"Воля" няма да подкрепи вота, но... Марешки ще мисли

Ако чуел смислени доказателства от БСП можело да размисли
14
"Воля" няма да подкрепи вота, но... Марешки ще мисли
Снимка: Булфото

Макар и да имало много причини да се иска главата на правителството, вотът на недоверие, който внесе БСП заради провал на кабинета "Борисов 3" в сферата на сигурността, няма да срещне подкрепата на депутатите от "Воля".

Това стана ясно от думите на лидера на партията Веселин Марешки, който обаче си остави и вратичка за промяна на позицията като декларира, че ще слуша внимателно дебатите в зала по време на вота и ако "червените" имат силни доказателства в своя защита, може и да вземе тяхната страна и да гласува против МС.

Още по темата

"Ще изчакаме да видим дебатите в зала и ако са толкова ялови, колкото днешните при гласуването на освобождаването на шефа на НЗОК Камен Плочев, най-вероятно ще сме против вота", каза той.

Марешки смята, че няма да има сериозни доводи от страната на БСП. Иначе според него целта на левицата с внасянето на този вот е да покажат, че са живи, че мъждукат, а реално си оставали "същата мъртва партия".

"Основното нещо, което ни накланя да не подкрепим вота, въпреки че е минала една година на този парламент, а ние сме единствената партия, която не е замесена в шуробаджанащина, но хората явно още не ни припознават като алтернатива, ние ще продължаваме да им се доказваме и ще се борим за доверието им", коментира още Марешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
истината преди 5 години
Ако съм на Марешки никога няма да подкрепя вот на недоворие, това значи, да се самоуволня.Втори път няма да влезе в парламента.а да се пресъединиш към ДПС и БСП е жалко
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откога на труповете им казват "доводи"?
11
0
 
4
 
! Отговори
Баджанака. преди 5 години
Бастуна на ГЕРБ много нагъл и противен човек.
10
0
 
8
 
! Отговори
анализатор преди 5 години
Въабще изобщо няма да мисли, защото знае, че на следващите избори ще гледа недостижимите 4% през крив макарон.
9
0
 
12
 
! Отговори
Психодиспансер преди 5 години
Колко значи ''смислени доводи" ?
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо ли патериците на ГЕРБ винаги са умствено недостатъчни като Марешки?Сигурно, за да приличат на Вожда-слънце.
7
0
 
16
 
! Отговори
зевзек преди 5 години
че как няма да "мисли" нали Цацата го разследва за гориво без ДДС , ще има да мисли още занапред :))) . на Цв.Цв. и Б.Б. 1/10 от номерата да знаеш милионер ще станеш :)))
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Воля" , съкратено от"Володя" е семейна партия .Вероятно Марешки ще се консултра с жена си и спонсорите си от Масква Хем му се ще да изпълни поръчката на тези които го вкараха в парламента , хем осъзнава ,че след това е политически труп , чийто бизнес ще бъде бойкотиран от избирателите на Герб
5
1
 
20
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До "УжасТ": На Марешки просто му е ясно, че при нови избори просто няма да мине 4% бариера. Затова винаги ще гласува "Против" на вотовете за недоверие.А между другото Световното първенство по футбол в Русия никой не поиска да го бойкотира. УжасТ!
4
16
 
6
 
! Отговори
Отвратен преди 5 години
Ако Марешки свали правителството , ще го запалим жив. Ега ти гадняра.
3
0
 
11
 
! Отговори
Край преди 5 години
какъв е смисъла при тази избирателна система да има депутати на Воля като Марешки ще им каже какво да правят, Същото е с Герб /ББорисов ще им каже/ същото е с Атака и ДПС /Доган ще им каже/. Или сменете системата или на избори да се гласува за партии и която колкото гласа събере с толкова "акции" да е шефа и в парламента.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УжасТ!
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нови избори и гориво за 1.50!!!!!Нови избори и го........