Братя Пулеви сменят бокса с политиката? Да, да, ама не!

Тервел Пулев посочи, че не е провеждал среща с проф. Божидар Димитров
18 яну 2018 13:00, Красимир Ангелов
21

Историкът проф. Божидар Димитров представи списък в телевизионния ефир с имена, телефони и подписи на личности, които ще се присъединят към политическия му проект за нова партия. Сред имената беше и това на боксовата фамилия Пулеви.

Още по темата
Bulgaria ON AIR отиде в тренировъчната зала и попита самия Тервел Пулев, дали смята да смени боксовия ринг с политическия?

"Чух за този проект от ваши колеги, но не съм запознат за какво става въпрос в него. Проф. Димитров е много уважавана личност от мен. Бих направил среща с него поне да се запозная с идеята", отбеляза боксьорът. От думите му стана ясно, че среща между Тервел Пулев и проф. Димитров не се е случвала.

Освен това боксьорът не може да бъде категоричен дали би се включил в политически проект, тъй като не вижда смисъл в създаването на още една партия у нас. "Трябва да се търси решение за промяна в цялостната ни система", посочи Пулев.

Боксьорът коментира и последните криминални случаи в страната и отбеляза, че не смята, че "мутренските времена" се завръщат у нас. "Ако полицията бъде оставена на спокойствие, МВР ще си свърши работата както трябва", заключи той.

Какво още каза Тервел Пулев вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новата партия на Божидар ще се нарича БСП - Божо, *** и Пульо!!!
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тамън ще си паснат с Борисов и Сие, *** до простака.....
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бе лев да пада
15
2
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Ми много ясно, че ще смените бокса с политиката след като Кубратчо нацапа гащите от страх като разбра, че трябва да се бие с Джишуа. Сега Нито Джошуа, нито Уайлдър имат интерес да се бият с един страхливец.Бий се като поляка Шпилка, падни, но излез с чест Кубрате! Уайлдър го прати на носилка тоя поляк( най-добрият в Полша), но момчето излезе с чест, а ти се криеш.
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 14 Кое има в главата си тоя Тервел , бре? Ти у ред ли си?Една наша журналистка го пита преди време: Какво ще кажеш за свеотвните шампиони Джожуа и Уайлдър?И Тервел: Не виждам с какво съм по-слаб от тях.Няма по-голям *** от тоя!
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тервел Пулев за разлика от брат си има нещо в главата затова и разсъжденията му са нормални и не се бута в политиката.А Кубрат от съжителстване с една музикална инвалидка която си вее гумените цици по чалготеки съвсем е изперкулясъл и има политически напъни.
12
2
 
9
 
! Отговори
скънка преди 6 години
този има ли основно образование?..и да има, сега както се прави на "професионалист", бързо ще му избият аритметиката от празната лейка.
11
1
 
1
 
! Отговори
skunka преди 6 години
и коя по - точно е белата държава, бе дезертьор???
10
0
 
7
 
! Отговори
Гласна Роден преди 6 години
хората пищат че са им много ония 240 в нс. а по е тоо пиниз на колко са купили бентлита и апартаменти в центъра на столицата ако разберат, ще ги избие на шизофрения
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе то че няма да спечелят избори няма това е ясно. Но пък поне ще хапнат някое и друго милионче от субсидииките. Като оня дет се правеше на певец Светльо ли беше Гръмчо ли беше?. Та същият този изкара няколко милиона от субсидиите купи си мерцедес С класа и сега си житка със 200 км. у час. То при вас у мутруландия всеки келепира търси! Не е като тук в белата държава.
8
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Божидар Димитров е професор, колкото Азис е певец.
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГОЛЯМО СМЕТЕНИЕ, ГОЛЯМА ПАНИКА. РАЗБЯГАЛИ СА СЕ КАТО ГАЗЕЛИ В СЕРЕНГЕТИ ДА ТЪРСЯТ ИЗХОД БОЖИДАРЧЕТАТА.
6
3
 
21
 
! Отговори
\m/ преди 6 години
Хаха, политика :)), той името си не могъл да научи, КОбрат, разбираш ли, защо му викат "Кобрата", ама .. той и премиера на републиката една книга е прочел през живота, като и тя не е прочетена, съм сигурен, все пак 3 тома са Винету! Това е мат'ряла в България, големия процент. Всеки народ си заслужава правителството.
5
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато Роми тръгнат да се занимават с Политика , по добре да кажат нещо за Произхода си който крият от срам
4
11
 
12
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Братята са родолюбиви момчета, заради което получават моето уважение.Да си гледат бокса и с политика да не се цапат !В момента положението е такова, че ни командват от Брюксел, Вашингтон, Анкара ...Москва не ни брои за живи за съжаление.Надежда взорът от нийде не види ..Участието в политиката те превръща в несвободен човек.Рискът да се омаскариш е голям по гореизброените причини.Затова да мачкат на ринга, а като му дойде времето ще помогнат да изгоним тираните ...
3
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайдееее, още мутри ще се правят на политици. Тези двамата не могат да говорят, не знаеха от къде тръгва Санта Клаус, ще се мъчат да се закачат за някоя субсидия и от там да смучат.
2
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, логично е след премиер мутра да дойде премиер побойник, а другия бияч може да е президент примерно. хубава държава.
1
2
 
36
 
! Отговори
Бай Оня преди 6 години
Откога биячите Пулеви станаха "професори". То затова политиката ни е на такъв хал, напълнена със "спортисти", каратисти, боксьори! "Фед енд олд Бо" съвсем е изтрещял! Дъртьото вместо да си гледа пенсията и да си пие ракията, тръгнал да се занимава с глупости!