаден за власт с едни хора, помниш ли вагона за майки на гара Буново, с тези хора ли?
22
0
 
3
 
! Отговори
Култура от образУван преди 6 години
До КеренскиЗа каква култура говориш, бе Керенски. Сам последвай съвета си и *** на вечерно обучение да се образУваш!
21
5
 
11
 
! Отговори
Подривна дейност преди 6 години
Другарката Нинова освен подривна дейност, друго не може да върши. Виж, руските интереси защитава с плам, но когато става въпрос за българските - не я търси.
20
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5Цената на водата се вдига по указания на др. Иван Костов и др. Нинова . Председателя на КЕВР Иван Иванов е стар СДС-ар и първа дружка на Костов и Нинова .
19
7
 
1
 
! Отговори
Керенски преди 6 години
Организирам вечерно обучение за хора без първоначално образувание и без домашно възпитание и без мораел които критикуват лидера на БСП.Напишете си адреса за да Ви изпратя седмичната програма за придобиване на елементарна култура на говорене.
18
4
 
14
 
! Отговори
Курнелия нагла преди 6 години
Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост
17
4
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Браво другари!Напред към светлото бъдеще,и останете там завинаги.НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16
5
 
16
 
! Отговори
кога преди 6 години
Прокуратурата , докога ще чака , а не изправя наглата крадла Нинова пред съда Тази гнусна лъжкиня няма място в Парламента. ..
15
11
 
10
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Интересно ми е как никой журналист не се заинтересува какво стана с този бизнесмен от Добрич, който даде гласност на рушвета със суджука. Веднъж публикуваха интервю с него в което той казам, че го проверяват по всякакъв начин, включително и от комисията за незаконно придобито имущество (която е на национално ниво, не местна в Добрич), и че вече не може да работи там. Ето това е модела ГЕРБ - рушветчийски дружинки, подкрепяни от правителството. И само БСП са лоши, че го казват, другите си траят.
14
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХамлетАма ти наистина ли очакваш тази да се засрами и да подаде оставка?
13
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До изнервенТи не знаеш ли, че тази партия, откакто се е пръкнала, спазва самоедин принцип - "Ти ме слушай какво говоря, не ме гледай какво правя!" И така, вече повече от 100 години ...
12
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази продължава да се взима на сериозно!
11
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отвратителна "личност"...
10
5
 
21
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 6 години
БСП и ДПС с вот на недоверие за корупция???? Освен сами на себе си да искат вот на недоверие, иначе звучи адски смешно.
9
6
 
20
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
Хи-хи, БСП щял да дава конкретни примери за корупция. За Техноимпекс ли?