Марешки прогнозира: БСП е болна, ние не сме реаниматори!

С вота търсели публичност, смята лидерът на "Воля"
20 юни 2018 11:00, Анисия Иванова
60

Днес БСП ще внесе втория вот на недоверие към кабинета "Борисов 3". Дали обаче ще събере подкрепа?

"Основни теми като въоръжаването на армията разцепиха БСП отвътре. Това е болна партия, която прави този вот, за да покаже, че е жива и мърда. Ние не сме реаниматори. Вотът на недоверие няма да доведе до нищо полезно за България. БСП търси възможност за публичност", заяви лидерът на ПП "Воля" Веселин Марешки пред Bulgaria ON AIR.

Според него в най-тежкия грабителски проект – този със закупуването на самолети, станало ясно, че опозицията и властта са тандем.

"Предложението на БСП за премахването на лятната ваканция на депутатите, докато не се решат проблемите на майките на деца с увреждания, е изключителен политически цинизъм. Те не си вършат работата, когато са в управлението и пречат на работата, когато са в опозиция", подчерта Марешки.

Лидерът на "Воля" отбеляза, че европредседателството ни е протекло добре, но темата му от самото начало е трябвало да бъде друга.

"Темата беше сбъркана. Животът в България е много по-важен. Не трябваше да бъде "Западни Балкани", а "Източна Европа". Предложението за затваряне на границите на Европа е наше предизборно предложение. Сега всички започнаха да го предлагат", поясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МаГарешки,ти май забрави,че благодарение на тази партия стана от кирлив никому неизвестен шофьор, на мутромилионер
53
0
 
9
 
! Отговори
До 5 преди 5 години
"България трябва да се изчисти от комунистите и да ни дойдат едни истински капиталисти да въведат либерален капитализъм и да взимаме големи заплати като на Запад при капитализма." Много си наивен!!! Та нали комунистите изпълзяха от землянките, избиха истинските капиталисти ("буржоазията"). Ограбиха им всичко - фабрики, заводи, конфискуваха им жилищата, изпратиха семействата на заточение и ги изселиха, конфискуваха земите на истинските селяни. Избиха интелигенцията. Сринаха всичко хубаво..
52
3
 
10
 
! Отговори
До 4 преди 5 години
"Има болни хора, има хора инвалиди! Какво направихте за тях??? Не ви ли е срам всичките до един да се гаврите 30 години с българския народ???" Не си спомняте, че питате?БКП/БСП бяха 10 г. на власт след 1990 г. и вече увеличиха доходите на хората.Мин.заплата стана 2000 лв., мин. пенсия - 1000 лв., мин. помощ за хора с увреждания - 1000 лв.Доволни сме и пак ще гласуваме за тази любима социална партия, за да ги увеличи още!!! Каквото можаха да направят през това време, го направиха.Благодарим
51
11
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До 51: Като ще се пенявиш толкова за Южен поток, напиши нещо по-близко до истината. Да, формално проекта беше спрян от правителството на Орешарски. Но защо се стигна до това? Защото и Бойко, и всичкото наш пишман-реформатор действаха в Брюксел срещу проекта. Мислещи?Русия се била обидила и спряла проекта. Не може да се очаква, че Русия ще плати изцяло строителството (а с транзитните такси ще се изплаща нашия дял) а някой друг ще решава от кой източник ще се транзитира.Не че има връзка с темата
50
11
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До КНСБ: Много елементарни разсъждения. Да, да критикува всеки може, но опозицията е длъжна да го прави. Това е нейната роля в политическия живот. Не е работа на БСП да решава проблемите със сигурността в държавата. Не че по принцип не може да го направи, но това е задача на управляващите.Не знам какъв КНСБ си, но опорната точка на управляващите винаги е била, че те са незаменими, а опозицията не става за нищо. Политическата практика обаче показва друго. Никой не е венчан за властта. Време е.
49
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля че грешите всички-ВСИЧКИ ПАРТИй в народното събрание са клонинги на БКП-БСП !!
48
0
 
12
 
! Отговори
До 33 преди 5 години
Марш на училище да се ограмотиш, че излагаш любимата си БКП/БСП и рейтингът й главоломно пада. То е вярно, че там е пълно с неграмотници, ама пък толкова ниско ниво няма никъде. Не може да пишеш 10 изречения слети в едно безкрайно. Няма начало и край на изреченията, няма никаква мисъл, няма главни букви, точки, запетайки...Този буламач от разбъркани мисли само ти си го разбираш. Ха-ха!!!
47
1
 
12
 
! Отговори
До 38 преди 5 години
"...спряха Южен поток/бил неперспективен/..." ЛЪЖА!!! През 2014 на власт бяха Орешарски и БКП/БСП. Орешарски спря проекта, защото не отговаряше на европейските стандарти и правила. Тогава Русия се обиди и вместо да отстрани забележките, сама реши да се оттегли. Реши да прави Турски поток, защото там европейски стандарти не важат.С лъжите си тотално отблъсквате всички мислещи хора, които не забравят какво се случи. Или мислите, че всички са або.ригени като червените ***???
46
3
 
16
 
! Отговори
КНСБ преди 5 години
Браво,г-н Марешки ! Абсолютно сте прав - БСП не става вече за нищо! Именно те са вече политически труп и е крайно време да разберат,че са ни втръснали до немай къде! Цялата им жалка партия е една говорилня от която само се носи шум и много обещания без ...покритие! А тия дето си им вярват си е техен проблем - нас БКП ни води с надежда да стигнем края на тунела,че било по-светло,ама така и не се получи ?! Да критикува ВСЕКИ МОЖЕ,но да направи нещо БСП дори не може ! С всеки ден - олекват!
45
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие не сте реаниматори. Вие сте си направо политически трупове. А БСП може и да е болна, ама е партия на над сто години. Много преди теб все й вещаят края. От 30 години насам знайни и незнайни политици и партии вещаят краят й, но той не е настъпил. Твоята партийка ако направи и десет трябва да черпиш.
44
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Марешки, огледай се в огледалото и кажи какво виждаш.
43
16
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Когато Марешки ти каже...Добро утро,огледай се за Слънцето,дали не залязва.Това е един от шепата...доволни от мътната вода на гербаджийската власт.Вярва си,че с пари всичко се...купува;в това...верват и гербаджиите...апропо.
42
11
 
9
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Нали трябваше да отваря бензиностанция в София, Младост? Или вече като е в парламента тия гръмки обещания заминаха в тоалетната.
41
12
 
13
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Когато дойде ред за вот на недоверие срещу правителството Марешки винаги подкрепя ГЕРБ. Когато се гласува бюджета - също. А същевременно твърди, че само Воля били истинската опозиция. Интересно на какво са опозиция. Критерият на Марешки се свежда до отношението към разходите за превъоръжаване, като че ли с това се изчерпва политиката на правителството. А проблемите със сигурността не го интересуват. Нека всичко си продължава, както досега.
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че там нямало вила смях и решил да си наеме хотелче с дискотека гледаите тия дискотеки че ще са отворени след три дена съвсем легално изкупени смях
39
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те затова и нищо не правят щото са си техни двама трима работят от немаикъде и оня крадец симиеонов преразпредели териториите на морето место на евскинов град да са на слънчака а слънчака е се едно софия лудница
38
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винету аз политика не ме интересува но според теб нормално лие кадри които не са запознати със това да си врат носа не политика кои са герб напоследък половината които ги изгони бсп защо смениха партията да разсипят тая като сдс ли
37
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те герб с тия кадри умни напоследък са за смях нормалните хора неги интересува ни къде ходят ни какво правят но тъи като кокошкарските журналисти бтв и нова се издържат от простотии и затова мачовете минаха на платени канали че да правят пари от народа като потребител казвам ви тия пари са много почнаха на 3 станаха 6 нее ли жалко питам
36
2
 
14
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До 38. Глуппостите си ги написал ти. С червените очила сигурно така ти изглеждат нещата, само че много хора мислят различно и това се доказва на избори. А там е ясно кой печели - 4 пъти поред, ще има и пети.
35
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Марешки ти й докторите и някои други крадци е време да идете в затвора междудругото герб пак са за смях какво ли ни интетесува кои в коя класа е пътувал имал пари дал аз нямам и не мога да си го позволя