Светлозар Лазаров: Отпуснаха се още пари за МВР и МО

Причините и целите на вота на недоверие са неясни, твърди той
21 юни 2018 11:07,
13

Втори опит на опозицията да свали третото правителство на Бойко Борисов, е вотът на недоверие, което внесе БСП. Аргументите на социалистите са провал в политиката по сигурността и несправяне с битовата престъпност, лошо управление в отбраната, пропуски в охраната на затворите и дори телефонните измами.

Бившият главен секретар на МВР и настоящ национален координатор на "Атака" Светлозар Лазаров е категоричен, че не са ясно дефинирани и обяснени целите и причините за вота на недоверие.

"Да не забравяме, че това правителство е на година и няколко месеца. Вотът е конкретно към това правителство, а не към минали управления. Отношенията между БСП и ГЕРБ са отделна тема", отбеляза Лазаров пред Bulgaria ON AIR.

Той смята, че в сектор "Сигурност" има положителни политики - отпуснати са допълнително финансови средства както за МВР, така и за военното министерство.

"Покажете ми управление в България, по време на което да е нямало криминални инциденти. В тази картина трябва да има по-различен подход. Много ясни и конкретни политики.

Когато има политически консенсус по определена тема, тогава може да разчитаме и за обсъждането на стабилни политики и реални реформи", подчерта бившият главен секретар на МВР в "България сутрин".

Настоящият национален координатор на "Атака" допълни, че за първи път от много години насам има повече назначени служители в системата на МВР, отколкото напуснали.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
32
 
! Отговори
КольоМушака преди 5 години
На-пострадалата институция са ВС, 5000 незаети места ,недофинансиране и... Прочие това лице е станало генерал с 4 звезди без военна и ген-щабна академия. Съгласно закона такива лица при уволнение получават ген.звания. За сравнение Радев е завършил ВНВВУ, ВА, ГенЩабна Акадения; отделно в чужбина; доктор по ...; и е 2-звезден генерал; По повод 24 май президента заяви-необходима е по-голяма грамост-Прав е! Прочие 12 е на вярна позиция.
12
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бацка само с пари не става , трябва и акъл, а мозака в МВР и службите изтече отдавна.Само с перки и проверки не ставааа.
11
0
 
37
 
! Отговори
Дарт Вейдър преди 5 години
Да този беше с комунистите сега е националист с ГЕРБ. Интересно е,че ръководството на много места от неговото време сега са още по-голями началници¡......!!!!!!!!!!???????
10
0
 
36
 
! Отговори
Дарт Вейдър преди 5 години
По-малко са напуснали защото се напълни с пенсионери. Заплата и пенсия - от 2500 до 3500 лева.Кой ще напусне, само децата ни към Европа. България умира ***.
9
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
този защо го показвате ....на руските шпиони и на съветите отдавна им е минало времето
8
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Таз човек не беше ли зет на един зам министър на МВР от правителство на БСП ? Не беше ли пак по време на едно управление на БСП гл. сек. на МВР и имеши служебен " Фаетон" с когото нещо стана, отделно случия Лясковец. БСП това не беха ли ваши кадри - видате ли си ги сега?
7
0
 
39
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Тоя е политическа *** ! А и както отбеляза колегата ,на съвестта му тежи трагедията в Лясковец...
6
0
 
41
 
! Отговори
АК47 преди 5 години
Този и Калин Георгиев разбиха криминална полиция, а на този му тегне и убийството на командоса в Лясковец!
5
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слава на Ур-ко! Новата руска ***....
4
0
 
37
 
! Отговори
Osteboste преди 5 години
Ima nadejdi i za oste po-dobri politiki...da pusnat sichki zatvornici ot bg zatvorite...i problemite v rbg ste ulegnat ......ste se slegnat hepten...
3
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той смята, че в сектор "Сигурност" има положителни политики - отпуснати са допълнително финансови средства както за МВР, така и за военното министерство.....в отговор на майката на депутата и ала мафията....отговор. Подайте молба в полицията. Това ли е положителната политика. Или мой познат отива в полицията да подаде жалба и ОТКАЗВАТ да я входират, защото създава работа и за статистиката.
2
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Давайте , давайте, а те ще дремят и дремят !
1
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БРАВО БЕЕЕЕЕЕЕЕ ! ТЦТЦТЦ