Цветанов срещу Радев: Недопустимо е да иска война с ГЕРБ!

БСП и президентът са едно, подчерта той
24 фев 2018 15:00, Александър Попов
464
Цветанов срещу Радев: Недопустимо е да иска война с ГЕРБ!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Има желание от страна на президента Румен Радев за война с ГЕРБ, което е недопустимо. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в Сандански.

"Недопустимо е обединителят на нацията да върви към разединението й", заяви той.

Цветан Цветанов изтъкна, че ГЕРБ държи на демократичните принципи и не подкрепя подобен вид напрежение.

"В момента БСП и президентът Румен Радев са едно. Те целят дестабилизация на страната, която на свой ред да доведе до предсрочни избори. Те обаче не осъзнават, че кризата, която ще настъпи след тези избори, ще ни отдалечи от поставените цели", изтъкна той.

Още по темата
"Спомняте ли си обещанията на президента Радев по време на предизборната кампания за санкциите срещу Русия и СЕТА? Той не изпълни нито едно от двете. Дори напротив – след встъпването му в длъжност той назначи служебнo правителство и пое еднолично управлението на страната и му хареса. Радев се радваше на комфорта да няма парламентарен контрол. Именно обаче разделението на властите е един от стълбовете на демокрацията“, посочи пред младежите в Сандански Цветан Цветанов.

Според него след като вече е бил съставен кабинет и премиерът Борисов стъпи много силно на европейската и международна схема, президентът Радев е трябвало да се примири с конституционно заложените си функции като такъв.

"Той системно обижда парламента и прокарва разделителни линии в обществото. Всички помните поне една негова обида към най-висшия законодателен орган в нашата държава – Народното събрание. Налага вето след вето, стремейки се да затвърди позициите си, но благодарение на нашата твърда парламентарна позиция успяхме да го преодолеем", подчерта Цветанов и допълни, че ГЕРБ и управляващото мнозинство ще подкрепи всяко едно усилие на президента за постигането на стабилност и сигурност както в България, така и в целия регион.

По думите на зам.-председателя на ГЕРБ, БСП непрекъснато генерират скандали и се възползват от всяка възможност да ударят по управляващите.
"Помните по време на бежанската криза как всяваха страх в обществото с непрекъснатите си заплахи как бежанците ще превземат страната. С действията си те непрекъснато доказват, че не могат да бъдат алтернатива на сегашното управление", категоричен бе Цветан Цветанов. Той подчерта, че БСП отдавна са показали двойното си лице – едното тук, в България, и другото – в Брюксел.

Цветанов отбеляза, че в момента тече Българското европредседателство, чийто основен приоритет е очертаването на ясна европейска перспектива пред Западните Балкани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


464
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
401
0
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
до ... Еми да помисли много добре преди да гласува. Щото тая конвенция ще навреди на нея и най-вече на децата й.
400
1
 
4
 
! Отговори
... преди 6 години
До Реалист...познавам момиче с две малки деца...въобще не и пука за Конвенцията...казва че е от ГЕРБ защото ще и дадат работа,"но требва да се ходи по събрания"и я срам да каже че е ГЕРБ.....тва е секта,от най лошите...събранията са...всички с наведени глави като накълвани кокошки.
399
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо толкова нервничи Цвъ.Цвъ.? Защо вибрира, като да се е хванал за фазата? Леко бе, момче! И в затвора се живее! В началото ще ти хвърлят едно одеало, после ще свикнеш, може и да ти хареса. Но трябва да ти е ясно, че не може да те обича целият български народ...
398
0
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
1 100 000 гласа за ГЕРБ: 700 000 - държавна администрация, които са заплашвани, че ако не гласуват за ГЕРБ, ще си загубят работата200 000 - купени *** 200 000 - глупави хора, които поради една или друга причина се отъждествяват с ББКупените *** са ясни, тях пак ще ги купят. Но тъй като с позицията си за истанбулската конвенция ГЕРБ се обявиха против интересите на българския народ, да му мислят тия 900 000 какво ще сторят, ако пак гласуват за тях. Реално ще гласуват против себе си.
397
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Турция отприщи емигрантите, ще видите една "борба" м/у институциите. С тази телена ограда, с това състояние на армията, полицията, обществото ... може само да клепаме, като наак....ани! Бате Боеко иска да прави среща на неговите най-добри приятели от ЕС и Ердоган, да ги сприятелява, ама май няма да му се получи! Пак съдбата на България е оставена в ръцете на чужди държави, щото ни сме заети да си подливаме вода и да са БОРИМ кой ще набара парата, та да си "оправи" живота!
396
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 401 Ако ми бъде зададен този въпрос - По смешен е този , който получава по - малка заплата , след това тези , които получават минимална заплата , и най -вече тези , които получават половин минимална заплата . Виж само какви прекрасни цени имат магазините за хранителни стоки . Тази вражда пречи на нашето дело . Познай кой преди 145 г. е казал така .
395
2
 
4
 
! Отговори
Гинка преди 6 години
Нека си реве президента, Гражданите за Еропейско Развития на България усвоиха и ЧЕЗ, махнаха един бушон ще сложат друг на негово място и продължават напред. Доказана Сигурност И Комфорт.
394
3
 
12
 
! Отговори
ИВАНОВ преди 6 години
РЕВЪТ КАТО ОБЕЗУМЕЛИ ,ЗАЩОТО ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ИМ ПРЕЧИ В ЕЖЕДНЕВНИТЕ ДАЛАВЕРИ. НЯМА ДЕН ,В КОЙТО ДА НЕ ИЗЛИЗАТ НА ЯВЕ ТЕХНИ КРАЖБИ И ДАЛАВЕРИ. НО , КАТО ДОБРИ ЧЕНГЕТА ,ВИНАГИ ИМАТ ПО ЕДИН МАТРОСОВ ,КОЙТО ЗАСТАВА НА АМБРАЗУРАТА И ОПИРА ПЕШКИРА. ПЕЧАТНИЦИ ,САЛАМИ , БИРИ , КТБ , ЧЕЗ И КАКВО ЛИ НЕ.
393
4
 
17
 
! Отговори
Ликвидация на ГЕРБ преди 6 години
ЗАсега ГЕРБ Е водеща в списъка на ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ маскирани като партии..Ползват я за ограбване на десетки милиарди живи левове годишно през бюджета.Перат милиардите през Корупционни обекти по оперативни програми и тн"еврофондове".
392
3
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Всички сте еднакви!!! Вече почти 30 г само лъжи и кражби.1млн българи са зад граница и на вас не ви дреме *** такива.Един ден няма да има ккого да управлявате.
391
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След дълги години като посредствен журналист, с най-високото си постижение водещ на :Малки истории" по БНТ, Христов най-накрая седна на президентския трон. Честито, Иве, сбъдна детската си мечта да си напърва страница на "Работническо дело"
390
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Старшина -физкултурник завършил помощно училище чете лекции и критикува човек който е поне 55 нива над интелектуалкото му развитие.
389
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев е компометиран - вземете му Христов и ще видите как 3 години ще мълчи като риба и ще мига като развален светофар
388
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Соред теб кой е по-смешен Пинокио или Радев?!
387
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е война , а конкуренция . Може би по - добре да я няма . Но няма как - за другите конкуренция , а за нас комфорт .
386
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво прави Гинка като купува всичко назаем, ако в един момент голяма инвестиция е нужна спешно, един голям електропровод се срути в студа и стоим без ток докато намери нов заем ли? Я моля ви се, после който има малко мозък е обвинен че е комунист. Ми не знам дали съм комунист, ама в момента БСП са абсолютно прави, че тази история излезе извън пътя.
385
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие давате ли си сметка, докъде са стигнали Герб,искат ЧЕЗ за едни наши хора да си глътнат?!?! Първо защо бягат чехите, защо? Кой знае какво извиване на ръце е,на печалба бягат? А в съвета на директорите им какво правеше Митко Каратиста?!? Герб са като марокански скакалци, всичко друго опоскаха, от най-малкото село, до София, сега взеха да посягат на хапки без да си мерят устата.
384
2
 
3
 
! Отговори
до 317от Народа преди 6 години
Ако го изберем ще стане.
383
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Недупостимо е, някой да им пречи да заграбят всичко, светците от Герб.Не знам за вас но Цв.Цв. ми е най-противен от всички останали взети заедно. Хем е арогантен, хем е т**, хем има някаква неприязъни злоба в него към всеки по-кадърен човек. Типичен комунист.
382
7
 
27
 
! Отговори
тови преди 6 години
цветанов е враг на българия ,такива като него разделят нацията ни ,личности като радев трябва да има в управлението на даржавата ни ,чес е за българия че имаме такъв призидент