Вторник, 13 часа... парламентът се пълни за вота

Свикват извънредно заседание на НС, за да дебатират
Обновена: 18 яну 2018 10:19 | 18 яну 2018 10:00, Камелия Цветанова
7
Вторник, 13 часа... парламентът се пълни за вота
Снимка: архив, Булфото

Парламентът ще се събере извънредно, за да обсъди внесения от БСП вот на недоверие срещу правителството.

Това решение е взето на председателски съвет, съобщи шефката на парламента Цвета Караянчева.

Още по темата

Дебатът по искането на левицата ще е във вторник, 23 януари, от 13 часа.

Според правилника за работата на Народното събрание гласуването ще е не по-рано от 24 часа след приключването на дебата.

От левицата внесоха първия вот на недоверие срещу третия кабинет на Борисов сами. Той е за провал на кабинета в политиката за противодействие на корупцията.

Вече бе заявено, че вотът ще бъде подкрепен от ДПС, но те ще направят това със свои мотиви и аргументи.

Причината, поради която БСП ще внесат сами вота, са принципни различия след изказването на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, според когото ако падне кабинетът няма опозиционна партия, която да е готова да поеме властта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И всички ще разберат(за пореден път), че в Бг опозиция няма.Има 1 партия, която имитира опозиция. 1 партия, която е "накъдето духа вятъра" и управляваща партия.БКП-ОФ-Земеделци.Затова в училище трябва да се изучава старият режим, за да могат учениците да разпознават признаците на диктатурата.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И да се пълни и да не се пълни вече ГЕРБ седат на стол с три крака, стола се клати, недоволните от управлението и статуквото извън партиите набира скорост и няма да има пари на всички да се угоди.На едни се дава с пълни шепи, на други нема и трохи.
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Abe slavi trifanov schte sedne na boiko a boiko schte go pratin v usa pri parvata mu jena zvetelina noriskaviva schte praschta milionite tam
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хора разиграват ви нов пореден епизод на цирка който се играе от тези 3 партии!Главните фокусници ще режат глави на опоненти", ще късат и пак ще възстановяват банкноти ще ви показват зайчето от цилиндъра и въобще всички циркови номвра.Но зад кулисите си стискат ръцете и се смеят че пак са ви измамили и вие им вярвате!А в същото време картелите кражбите олигарсите Пеевски Божков групировките ще продължат да ви крадат с подкрепата на същите партии!
2
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквената шайка така се е окопала благодарение на обединените и ламтящи за власт мафиоти, че и хиляда вота да внесете няма как да ги мръднете. За съжаление, още дълго ще ни мачкат и унищожават!
1
1
 
24
 
! Отговори
Беселина преди 6 години
ПарламентАт?!?! Първокласници ли ви пишат новините?!