ДПС поиска: Възродителният процес – в учебниците

Карадайъ отново възрази срещу участието на националисти в кабинета
Обновена: 18 мар 2018 21:13 | 18 мар 2018 20:50, Красимир Ангелов
152

Всички събития от Възродителният процес да бъдат описани в учебниците. За това настоя на възпоменателен митинг в село Барутин лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

Председателят на ДПС отново възрази срещу участието на националистически партии в управляващата коалиция и напомни, че при подобно управление са били асимилирани турски граждани по време на комунистическия режим у нас.

Какво още поиска Карадайъ вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Следващата стъпка ще бъде, да поискат, обявяването на Територията, във вилает ***, от империята на падишах ердоган!И според наличието на достатъчно оФФчи мат'рял,перспективите са съвсем близки!
123
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като не ви хареса нещо и веднага да блокирате коментирането тука , ама вие да не би да искате само положителни коментари да получавате
122
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
saita blokiran , ne moje da se komentira
121
1
 
10
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Геноцида над българите в Тракия от редовна турска армия ,не башибозук ,трябва да се изучава първо ,побоя над няколкостотин *** потури ,които не са искали да носят европейски имена никого не засяга ,да си го учат в турция тоя "процес" щом толкова искат ;) !!!!
120
0
 
6
 
! Отговори
от историята преди 6 години
Напомня се ,че заради помохамеданчване на ВОлжка БЪлгария и проникване на опасни *** с книги на арабски език са ликвидирани милиони волжки БЪлгари..Имало забрана за проникване на мохамедани северно от Грузия Армения Византия.
119
1
 
5
 
! Отговори
Кротко преди 6 години
При посещение в Истамбул бяхме официално уведомени, че в БЪлгария НЯМА ТУРЦИ..ИМА МАлцинствени групи оставени временно на територията на БАлканите въпреки изрична забрана на БОГ ОМ>..През 1989 година чрез сателитни приемници вражески спец служби обсебиха стотици хиляди потомци на насила помохамеданчени от малки племенни групи.. Обсебените са прогонени от България чрез земната охрана на хората.В Турция тези граждани обаче вдигнаха рязко биосферната им охрана и им донесоха благодат ..
118
0
 
3
 
! Отговори
НЕма НАционалисти преди 6 години
Както се видя с влизането на Волен СИдеров/журналист/ на Валери СИмеонов / бизнесмен и на Красимир Каракачанов / Комсомолец във Парламента и във власта има ПРОМЕНИ.НОвия парламент спря да приема ударно НАГЛО ПРЕСТЪПНИ НЕЗАКОННИ ПРОЕКТО НАРЕДБИ ПРокарвани чрез измама и корупция ударно през парламента ЦАчева.НЯМА НАЦИОНАЛИСТИ В БЪлгария за СЪЖАЛЕНИЕ ПОдАВА Природата..
117
2
 
7
 
! Отговори
Същностната причина преди 6 години
Българското разузнаване установи, че някои турци искат да отцепят част от територията на Република България, да обявят независимост и впоследствие да се присъединят към майка им - Турция. Преименуването им бе акт на лоялност към България, но точно защото са турци - тези хора напуснаха и се изселиха в Турция. Това да го пише ли в учебниците?
116
2
 
9
 
! Отговори
АМАН от терористи преди 6 години
ДПС е НАГЛО ПРЕСТЪПНА НЕЗАКОННА ПАРТИЯ.УЧастваща в ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ И В Ограбването на милиарди годишно от бедния народ.ЗА ВЪЗРодителния процес да се искат данни от диверсантите които са го ВНУШИЛИ СЪС СПЕЦ НАркотици ..Целта тогава бе малка ядрена война на Балканите..
115
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съгласен съм да има урок за възродителния процес, ала и урок как 500 години са ни клали, изнасилвали, продавали в робство, опустошавали, как сме им плащали на турците диш хакъ, данък, че като са ни на гости, разбирай нахълтали в къщи и ни ядат яденето, са си изтривали зъбите от гяурското ядене. А не османско присъствие.
114
1
 
13
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
Защо само в учебниците, ще им спретнем един Нов Възродителен процес направо!
113
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък искам незаконната партия дпс да се забрани.
112
1
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До Анонимен 112: Спрете да повтаряте тази плитка лъжа, че атентатът на гара Буново бил дело на ДС. Няма кой да ви повярва. И докато повтаряте това, и на нищо друго няма да ви повярват.За ДПС възродителният процес е златна мина. Те от приказки за него съществуват.
111
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А от ДПС сто тояги на голо не искат ли?
110
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо: Не са десетки жертвите при гара Буново!И второ: Терористичният акт беше дело на Държавна сигурност за да оправдае последващите действия на комунистическата върхушка!И трето: Атентатът в Пловдивската централна гара е също тяхно дело!И четвърто: Да стреляш по къщите на мирно население с картечници / Брезница, Корница и много други/ не може да се нарече другояче освен безчестие!Пето....***!
109
7
 
18
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
А ще влезе ли в учебниците терористичния акт при гара Буново на 9 март,когато турските терористи убиха десетки жени и деца ???!!!
108
5
 
14
 
! Отговори
в преди 6 години
Все едно в САЩ да учат в училищата как белите колонизатори за клали индианците и изнасилвали жените им...Турски партии-в Турция!!!
107
4
 
8
 
! Отговори
До Добре преди 6 години
"включително и помаците, насилствено приелите друга религия."Часточно сте прав\а за някои работи, нооо. Вие как сте приели християнството? Та си мислите, че всеки е приел вярващата си религия като Вас.Вие колко познавате Ердоган.От източник "Медия, цитирани части от думите му ли"! От къде знаете какво направи? Как може човек да прави извод за него след като не живее в Турция и не го слуша от първа ръка!Вие знаете ли ИД, колко атентата направи в мюсюлманските страни и Колко от тях са в Турция?
106
5
 
8
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
ще се сменят принудително имената на 1 млн. души, половината от тях ще се изселят в друга държава не по собствено желание, хиляди семейни трагедии... и за всичко това ще се мълчи, така ли...не ни прави чест да триеме страници от историята, които не ни изнасят...унизително е...
105
0
 
20
 
! Отговори
Добре! преди 6 години
България не уважава политиците си. Стремежът на истинските християни, мюсюлмани и католици е МИР. Всяка крайна идеология ражда Хитлер, Сталин, Ердоган. Това ли иска светът - НЕ?Това ли проповядват религиите - НЕ. Крайно време е да бъдем човеци. Днес ИД ще убива християни, утре мюсюлмани. Нека не позволим на политиците да сеят раздори. Съседът ми е Хасан и го уважавам, съседът ми е Иван и го уважавам!Партиите разделят България.България не иска атентати и сълзи на християни и мюсюлмани.МИР!