Волен недоволен: Липсва ни идеята, разпиляваме се в детайли

Ще се боря коалицията ОП да не се разпадне, заяви той
24 фев 2018 12:05, Александър Попов
94
Волен недоволен: Липсва ни идеята, разпиляваме се в детайли
Снимка: Булфото, архив

Волен Сидеров увери, че ще направи всичко възможно коалицията на Обединените патриоти да се запази и да отидат заедно на избори.

"На нас ни липсва идейният поглед, прекалено много се разпиляваме в детайли. Да, туризмът е важно нещо, само че България не може да живее само от туризъм. Ние трябва да мислим за модерни технологии и за начин, по който хората, които са квалифицирани да не бягат от България", заяви Сидеров пред bTV.

Още по темата

Той призова партньорите си Красимир Каракачанов и Валери Симеонов да се обръщат към него по-често като най-опитния.

Той упреква колегите си от ГЕРБ също в липса на достатъчно консултиране, съветване и вслушване в коалиционния партньор.

"Ние може да сме по-малък коалиционен партньор, но моят натрупан политичски опит за тях трябва да е ценен. Ако те не го оценят, значи смятат, че са самодостатъчни", каза Сидеров.

По думите му съдбата на управляващата коалиция  между ГЕРБ и Патриотите също зависи от всекидневните действия.

"Затова насочвам вниманието към идейни неща. Всяка седмица трябва да излизаме първо тримата лидери на Патриотите с пресконференции, в които да казваме: Тук свършихме това, смятаме да се направи еди какво си. Трябва да насочим поглед към идейните неща, към това, което е важно да се върши. Имам усещането, че се работи на парче, ден за ден, няма идеология", отбеляза той.

Сидеров коментира и оставката на енергийния министър Теменужка Петкова.

"Не знам дали е укоримо да познаваш някой, който е в бизнеса, освен ако той не е направил закононарушение. Всеки познава някого. Познавам всички бизнесмени, повечето банкери, интелектуалци, какви ли не хора. Ако заради всяко познанство трябва да се самоукорявам", заяви лидерът на "Атака".

И допълни, че Патриотите нямат претенции към поста на енергиен министър, но самият той би могъл да посочи подходящи за поста хора, но не пожела да разкрие имена.

По думите му премиерът Бойко Борисов е готов да смени някой от министрите си, когато вижда, че това може да навреди на правителството, на партията му и на целия имидж.

"Премиерът Бойко Борисов разви качества през годините, натрупа опита, който вече му позволява да балансира по-добре, а това е много важно за един държавник. Успя да спечели доверие и одобрение в международен план, защото България обикновено е била пренебрегвана, сега като че ли е по във фокуса, разчита се на България като фактор", отбеляза Волен Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРЕДАТЕЛ
72
2
 
5
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Добро заглавие Волен и недоволен. Да вярно е недоволен с един областен управител и невъзможност за папкане от Общата хранилка! Прав е човека! От сегашното му място в политическият пъзел, позиция и ситуация очаквано изригна и започна с намеците да топне и той пръстчето в държавната каца с мед. Типично за него.
71
3
 
48
 
! Отговори
Игор Дубровин преди 6 години
Най-достойния за премиер!
70
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
след 5 години вече ще страда от Простата и младата Булка ще и трябва нов жребец , нека след 5 г. да коментираме за тоа ***
69
7
 
7
 
! Отговори
умник преди 6 години
мозък му липсва на Болен Лидеров ... мозък . . .
68
5
 
12
 
! Отговори
Petrov преди 6 години
От какво е недоволен Волен - млда жена в леглото, пари в джоба, малко работа за голяма залата, идол на пенсионерите дето ги лъже че щял да им вдига пенсиите, шампион по прани приказки дето ги говори и пари му дават.
67
2
 
14
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Волен недоволен: Липсва ни идеята, разпиляваме се в детайли------Ами "дяволът се крие в детайлите", бе Сидеров, "детайли" като теб!!!!!!-:))))))
66
2
 
6
 
! Отговори
24/7 преди 6 години
"Ние може да сме по-малък коалиционен партньор, но моят натрупан политичски опит за тях трябва да е ценен. Ако те не го оценят, значи смятат, че са самодостатъчни", каза Сидеров...хахаха...това джудже много на сериозно се взима..като има опит да беше поел някой пост , а не да седи отстрани и да дава акъл.. от този клоун и *** за зеле не става..
65
3
 
4
 
! Отговори
TOP SECRET преди 6 години
Сидеров чувал ли е за Покръстването при Борис I тоест Християнизирането , ако такова Явления 100% съществува то Сидеров е християнизиран/славянизирън , на негово место бих заминал веднаха в Иран там където са му корените и Гена
64
5
 
12
 
! Отговори
Лъжци фалшификатори преди 6 години
Левски е осъден от турски съд, напълно незаконно, и обесен от турските диваци! Никакъв граф Игнатиев няма общо, това са *** лъжи и измислици на българофоби и турци! Престанете да лъжете *** долни!
63
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без Русия щяхме да сме в положението на кюрдите днес.
62
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доволен Сидеров, Далавери Сейменов и Грозимир Каракачанинов са пъдарите на Бойко, който често сдава властта и се отказва. Този път са подписали да не бяга от властта и да се отказва.
61
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 60Г.л.у.п.е.н.д.ер.....ако не бяха руснаците, и досига да си в някой турски крачол! де......б...простия народ! Нито история учи, нито въобще нещо разсъждава! Глега холивудски бози и се мисли за много умен! И така и няма да разбере откаде ще му дойде! Добре, че поне не сте толкова много, тия неадекватните! А колкото до Волен, той вчера се изложи тотално....и въобще с подкрепата си за това правителство.........ще свърши като "деформаторите"!
60
1
 
6
 
! Отговори
Бай Танас на Кюшето преди 6 години
Народа, ако си впрегне енергията, вместо да пише все по-безсмислени коментари и да вдига рейтингите на сайтовете. Да, знам, че на някои това им е професията, но от цялятя тази работа всички сме губещи и ще продължаваме да живеем в мръсотия до ушите, а пък в същото време отдолу стъпваме по нешлифовани диаманти, ама пусто как да ги видим, И КАК ДА РАЗБЕРЕМ, че е така.
59
5
 
8
 
! Отговори
пудел преди 6 години
Ти пък кога си имал идеи.Всичко около теб е цирк и поза!
58
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 59И да ти отговоря ти ще си останеш предател защото такава ти е маята русофилска т.е. мразеща България. Заминавай в руската кoчина и бъди щастлив. Остави българите на мира.
57
2
 
6
 
! Отговори
Лунчова преди 6 години
Как сте тънкопишковци
56
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Над български етнос се проведе геноцид по силата на определението за геноцид на конвенцията на ООН.Няма невинни политици.Българският етнос беше гръбнакът на България.Без българския етнос Българияе просто географска област.Г-н Сидеров, да сте жив и здрав, но и вие предадохте българския етнос.
55
1
 
13
 
! Отговори
до 59 преди 6 години
А кое е по-добре бе? Европeдерастията ли?
54
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ББ бил държавник, толкова колкото ти Сидеров си космонавт... (-:)