ДПС към своите: Докарахме демокрацията, да я защитим

Карадайъ поиска депесарите да са на нивото на 1989-та година
Обновена: 27 май 2018 20:36 | 27 май 2018 19:41,
26
ДПС към своите: Докарахме демокрацията, да я защитим
Снимка: ДПС

ДПС поиска от поддръжниците си да бъдат на висотата на 1989 година, когато са докарали демокрацията в България.

Днес в с. Руен, община Руен, ръководството на движението, начело с лидера му Мустафа Карадайъ, отбелязаха 39-та годишнина на общината и паметта на жертвите на т.нар. "възродителен процес”.

"Ние сме дали свидни жертви в името на правата и свободите и демокрацията. За съжаление днес в нашата родина демокрацията е в опасност и ние сме длъжни да пресечем всяка опасност пред демокрацията.", каза на хората Карадайъ.

Още по темата

"Ние  можем и трябва да бъдем на висотата на 89-та година, когато бяхме единни и докарахме демокрацията в нашата Родина. Единни и мощно да защитим демокрацията в България, на Балканите и Европа” каза още лидерът на ДПС, цитиран от партийния пресцентър.

Той припомни, че в България живеят различни етноси, които изповядват различни религии. "Затова ние добре знаем смисъла на думата толерантност. И никой не може да ни я отнеме.", каза депесарят.

Той поздрави всички мюсюлмани с предстоящия празник Рамазан Байрам и припомни, че Рамазан е месец на търпението, опрощението и на милосърдието.

"В месец май си спомняме за грозните случаи през 89-та и се изпълваме с различни чувства и емоции, но нито една от тях не е омраза, не е разделение, не е противопоставяне.", каза още Карадайъ.

Той обясни, че още през 1990 година ДПС е очертал пътя за развитие на България.

"Почетният ни председател д-р Ахмед Доган 90-та година каза, че мястото на България е в ЕС, но пътя за ЕС минава през НАТО. И това днес е факт. Ние сме горди, че това стана по време на управлението на ДПС. Това е потвърждение за огромния принос на ДПС по пътя на евроатлантическото развитие на България.", беше категоричен лидерът на ДПС.

Карадайъ каза още, че ДПС получава огромна подкрепа от либералните си партньори в Европа за отстояването на правата и свободите и демокрацията в България и на Балканите.

На възпоменателния митинг присъстваха зам.-председателите на ДПС Ахмед Ахмедов, Филиз Хюсменова, Хасан Азис и Янко Янков, зам.-председателят на ПГ на ДПС Халил Летифов, евродепутатът Неджми Али, членовете на ЦОБ Рушен Риза, Камен Костадинов и Дурхан Мустафа, народните представители, кметове и областни лидери.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Навсякъде се лансират кадри на ДПС ,особено в здравеопазването ,какво ревете толкова ,демокрацията в този й вид верно я докара Доган паша ,затова сме на този хал ;) !!!
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДПС какво направи за електората си през тия 29 год.?Районите на ДПС са най- бедните, с най- ниски заплати, безработица, липса на перспектива. Турците се третират като хора втора качество, не ги вземат на работа като учители в градовете, само в най- задръстените села и то ако няма кандидати българи, колко турци работят в държавните институции? Изтикани в частния сектор, бачкатори. Висшисти работят като продавачки, шивачки, сервитьорки или емигрират. Каква толерантност, каква демокрация, кви 5лв?
20
1
 
5
 
! Отговори
на снимката преди 5 години
Всички бивши агенти на ДС - крачка напред
19
0
 
9
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Вера К. Алексанрова,кога станаха 39 години от Възродителния процес ,бе момиче ???!!! Да не си искала да кажеш 29 ???!!! Как Ви назначават на работа такива полуграмотници,бе !!!
18
3
 
1
 
! Отговори
50 преди 5 години
Като подкрепяте ГЕРБ,както в Галиче ли!?
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както са наредфени така, с 3 - 4 тежки картечници с неограничени муниции... Тая партия е НЕКОНСТИТУЦИОННА! И е създадена след натиск на англичаните срещу Българското правителство, тоест след иректна външна намеса в българската политика. За това трябва да се прекъснат всички дипломатически отношения с англия и цяла Европа трябва да последва примера ни.
16
1
 
8
 
! Отговори
рубладжийски партии преди 5 години
Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, д-р Ник.Михайлов, Явор Дачков
15
1
 
7
 
! Отговори
Васил Левски преди 5 години
Как се подиграват с Турското малцинство.
14
0
 
14
 
! Отговори
Handel преди 5 години
Каква демокрация, бре ченгесари? Начело с агент Доган.
13
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на ДПС! Сега могат да си отидат в турция и там да докарат демокрация че нещо май са я позакъсали роднините им от другата страна на границата. А след това могат да забравят да се върнат. Дори........ много добре ще направят ако не се върнат
12
2
 
13
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 5 години
Прав е ,в началото напред бяха основно доносниците на комунистическата ДС,следвайки сценария докараха страната до днешното състояние .
11
1
 
8
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 5 години
Прав е ,в началото напред бяха основно доносниците на комунистическата ДС,следвайки сценария докараха страната до днешното състояние .
10
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Карадайъ поиска депесарите да са на нивото на 1989-та година, т.е. гладни и доносници.
9
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ннОпитай, само опитай да ги забраниш...Какъв *** ще ядеш тогава!
8
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много съм разочарован от турците у нас. Не знам как са докарали демокрацията през 90-та, но помня как помогнаха на престъпника Борисов да се върне във властта през 2013-та.Само преди няколко месеца отново Доган подкрепи Борисов.Да подкрепиш един престъпник, мафиот, и крадец като Борисов не им прави чест. Мислех Доган за умен политик, той се оказа един алчен човек, който покрай Борисов и Пеевски се обогатява все-повече за сметка на бедните българи и турци.
7
6
 
16
 
! Отговори
нн преди 5 години
ДПС докарали демокрацията в България. И диоти и г лупаци. Забрана на тази етническа Партия, сега и веднага. Вредни и ненужни. ДОСТ и тя, незабавна ликвидация. Който български мюсюлманин, не казвам турчин защото те не са турци иска нека заповяда в която си иска Партия.
6
6
 
25
 
! Отговори
Мароко преди 5 години
Българи и български турци живеем еднакво зле и нямаме никаква демокрация.
5
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДПС са създадени от ДС с активното участие на КГБ за решаване проблема с турците. ДПС са руски агенти, начело стои като *** един фъфлещ ***. А дъртия ***/в топ3 на мръсниците на прехода/впиянчения Боянски Бухал дърпа конците и раздава порциите. За сметка на държавата го охраняват с милиони всяка година НСО!!!!????????Нещо да кажете. А ДОСТ е протурска партия, зависима от Ердоган и много опасна за България в момента.
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много евтини шатри поръчвате...малко по сериозно.
3
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз предлагам който се чувства македонец, а не българин-да се изнася во Незнамкаква си Македония и да ядете там бахура. Няма ЕС...